Najdu kamarádku na povídání Plzeň

12.4.22 20:32

Najdu kamarádku na povídání o všem možném

Ahoj všem :)

zkouším touto cestou najít kamarádku, která by se mnou byla ochotná „pokecat“ v češtině. Teď plánuji jít na vysokou školu a hodně bych potřebovala pomoc s češtinou. Výměnou bych taky mohla nabídnou nějakou pomoc)))

Je mi 27 let, pocházím z Ukrajiny, žiji v Plzni 3 roky. Jsem přátelská, pozitivně smýšlející bytost, která se snaží na sobě pracovat. Bohužel ještě nemám děti, ale ráda bych se seznámila s někým, kdo už má zkušenosti s dětmi a mohli bychom spolu chodit na procházky za kulturou, jezdit na výlety a komunikovat))) Ráda budu komunikovat i elektronicky.

Uvítám, jakékoli vaše doporučení nebo rady)))
Předem děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sarah1618
12.4.22 21:03

Ahoj, já s Tebou klidně komunikovat budu a ráda, sice nejsem z Plzně, takže na ty procházky to moc nebude, ale psát/volat si klidně můžeme :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12.4.22 21:38
@sarah1618 píše:
Ahoj, já s Tebou klidně komunikovat budu a ráda, sice nejsem z Plzně, takže na ty procházky to moc nebude, ale psát/volat si klidně můžeme :kytka:

Ahoj :)
napsala jsem SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1365
12.4.22 21:41

Ja sem z Prahy ale taky rada klidne pokecam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
12.4.22 22:05

Ahoj, jsem z Plzeňského kraje a ráda pokecám ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.4.22 05:29

Ahoj, jsem z Plzně, ráda pokecám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.4.22 06:28

Ahoj, jsem z Plzně a zaujalo mě, že sháníš kamarádku s dětmi. Já jsem v současnosti těhotná a ráda bych si sehnala někoho, kdo by se mnou chodil na procházky a tak, zkrátka kamarádku.

Pokud by se ti chtělo, napiš mi a můžeme něco domluvit. (Jsem tedy trochu starší, přes 30 a vdaná, ale to snad neva. ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.22 13:34
@Katalie píše:
Ahoj, jsem z Plzně a zaujalo mě, že sháníš kamarádku s dětmi. Já jsem v současnosti těhotná a ráda bych si sehnala někoho, kdo by se mnou chodil na procházky a tak, zkrátka kamarádku.Pokud by se ti chtělo, napiš mi a můžeme něco domluvit. (Jsem tedy trochu starší, přes 30 a vdaná, ale to snad neva. ;) )

Ahoj, napsala jsem SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.22 13:36
@KKristyna28 píše:
Ahoj, jsem z Plzeňského kraje a ráda pokecám ☺️️

Ahoj, napsala jsem SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122551
13.4.22 21:04

Ahoj. Jsem chlap samoživitel, šestiletá dcerka. Jsme z druhého konce republiky - z Moravy. Jestli chceš, napiš. Kde jste na Ukrajině žili? Můžeš do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1365
13.4.22 21:08

Kdybyste nekdo chtel muzete mi taky napsat. :) Je mi 26 a mam male miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.4.22 07:42

Hledáme maminku

Ahoj. Najdu tady nějakou maminku ze Skvrnan a okolí, příp. i z jiné části Plzně na cokoliv s dětmi? Prochazky, dětský koutky, příp. chodime na prednasky s dětmi zdarma, cvičení. Jsem pro jakékoliv akce s dětmi. Jsem i pro společné akce s partnery a detmi nebo pokec u kaficka či piva bez děti a partneru. Máme syna, v červnu mu budou 3 roky a druhé miminko na cestě, má se narodit v říjnu. Malej má moc rád děti jakéhokoliv věku. Já mám moc ráda společnost a jsem pro všechno. Budu se těšit na reakce a na případné setkání se budeme těšit s Jirikem. 😘Dekuju mockrát všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.4.22 14:39

Ahoj, já mám 2 měsíční miminko a v Plzni bydlíme teprve 3 měsíce, nikoho tady neznám, ráda bych našla někoho na procházky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová