Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Že já se pouštím do diskuzí, máš pravdu vždy si naběhnu a debatuju pod moji úroveň.
@Deneriss Ty slepicko:)Čti pořádně. Já napsala, že mi vadilo jakym stylem to bylo napsaný. Pro mě dávky urážka neni, ale jde to napsat slušně. A i když na dávkách nejsem nebo bych třeba byla, je mi takových lidí líto. A v havě máš na*ráno hlavně ty a sama si na to nabíháš. Nechápeš pointu, bohužel…A obhajovat se u tebe? Proč pro Boha? Já tě ani neznám, nevím kdo jsi, jak žiješ..Je mi jedno co si o mě myslíš, Ty bláznivá Viktorko.
@Deneriss píše: Že já se pouštím do diskuzí, máš pravdu vždy si naběhnu a debatuju pod moji úroveň.
Prej blazniva Viktorko
ty kokos, to bych asi tyden nespala, z takove urazky
nic si z ni nedelej, uz se tesim, jak ji admini odtajni. Tipuju, ze to bude Pavlik Morozov nebo jak se jmenuje ![]()
@Anonymní píše:
@Jolka86 Tak ty jsi taky dobrá🙄..Doplatí sami..Samá dobrá duše..
Co je na mém názoru špatného? Ty jsi anonym proč? Zapřít vlastního otce, proč? To, že dělá na černo se mu taky vrátí, nejvíc na to doplatí děti, snad se jednou vydají vlastní cestou, normálně pracovat. Ono do špatné situace se může dostat každý, ale tady je to účelové. Já bych je nehlásila, nesouhlasím s tím a za svůj názor se nestydím. A ano, jsem dobrá duše.
@unuděná Hezky se podpořte..Vrána k vráně..Už jsem psala, že moje přezdívka je Vanda a na co přesně se těšíš, unuděná? ![]()
Co z toho přesně budeš mít?
Starej se hlavně o dítě, jestli nějaký máš, ať je spokojený. To je jediný na co, a z čeho by ses měla těšit..
@cecetka píše:
Co to placas? Sirotci duchod pobiraji jen ty dve starsi deti. Ty tri mladsi ne.
Já vím, ale já to myslela, že nenapsala otce do RL na zbývající tři děti, asi pobírá vdovský důchod a o ten by přišla, kdyby se znovu vdala.
@unuděná píše:
Prej blazniva Viktorko![]()
ty kokos, to bych asi tyden nespala, z takove urazky
nic si z ni nedelej, uz se tesim, jak ji admini odtajni. Tipuju, ze to bude Pavlik Morozov nebo jak se jmenuje
Jako ale už @admin docela trvá ![]()
@Jolka86 tak vdát se nemusí, ale proč nemáji děti otce v RL, to nechápu ![]()
@Pidulka1991 píše:
@Jolka86 tak vdát se nemusí, ale proč nemáji děti otce v RL, to nechápu
Taky nechápu, asi musí brát nějaké dávky. Na porodné by nárok už neměla, jakou výhodu má nezapsání do RL?
Tady ty dávky, když to stát dovolí, já znám jednoho, pracoval na brigádnickou smlouvu v Rakousku cca 50 000 čistého. U nás mu stát platil byt cca 8 000 + nějaké dávky. Holt v tom někteří umí chodit, jak to má teď nevím.
Představte si situaci, kdy vam někdo ukradne auto a soused řekne „jo já ho viděl, vim kdo to udělal, ale nereknu to, nejsem bonzak, doba je zlá a ten zloděj taky dělá co může aby si obstaral peníze.“ toto přeju všem, kdo schvalují práci na černo. To by bylo najednou kvikotu, ale když se okrádaji všichni poctivi co odvádí daně a vše kolem to vám nevadí. Česko je prostě banda podvodníků od občanů po politiky.
@DruhaStrana píše:
Představte si situaci, kdy vam někdo ukradne auto a soused řekne „jo já ho viděl, vim kdo to udělal, ale nereknu to, nejsem bonzak, doba je zlá a ten zloděj taky dělá co může aby si obstaral peníze.“ toto přeju všem, kdo schvalují práci na černo. To by bylo najednou kvikotu, ale když se okrádaji všichni poctivi co odvádí daně a vše kolem to vám nevadí. Česko je prostě banda podvodníků od občanů po politiky.
Nikdo tady ale neschvaluje praci na cerno
zadny takovy prispevek jsem necetla.
@unuděná píše:
Mimochodem, jediné, co je tu protiprávní, je ta práce načerno. Píše, že k tomu pobírá sociální dávky, ale nepíše, jaké. Invalidní důchod? Co by ne. Příspěvek na bydlení? No problem
Na ten příspěvek na bydlení a třeba i další dávky by ovšem neměla nárok, pokud by společně posuzovanou osobou byl její pracující přítel…
@sediza píše:Že? a kolikrát tu prskají, když chce někdo žádat o dávky že je to i z jeho peněz atd. Zvláštní
To je síla, kolik lidí tady schvaluje práci na černo a přijde jim to normální.
Dobrý den,
anonymní růže byla odtajněna pro porušování pravidel pro použití anonymu.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()