Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nj sociální stát, co chceš???
… Dokud budou dávat, tak vždy budou vyzirky které toho budou zneužívat (nemyslím sirotčí důchod)
@Nicole 1234 píše:
Mě akorát udivuje kolika lidem to přijde normální a ani se nad tím nepozastaví
Máš pocit, že se nikdo nepozastavuje? Tady spíš každý lituje ty děti. Nahlášením „špatného chování“ a utáhnutí kohoutků budou trpět ty děti. Já bych k takové ženské na kávičku nechodila, takže bych ty podrobnosti ani netušila.
@Anonymní píše:
@Russet Tobě se vždycky směju, jak se do všeho montuješ a na všechno máš svůj názorJá vím o tom anonymu, nepotřebuju tvoje rady
@admin není duvod k anonymu
@Anonymní píše:
@Russet Tobě se vždycky směju, jak se do všeho montuješ a na všechno máš svůj názorJá vím o tom anonymu, nepotřebuju tvoje rady
Tak aspoň, hrdinko, prodlužuju život! ![]()
@Anonymní píše:
@fíkofka Pěkně napsáno! Opravdu síla tahle osoba, smutný..Doufám že nikoho neudá, už teď je mi líto dětí…
Ty budeš ta jedna z mnoha co stojí zástupy na dávky, že? ![]()
@mackA159 píše:
Ty budeš ta jedna z mnoha co stojí zástupy na dávky, že?
Hele, já v životě nebyla na pracáku ani neschopence, jediné dávky, co jsem kdy pobírala, byl rodičovský příspěvek a OČR a přesto si myslím totéž - nahlášením sice umlčí nějaký svůj vnitřní hlas volající po spravedlnosti, ale značně znepříjemní život celé rodiny, ve které je 5 dětí!!
Ženy klídek ![]()
Jinak teda, já jít nabonzovat každý takový ošklivý a skoro bych řekl zlý, zlý, nepěknou věc, o který vím, tak bych se na ty úřady mohla rovnou nastěhovat
![]()
A kdo jsem já, tuplem když jde o děti, abych moralizovala…když je něco přes čáru, tak to tomu člověku nemám problém říct do očí, že se mi takový jednání zrovna nelíbí, nebo se s tím člověkem prostě nebudu stýkat, když mi to vadí.
Příspěvek upraven 14.12.20 v 13:12
Vadí mi všechny socky co nemakají a natahují ruce…
U práce na černo bych v této době dokázala přimhouřit oko…
Sirotčí důchody chápu mají na ně právo to samé ten RL…
Vlastně mi nejvíc na tom všem vadí jak se lidi montují do ostatních…
Píšeš, že nezávidíš, ale podle mě k*rva dost závidíš, jinak bys něměla potřebu vůbec něco nahlašovat…Prostě se s ní nekamaraď a hotovo…co mi není rovno po tom je mi víte co. ![]()
@Russet píše:
Máš pocit, že se nikdo nepozastavuje? Tady spíš každý lituje ty děti. Nahlášením „špatného chování“ a utáhnutí kohoutků budou trpět ty děti. Já bych k takové ženské na kávičku nechodila, takže bych ty podrobnosti ani netušila.
Tak někteří to vykládají na potkani a třeba na malé vesnici se to prostě rozkřikne.
Podle toho co tady čtu asi asi taky udělám pět dětí a pak budu chodit pro dávky, aby se ti moji chudáčci nemeli špatně.
Jako ok, děti je mne líto, ale nikdo ji nenutil si dělat další tři. Kdyby to tak dělal každý a přitom do státní kasy nic neodvedl, tak by na tom stát byl ještě hůř než je.
A nechápu, že tady všichni ještě zlyncuji zakladatelku, kterou to pochopitelně štve.
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych upozornit že mi nejde o vaše názory na danou situaci, spíš názory nebo zkušenosti jestli s tim na úřadě něco opravdu udělali. Mám blízkou známou, která má pět děti, dvě starší měla se svým manželém který nečekaně zemřel, další tři děti má se svým přítelem kterého ale v rl ani jednou neuvedla. Bere sirotčí důchody, sociální dávky, přídavky, chodí na nějakou organizaci kde jí ještě dávají jídlo a občas i oblečení pro děti. Její přítel pracuje na černo a do toho taky pobírá sociální dávky. Nejde mi o nějakou závist, ale o spravedlnost. Chci se zeptat, když to všechno nahlásim změní se něco? Nechci, zbytečně běhat po úřadech.
Drahá, milá spravedlivá, zeptej se sama sebe - Chtěla bys být v její situaci? Důkladně si to promysli. Potom spravedlivě suď.
@mackA159 O tom jak já žiju, by jsi si mohla nechat zdát..To mi věř.
@Anonymní píše:
@mackA159 O tom jak já žiju, by jsi si mohla nechat zdát..To mi věř.
Hele, nemyslíš, že už to tu kapku přeháníš?? @admin
@Nicole 1234 píše:
Tak někteří to vykládají na potkani a třeba na malé vesnici se to prostě rozkřikne.Podle toho co tady čtu asi asi taky udělám pět dětí a pak budu chodit pro dávky, aby se ti moji chudáčci nemeli špatně.
Jako ok, děti je mne líto, ale nikdo ji nenutil si dělat další tři. Kdyby to tak dělal každý a přitom do státní kasy nic neodvedl, tak by na tom stát byl ještě hůř než je.
A nechápu, že tady všichni ještě zlyncuji zakladatelku, kterou to pochopitelně štve.
Tak tím spíš se najde nějaká dobrá duše, co to napráší. Jak jsem psala - udat bych šla jen týrání dětí, pokud bych si toho všimla. A i tak by mi zbyla pachuť z toho všecho a našeho „kamarádství“. Kdyby to dobrá známá nebyla, opravdu bych se do toho nemontovala. Abych si ještě neuřízla ostudu.