Nákup pomůcek do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101749
27.8.24 08:55
@Havlova píše: Více

Tak to já taky, spoustu věcí raději dělám levou… A nejvtipnější bylo moje dítko na zápise, měli tam takové ty hry na určení preference, takže dalekohled popadla obouruč a při stavbě věže z kostek pečlivě jedna kostka pravou, druhá levou, neb to přece jde rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36514
27.8.24 13:48
@ludmilaadamkova píše: Více

Manželku také předělali a přestala kreslit a malovat. Předtím prý kreslila a malovala jak Michelangelo. U dítěte proto naopak až zuřivě podporovala leváctví, byť já ho chtěl nejdříve pořádně otestovat, jestli to není jenom nějaká dočasná odchylka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
27.8.24 13:52
@jege píše: Více

To je opravdu stašně u extrémně vyhraněného leváka prý může předělávání na praváku nějakým drastičtějším způsobem přivodit i např pomočování nebo koktavost. 8o

Tuším že např že Král Anglie měl svou koktavost způsobenou přeučováním ale možná i dalšími věcmi

https://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 27.08.24 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.24 13:58
@ludmilaadamkova píše: Více

Koktam celoživotně, pletu si strany a problémů bylo i víc. Nakonec mi zůstal špatný sklon a špatné držení tužky, ale píšu rychle, celkem hezky a ruka mě nebolí. Když to viděla paní v PPP, kde jsme byli se synem, tak se zhrozila, že takto drží tužku zanedbávané děti s nižším intelektem. Jelikož zná moji mámu a já mám 2 VŠ, tak usoudila, že to je předělánim z leváka na praváka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová