Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, verim, ze nejsem jedina, koho trapi, ze tady pobliz nemame zadnou maminu se stejne starym ditkem. Mam 2 letou holcicku a fakt uz nevim, co s ni porad delat. Potrebovala by nejakeho maleho kamarada a ja bych taky s nekym splkla.
Ahoj, já jsem z Červené Vody, od Šumperka asi 20 minut autem. Ale mám teprv roční holčičku… Funguje v Šumperku nějaký mateřský centrum?
Hledala jsem na netu, nasla, ze ve vile Doris neco je…Holky, nevite nekdo? Mohly by jsme se tam pripadne srazit, co myslis?
@MNAU Koukám, že tady Šumperk a okolí moc neúřaduje
Koukala jsem na tu Vilu Doris, mohly bychom na to cvičeníčko s dětma, je to každý den od 9:30 do 11:00. Ale je to v nějakým centru Komín, víš, kde to je?? Já bych s malou dojela ![]()
Vila Doris je tusim u nadrazi…ale kde je komin..to fakt nevim…mrknu na to
Tak kdy se tam sejdeme? Já bych mohla dorazit zítra nebo v ten pátek do volný herny, jak mají v programu, otevřeno od 15 do 18. Přijela bych kolem 16, hodí se ti to?
Odpoledne je to lepší, no. Dopoledne by to šlo taky, ale mám strach, že by mi malá schrupla cestou domů v autě a nechtěla by po O spinkat.
Zdravím!;)
Je tady nějaká maminka ze Šumperka, která je stejně sama jako já? Budu ráda, když se ozvete do SZ ![]()
Holky, to cvičeníčko s dětma je na Komíně, ale to je placený kroužek na rok, my tam chodíme, někdy chodíme na hráníčko do Welly ![]()
Ahojte, tak jak to tady vypadá? Bydlím taky nedaleko Šumperka, úplně sama teda nejsem a bývám věčně zaneprázdněná, ale ráda se seznámím s maminkama ve svém okolí
Nejmladší syn má něco přes 2 roky ![]()
Zdravím všechny maminky.:-)
Bydlím cca 20 km od Šumperka na polosamotě. Mám tři děti. 7, 5 a 2,5 roku. Nabízím přivýdělek pro každého koho zajímají bylinky. Pokud by jste měla některá zájem, napište mi, prosím do zpráv. Můžeme se i sejít a popovídat.
Krásný den ![]()
Míša
@michalka30 A odkud konkrétně jste? Mě osobně bylinky nějak extra moc nezajímají a práce mám dost, přivýdělek nepotřebuju, ale zaujalo mě co jsi o sobě napsala. My jsme teda 30 km od Šumperka, ale bydlíme podobně jako vy a taky máme tři děti: necelých 6, 4,5 a skoro 2,5 roku. My prozměnu chováme hospodářská zvířátka ![]()