Nahlásit to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1414
14.12.20 13:18
@Anonymní píše:
@mackA159 O tom jak já žiju, by jsi si mohla nechat zdát..To mi věř.

no ty budeš taky případ :mrgreen: :mrgreen: a jak víš jak žije ona? Kdo se nejvíc chlubí nemá ve skutečnosti šťastný život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.12.20 13:18

Jasně, jen je běž udat. Určitě jim to pomůže vést spořádanější život, ty se budeš cítit skvěle a morálně na výši a stát ti pošle za ušetřené peníze blahopřání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
14.12.20 13:20

Edit

Příspěvek upraven 30.12.20 v 07:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
14.12.20 13:22
@Anonymní píše:
@mackA159 O tom jak já žiju, by jsi si mohla nechat zdát..To mi věř.

Tobě teda fakt tady slapli na kuří oko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671

@Deneriss Ano,peníze mi nedělají šťastnější život, to máš pravdu. Není to všechno, ale bez nich to nejde. Proč případ??Podívej se hlavně na sebe. Přečti si celou diskuzi ano? Pak tady moralizuj..Ty nemáš ráda socky, jenže ne každej má to štěstí víš, ale to ty asi nepochopíš. Já třeba pomáhám s manželem hodně a to mě dělá šťastnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Normálně se tady nechutně sjede každá ženská, která se jen zeptá na jaký dávky by měla nárok a najednou je tady nejhorší zakladatelka, které vadí očividná zlodějina. Tak to je síla dámy… Není normální krást a není normální se otáčet zády, když někdo krade. Pokud zdravej chlap pobírá sociální dávky a načerno u toho maká, tak nevidím důvod držet pusu. Ať si dělá kde chce a jak chce, ale sosat ještě peníze ze státu, který sponzorujeme ze svých daní, to je hnus. Vyžírky a vychcánky nekryju.

• Citovat
  • Upravit
4126
14.12.20 13:23
@BeachPlease píše:
Nikdo ji nenutil mít 5 dětí.

Souhlas. Nikdo ji nenutil.
Já bych ji taky nahlásit nesla. Nemám na to povahu, ale minimálně mě to zvedá že židle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.12.20 13:23
@BeachPlease píše:
Nikdo ji nenutil mít 5 dětí.

To samozřejmě nenutil, ale má je. Ty bys mohla v noci klidně spát, kdybys tohle nahlásila? Jako chlap sice dělá načerno, ale aspoň dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
14.12.20 13:24
@Anonymní píše:
@Deneriss Ano,peníze mi nedělají šťastnější život, to máš pravdu. Není to všechno, ale bez nich to nejde. Proč případ??Podívej se hlavně na sebe. Přečti si celou diskuzi ano? Pak tady moralizuj..Ty nemáš ráda socky, jenže ne každej má to štěstí víš, ale to ty asi nepochopíš. Já třeba pomáhám s manželem hodně a to mě dělá šťastnou.

případ myšleno v tom, že máš potřebu se chlubit ještě anonymně dalším anonymním ženským na netu :) a ano já nemám ráda socky, ale myslím ty co nic nedělají a natahují ruce…když se někdo snaží, tak já jsem všemi deseti, aby jim stát pomohl nebo někdo kdo to štěstí měl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
14.12.20 13:27

@Deneriss Tak to jsi moc hodná:)Já se nechlubim, ale urážet se nenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
14.12.20 13:29

@unuděná Hele v čem prosím tě?!Nenechám se urážet! Trošku soudnosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.12.20 13:31
@Anonymní píše:
@unuděná Hele v čem prosím tě?!Nenechám se urážet! Trošku soudnosti!

Plevelíš tu diskuzi nesmyslnými anonymními výkřiky. Anonymita slouží k něčemu zcela jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.20 13:31

Zakladatelko, na nikoho nežaluj. Líp ti nebude a akorát to pohnojíš dětem. A nejsi dobrý člověk :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5866
14.12.20 13:33

Nezměním se tím vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
14.12.20 13:34
@Anonymní píše:
Zakladatelko, na nikoho nežaluj. Líp ti nebude a akorát to pohnojíš dětem. A nejsi dobrý člověk :nevim:

Také se primlouvam za odhalení neopodstatněného anonyma. Akorát lyncuje zakladatelku a nic z toho. @admin

Příspěvek upraven 14.12.20 v 13:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová