Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Dobrý den,
dneska se mi na 12h směně v práci, jsem si vzala moc uplí kalhotky a jak mám obrovský zadek tak se mi třely půlky o sebe, teď je celá červená a všimla jsem si že mi tam vyrostl nějaký nádor, takový Gygon. Je přímo na análu, jakoby 2/3 análu jsou normální, ale 1/3 je nějaká nafouklá.
Nevím jestli s tím za doktorem, ale on je takovej mrzák, tak se radši prvně ptám tady.
Nevím jestli je to normální, tohle se mi nikdy nestalo a chci svůj anál zpět, pomoooc
Chceš zpět anal, ale měla by si hledat spíš mozek
Příspěvek upraven 15.01.22 v 22:09
Dobrý den,
na to bych vám doporučila pravidelný anální klystýr, a méně análního sexu, ale naopak takové lízání, jedině než doporučuji.
Takové promaštění s mým pomocníčkem my můj přítel nedopřeje, ale on změní názor. Do té doby vám přeji hezké a co nejrychlejší uzdravení. ![]()
@maminka1986 píše:
Dobrý den,
na to bych vám doporučila pravidelný anální klystýr, a méně análního sexu, ale naopak takové lízání, jedině než doporučuji.Takové promaštění s mým pomocníčkem my můj přítel nedopřeje, ale on změní názor. Do té doby vám přeji hezké a co nejrychlejší uzdravení.
To chce pořádnou kládu, aby ten Gygon prorazil. A co takhle fotku, to je naprd když to nevidíme v reálu.
Ja bych sla za kovarem… pomuze a navic byste si mohli i rozumet. Doktor by byl mc jemnocitnej…
@maminka1986 @Floralys a zakladatel - tatáž osoba. Testuješ? https://www.emimino.cz/…ovek-452333/
@mrazik6 píše:
@maminka1986 @Floralys a zakladatel - tatáž osoba. Testuješ? https://www.emimino.cz/…ovek-452333/
Musíš mít dobrej matroš. ![]()
Pokud je to reálný problém, jedná se nejspíš o hemeroidy.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den,
dneska se mi na 12h směně v práci, jsem si vzala moc uplí kalhotky a jak mám obrovský zadek tak se mi třely půlky o sebe, teď je celá červená a všimla jsem si že mi tam vyrostl nějaký nádor, takový Gygon. Je přímo na análu, jakoby 2/3 análu jsou normální, ale 1/3 je nějaká nafouklá.
Nevím jestli s tím za doktorem, ale on je takovej mrzák, tak se radši prvně ptám tady.
Nevím jestli je to normální, tohle se mi nikdy nestalo a chci svůj anál zpět, pomoooc