Nákup přes internet bez faktury

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
28.2.19 11:04

@Lily-en tak třeba naše záclona v ložnici stála osm tisíc, kvůli materiálu. Ono pokud to je na míru, nemusí to být nutně levná záležitost. Ale to už hádáme. Zakladatelka ani nezmínila, kde přesně to koupila. To má také dost vliv na to, jak to dál řešit…

• Citovat
  • Upravit
216
28.2.19 11:24
@Lalelale píše:
@Lily-en tak třeba naše záclona v ložnici stála osm tisíc, kvůli materiálu. Ono pokud to je na míru, nemusí to být nutně levná záležitost. Ale to už hádáme. Zakladatelka ani nezmínila, kde přesně to koupila. To má také dost vliv na to, jak to dál řešit…

Koupila ji na sbazaru od soukromnice. My máme také zakazkovou zaclonu extrémně drahou, ale nepředpokládám, ze by snad někdo poslal x tisíc až x desítek tisíc soukromnici na sbazaru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
28.2.19 11:47

Ahaa to jsem přehlédla. v první řadě bych to zkusila přes provozovatele. Poslala bych foto inzerce, pripadne popis objednavky, a vysledny produkt, aby bylo vidět, kdo má pravdu. A pak že prodejkyne odmítá komunikovat a ať do toho vstoupi. Sbazar neznám, ale třeba amazon vždy ihned vracel peníze, když jsem měla problém

• Citovat
  • Upravit
2361
28.2.19 12:29
@Vcelička002 píše:
Jde mi. o to zda jí můžu třeba něčím vyhrožovat, jako že mi nedala fakruru, nebo účtenku a že jí nahlásim Babišovi ???? přeci jen jsem jí platila na účet tak aspoň znám jméno a číslo účtu.

Vyhrožovat udáním můžeš, protože udávání má v našich krajích tradici. Jen se tím ale dokonale zesměšníš a nic nevyřídíš. Žádnou fakturu dávat nemusí, jen na požádání účtenku. Daňovou kontrolu (pokud by se vůbec někdo takovou blbostí zabýval), by bylo možné provést až příští rok po podání DP. Nic z toho záclonu neopraví. Jde o běžnou reklamaci, kterou lze jistě snadno vyřídit po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák