Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
A vy máte ve 2. třídě jinou učitelku? Herkules slepí víc věcí než Kores.
@Zita Aussig dřív byl Herkules jen tekutý, teď je i ten tuhý točící.
Znám toho hodně, kdysi jsem u nás v mateřském centru vedla tvořící kroužek pro nejmenší děti, což bylo nejvíc o tvoření maminek.
@Havlova píše: Více
Ten tuhý Herkules mi tedy přišel, že lepí hůř než Kores ![]()
Holky, s jakými pastelkami jsou vaše děti a vy spokojené? Hledám co mají site barvy a nelámou se. Děkuji
@Zumpa píše: Více
Já se bavím jen o předmětech HV, TV, VV. Tam se má za mě hodnotit snaha hlavně. Takže v tělocviku cvičí, snaží se, má jedničku, maximálně dvojku i když neudělá ani pořádný kotoul. Furt lepší, než to nechat zajít tam, že přinese osvobození z tělocviku, vymýšlí si, že ho něco bolí, nemůže cvičit atd. To stejné ve výtvarce, je tam snaha, něco odevzdá, tak opět jednička, maximálně dvojka. V hudebce otvírá tu pusu, tak taky, bez ohledu na to, co z té pusy vychází.
@Zita Aussig u staršího dítěte chtěla učitelka v první a třídě klasické bombičkove pero s perkem. Pak už ji to bylo jedno, jen nechtěla gumovací.
Tato učitelka chce Tornádo. Snad nebude vadit to bombičkove s kuličkovým hrotem.
Já bych koupila vše podle seznamu. Prostě mi to přijde úplně zbytečné hrotit. Jediné co bych konzultovala s učitelkou by bylo to tornádo, když s ním píše špatně. Jinak mi to přijde jako vytváření zbytečného konfliktu. Ty pomůcky, které chceš ty, tak kup dítěti na doma.
@Diggy píše: Více
Za mě jsou nejlepší jakékoliv silné, ty se nelámou. Maped, Faber Castell, Herlitz a ještě nějaké, ale už nevím znacky.
Slabé jsme kupovali v Actionu a ty jsou skvělé.
@anavi13 píše: Více
Na co mi to bude doma, když doma nekreslí? Doma máme pomůcek dost. Máme vodovky, perleťové vodovky, akrylove barvy, tempery… Starší dítě mám velmi tvůrčí.
@Diggy píše: Více
U nás Triocolor od Koh-i-noor. Máme doma ještě špalíčky těch nejtlustších, které mají děti už tak 7let. Do školy pak už měli ty tenčí (ale ne ty úplně tenké).
A neucila tato ucitelka nejake starsi dite od znamych? Ze by ses poptala?
Mne tedy taky prijde divne, diktovat primo znacky. Byt to doktor a leky, reknu si, ze z toho ma provizi ![]()
Slabé sytě kreslí akvarelové. Ale jsou měkké, tak se na ně nesmí tlačit.
Tu učitelku máte nově? Protože jestli jí to pero nevadilo loni, nebude jí vadit ani letos.