Nahlásit to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
14.12.20 13:34

S tím sirotčím důchodem jsi to přehnala. Já ho taky beru na syna. Závidíš? Přečetla jsem si příspěvek znovu. Zákon porušuje jen její přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
14.12.20 13:35
@Janli píše:
Normálně se tady nechutně sjede každá ženská, která se jen zeptá na jaký dávky by měla nárok a najednou je tady nejhorší zakladatelka, které vadí očividná zlodějina. Tak to je síla dámy… Není normální krást a není normální se otáčet zády, když někdo krade. Pokud zdravej chlap pobírá sociální dávky a načerno u toho maká, tak nevidím důvod držet pusu. Ať si dělá kde chce a jak chce, ale sosat ještě peníze ze státu, který sponzorujeme ze svých daní, to je hnus. Vyžírky a vychcánky nekryju.

Asi tak..souhlas, ale protože jsem srab tak ve finále si to alibisticky vytěsním, že ze zásady nepráskám nikoho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
14.12.20 13:35

@unuděná Hlavně že tvoje slova mají váhu, ty výkřiku :mrgreen: Nic neplevelim, ale musim jít pa:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.12.20 13:36
@lilith1 píše:
Asi tak..souhlas, ale protože jsem srab tak ve finále si to alibisticky vytěsním, že ze zásady nepráskám nikoho..

Tak ono se příteli může lecos donést a taky bych mohla dostat jednu po čuni. Za to by mi nějaká známá fakt nestála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.12.20 13:37

Edit

Příspěvek upraven 30.12.20 v 07:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
14.12.20 13:38

Vychcánky a vyžírky také nemám ráda, podle prvního příspěvku přítel zneužívá sociální systém. Ale bohužel takových lidí je plná republika. A sirotčí důchody do toho nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.12.20 13:39
@BeachPlease píše:
A co jako? Když si já udělám 5 dětí, tak mě to najednou opravňuje krást?

Nejdřív bych se ujistila, jestli ten příťa fakt „krade“. Namočený je v tom i ten zaměstnavatel. Asi běžná praktika. U solidního zaměstnavatele ti práci na černo nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.12.20 13:40
@BeachPlease píše:
A co jako? Když si já udělám 5 dětí, tak mě to najednou opravňuje krást?

Ona nekrade. Ona dokonce ani neporušuje zákon. Průšvih je ten partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.12.20 13:41

Mimochodem, jediné, co je tu protiprávní, je ta práce načerno. Píše, že k tomu pobírá sociální dávky, ale nepíše, jaké. Invalidní důchod? Co by ne. Příspěvek na bydlení? No problem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
14.12.20 13:41

@mackA159 teď nějak nevím, jestli to je reakce na anonymní nebo na mě. A ne, já žádné dárky nepobírám, spíš naopak. Jsem vdaná, máme dítě, psa, vlastní bydlení a jsme bez dluhů. Jen nemám potřebu udávat druhé. Respektive mi není nic do toho, jak žijí a házet jim klacky pod nohy. V rodině jsem na rovinu řekla, že se mi jejich pobírání dávek nelíbí a tím to skončilo. Dál to řešit nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
14.12.20 13:42

Žalovat se nemá, ale hlásit se to musí… FUJ… nesnáším udavače!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
14.12.20 13:42
@Nicole 1234 píše:
Mě akorát udivuje kolika lidem to přijde normální a ani se nad tím nepozastaví 8o

Normální to není, ale upřímně, k čemu by bylo to hlásit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
14.12.20 13:43
@Anonymní píše:
@mackA159 O tom jak já žiju, by jsi si mohla nechat zdát..To mi věř.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.12.20 13:43

Edit

Příspěvek upraven 30.12.20 v 07:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.12.20 13:45
@BeachPlease píše:
Ale jo, bere sociální dávky, na které by v takové výši nedosáhla, kdyby do příjmu rodiny byl započítaný příjem přítele.

Tohle ale podle mě není prokazatelné. Přítele může úplně zatajit, není v RL, nejspíš nemá u ní ani TP, může tvrdit, že spolu nejsou :nevim: Taky se mi tohle chování příčí, ale nahlášením tady nikdo nic nezíská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová