Nákup pomůcek do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9771
26.8.24 16:48
@Keyllah píše: Více

A proč na sílu tlačit pero, které dítěti nevyhovuje, jen proto, že vyhovuje učitelce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
26.8.24 16:53

Já platím, já určuji co koupím.
Jednoduchá matematika.

Chápu čísla sešitů, ale aby mi někdo diktoval značku, to bych ho hnala. A vůbec, nemám čas ani chuť chodit mezi regály a vybírat to, co si učitelka usmyslí. Beru to, co je osvědčené a dostupné.

Určitě nepůjdu do dalšího obchodu, protože v tom stávajícím nemají něco ze seznamu značek paní učitelky :lol:.

To mě teda pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 16:57

Ano, jsou děti, co s ním umí psát, syn ne, ale já taky ne, pořád mi vynechává stejně jako jemu. Loni měl ten Schneider a tím se mu píše dobře.
Samozřejmě měl i nové, ale proč bych teď měla kupovat nové pero, které nevyhovuje.
Chapu, že nechce gumovací, že nechce Stabilo, ale ona má jednu možnost a neřeší individuální potřeby dětí.

• Citovat
  • Upravit
4446
26.8.24 16:58
@Anonymní píše: Více

Máš ráda diskuzi. Pěkné…
Když vezmu že ve třídě bude průměrně 25 dětí a učitelka bude s každým rodičem řešit a diskutovat individuální požadavky stylu pastelka, tužka, obal na sešit / učebnici, tak si to půjde hodit ještě před začátkem školního roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
26.8.24 17:04
@Jahru píše: Více

jakože hned utéct od toho co trochu nejde? co je na psaní s Tornádem tak těžkého? :think: jako proč ne, ale dítěti toto zametání cestičky jen uškodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
26.8.24 17:05
@Menton píše: Více

přesně to mě napadlo, víc takových „diskutujících“ a místo učení může učitelka pul roku řešit jestli obal papírový nebo z plastu :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.24 17:06
@Menton píše: Více

Někde to jde. :nevim:
Stačí to nadhodit na třídní schůzce a udělat seznam otevřeným způsobem.

• Citovat
  • Upravit
41209
26.8.24 17:07

jakože by u každého dítka měla řešit individuálně každou tužku? :think: a to je soukromá nebo státní škola? a chceš aby dítě něco naučila, nebo raději individuálně řešila druh pastelky u každého? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42204
26.8.24 17:09

Dcera ho taky nesnášela. Ale u nich se tolerovala i jiná pera. Pro mne není nic moc. Také s ním nerada píšu.

Příspěvek upraven 26.08.24 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76817
26.8.24 17:10

tak do Vánoc možná doladí u všech pastelky, tužky, vodovky a pera a po Vánocích se možná i začnou učit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
26.8.24 17:26

Tak to bych se na to učitelce vykašlala a koupila vodovky a pero dle sebe. Sešity tedy podle ní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.24 17:30

Proč každou tužku? Ale lidi nejsou stejní a děti taky ne. U pastelek bych řekla, že to je celkem jedno, ale to pero je podstatné.
Hlavně ona to řešit nemusí, stačí dát možnost výběru. Ano, jsou rodiče, co koupí nejhorší výrobky, pak jsou rodiče, co koupí to, co je na papíru, ale jsou i rodiče, co mají své ověřené.
Je to státní škola. Tím jak vidím, že to někde jde, tak mi je líto, že někdo vidí jen jednu možnost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.24 17:33

A proč nutit do něčeho, co nefunguje?
Umetani cestičky v tom, že chci, aby psal perem, kterým se mu píše dobře? V čem mu to uškodí?

• Citovat
  • Upravit
41209
26.8.24 17:34

tak kup podle svého a uvidíš. Nebo co chceš poradit? ona k tomu nějaké svoje důvody má, pokud ty s tím máš problém, tak to neakceptuj a nakup mu podle svého a bud připravena nést následky. Nic jiného se poradit nedá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
26.8.24 17:35

No, třeba protože jsou pera, která jsou citlivá na správný úchop a pak ta, která ne a píší i když je někdo drží jako prase kost… jaké by se asi tak mělo používat, aby se ten správný úchop zafixoval a pak člověka zbytečně nebolela ruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová