Porodnice Náchod?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
21.1.16 20:43

@Nannny tak ať to dopadne hlavně podle představ :hug: já výsledky z cukrovky budu vědět až v úterý.. ale vyšetření bylo hrozný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.1.16 20:45

@ivulebobule tak to jsem ráda.. na Náchod moc kritiky není..ale asi je to stejně podle toho na koho se tam narazí.. už se těším až to budu mít taky za sebou:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 20:50

Já mm první termín 1.4. Druhý 8.4. Tak třeba joo.. :-) :-) jsi z Na?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.1.16 20:52

@Nikola.mach já podle MS taky 1.4 ale podle UTZ 11.4:)) tak jsem zvědavá kdy to dopadne..ale na termín prý dopadne jen cca 3% těhotenství :-D no jsem z Kostelce:))) Ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 20:59

Taky jsem zvědavá kdy se tý naší holce bude chtít ven.. :-D já jsem z české Metuje.. tak to máme kousek.. :-) a jak se připravuješ na mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.1.16 21:03

@Nikola.mach jee odtamtud pochází tchýně:))) my čekáme chlapečka.. a zatím tak nějak průběžně..každý měsíc jsem koupila něco takže už mi toho moc nezbývá..ted jen zajedeme do ikeii pro nějakou skřínku a komodu.. pak dokoupim kosmetiku a lékárnu a mám to:)) docela už se těšiim ale mám trošku i strach :-D co ty?? už máš vše připravené?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 21:16

Tchýně? Tak to je náhoda. :-) já mám zas v Kostelci tetu. :-) nebo spíš na Končinách :-) já už mám vyžehlené oblečení a teď peru povlečení a mantinely, prostě vše do postýlky. Jinak nakoupené už máme vše. Kromě lékárny. Ale na to už si brousím zuby nějakou dobu. Moc si tyhle nákupy užívám. Jinak na porod se tedy vůbec netěším. Snažím se nějak pracovat na tom strachu. :-) Ale už se nemůžu dočkat, až tu mojí holčičku poprvé uvidím a až jí budeme mít doma. Velká gratulace k chlapečkovi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.1.16 21:21

@Nikola.mach :-D tak to je krásná náhoda :-D to fakt doufám že se v porodnici potkáme :-D takže musíš přenášet nebo já musim rodit dřív :-D
Já čekám jen na tu skříň a hned se na praní taky vrhnu..jen teda povlečení mi ještě nepřišlo..pořád na něj čekám:(( a na léékárnu se taky už těším :-D už mám seznam a je toho dost tak to asi jen v lékárně odevzdám a at si to v klidu připraví a pak si to vyzvednu komplet :-D
Děkujii.. já vám k holčičce :kytka: já jsem za chlapečka štastná.. manžel je taky nadšenej tak se musí jmenovat po něm a ani jsem nedostala navybranou :-D ale máme doma samého kluka..my jsme byly tři sestry..a nejstarší má už 2 kluky doma a ted přibude další..tak pak se to snad už otočí :-D
A porodu se nebooj.. já si zatim nějak ani nepřipouštím nějaký koplikace.. říkám si, že to nejhoší jsem si snad,,vyžrala,, teď v těhotenství takže už nic horšího nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 21:33

Až to na mě nebo na tebe půjde, tak si musíme napsat a přizpůsobit se.. :-D :-D tak snad to brzo dorazí. Já si zas objednala růžový povlečení a přišlo mi modrý. Pecka :-D já jsem si říkala jak to bude dlouhý to žehlení všeho a ano to trvalo dva večery a už nic. :,( Teď pořád chodím do skříně a koukám na to. Jsem na neschopence a mám hrozný roupy.. Tak si to pak pořádně užij. :-) to je dobře, že má tatínek radost. Hold syn je syn. U nás to měl být taky Jakub po manželovi. To už je prostě hrdost pro ty tatínky. :lol: :D Manžel si taky moc přál syna, já zase holčičku. Tak se s tím nějak smířil a už se taky těší. :-) já mám právě ukázkový těhotenství. Vůbec nic mě netrápí, tak pořád čekám kdy to přijde. Ale snad nepřijde :) :) Ale nějak to zvládneme. To je přece jasný! :) A tobě přeji, ať je vše v pořádku za ty dva měsíce a i u porodu. :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.1.16 21:39

@Nikola.mach tak si pak pořídíme nějaký vysílačky a budeme si to navzájem zdržovat :D
To naštve s tím oblečeníím.. mě zatím přišlo všecko v pohodě ale největší balík teprv čekám tak at to nezakřiknu :-D Taky jsem na neschopence už od srpna ale přijde mi jako bych byla doma jen tam měsíc..šíleně to utíká!
Já bych holčičku taky brala..miluju růžovou a ty čelenky a takový ty blbosti jsou na holčičky parádní..:))
Mě taky nic moc netrápí..nevolnosti třeba nemam vubec.. ale nejdřív se usadil nízko takže to vypadalo spíš na potrat..takže jsem se první tři měsíce cpala hormonama..pak mi zjistili toxoplazmu takže se zbytek až do konce cpu antibiotikama..kvůli tomu odběr plodovky atd atd :D takže porod prostě bude pohoda!!! :-D Už máš bříško?? mě pořád moc nerostlo a ted asi za 3 týdny hrozně vylítlo:)) konečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 21:50

Jee :( Tak to ten start nebyl žádný med tedy. Tak to bude porod určitě brnkačka :palec: hlavně ať jste oba v pořádku. Pak další bude třeba holčička. A budeš mít krásný páreček. :) No už mám pupek jako blázen. Ale já byla vždycky dost veliká a teď jsem tedy jak velryba. :) :lol: Už mám krásných 10 kilo nahoře a věřím, že to na těch 20 ještě vytáhnu. :lol: :D Ale nó co. Strie jsem tedy obrečela a už se s nima smířila a kašlu na to. :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.1.16 21:54

@Nikola.mach fakt máš strie? tyy joo to by mě štvalo:(( já zatim teda nic.. ale poctivě mažu kokosovým olejem každý večer..já nevím kolik ted mám kg..ve 25tt jsem měla 5,5kg..ted jdu k doktoroj v úterý tak se trošku bojim že už to k 10 taky bude :-D dám pak vědět:)) ale z váhy si nic nedělej..pak to schodíme..bude hezky v dubnu a květnu, tak budeme chodit ven s kočárkama:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 22:00

Už strie jsou fakt hnus. Mám celý nohy až ke kolenům, celý boky a zadek. Břicho zatím nic, protože to jediný jsem si já pitomá mazala a na zbytek jsem se vždy vyprdla. :lol: a ta váha jak říkáš, kila jdou s trochou úsilí dolů. :-) :) tak pak dej vědět. Já byla včera, tak to mám čerství. :-D a za dva týdny jdu na velký ultrazvuk. Už se nemůžu dočkat až malou uvidím a řeknou mi kolik váží a měří. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
21.1.16 22:02

@Nikola.mach páni.. já si taky mažu jen bříško..stehna fakt občas…i když zadek mi nějak nenarostl..ale jdu si ho asi zrovna namazat :-D
Taky jdu na velký za 2 týdny.. ale už se těším i na úterý až bude alespon malý a uvidim prďolku:))) :srdce: dám vědět…ale budu se stydět :-D já víc než 12 přibrat nechci :-D
Hlavně, aby nám neřekli, že to bude opačný pohlaví než čekáme vid :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.16 22:12

No to by byl gól, kdyby to byl kluk :lol: všechno do růžova ladění. Ježíši. :lol: :lol: :lol: To se máš, že prdolku vidíš i normálně na prohlídce. Mě vždy jen sáhne na čípek, poslechne srdíčko a jdu domů. :zed: Nemáš se přece za co stydět. Je to jen váha.. Jen pitomí číslo. :-) A namazat se běž :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková