Nakupování jménem Vánoce

9.7.18 13:31

Nakupování jménem Vánoce

Zdravím
Před nedávnem jsme začali nakupovat na Vánoce dárečky, chtěla bych se Vás zeptat jestli jste na tom stejně, nebo čekáte do poslední chvíle a pak nakupujete v rychlosti aby se to zvládlo nakouPit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1378
9.7.18 13:36

Začínáme nakupovat v prosinci. V létě se u nas Vánoce fakt neřeší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.18 13:37

@Oliverka28 Tak to my nakupujeme už od června dopředu,hlavně kvůli tomu aby děti měli hodně dárečku pod stromečkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
9.7.18 13:38

Ne neřešim letos bychom chtěli na vánoce odjet, takže nebudu kupovat nic. A docela se na to těšim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
9.7.18 13:39
@maminka2755 píše:
@Oliverka28 Tak to my nakupujeme už od června dopředu,hlavně kvůli tomu aby děti měli hodně dárečku pod stromečkem :D

my máme hodně i tak a nemusím kvůli tomu bláznit už v létě

• Citovat
  • Upravit
954
9.7.18 13:39

@maminka2755 Tyjo..Vánoce miluju,ale řešit dárky v létě??? :think: Je teda fakt,že pak máte o strarost míň,ale dřív než přijde ta vánoční atmosféra,mě nebaví to vůbec řešit..Někdy od podzimu pomalu začínám já.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.7.18 13:40

V lete Vanoce neresime, uzivame si tepla, volna a dovolenych ;) nechce se nam do nakupaku a obchodu…a ted si uzivame novorozenou dceru :srdce: Vanoce miluju, ale kdyz brzy, tak Vanoce zacinam resit kolem konce rijna (driv ani nemam spravnou naladu), manzel spis prosinec :mrgreen: (max kdyz mi neco jooo padne nekde do oka, tak koupim driv, ale to je malokdy :mrgreen: )

Příspěvek upraven 09.07.18 v 13:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
@maminka2755 píše:
Zdravím
Před nedávnem jsme začali nakupovat na Vánoce dárečky, chtěla bych se Vás zeptat jestli jste na tom stejně, nebo čekáte do poslední chvíle a pak nakupujete v rychlosti aby se to zvládlo nakouPit???

Ahoj ! Jsem ráda že nejsem " jediný blázen " :lol: :mrgreen: :lol: Já jako ne že bych cíleně šla do obchodu a nakupovala na Vánoce ale když vidím něco v akci co vím že bych stejně koupila tak to vezmu . A pak už jen v Prosinci kupuji takové ty " lahůdky " .. pro tátu paštiky a podobně.

• Citovat
  • Upravit
1378

@maminka2755 Ja zastávám nazor,ze Vanoce nejsou o darkách,takze si davame malickosti,ktere v pohodě stihnu koupit behem prosince. Tohle šílení s darkama jde mimo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
9.7.18 13:41

Vánoce v létě fakt neřeším, spíše přemýšlím, jaký podniknout výlet s dětmi a jak je o prázdninách zabavit. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850

@maminka2755 Nakupuji až v listopadu a prosinci.V létě řeším jiné výdaje jako jsou tábory,dovolená a nástup dětí do škol.
Kvanta dárků nedostávají,takže času dost :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Linamati Tak to jsem ráda že nejsem jediný magor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.18 13:43

@Tapa Tak to je jasný,také řešíme ale chtěla jsem se jen zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
9.7.18 13:43

Detem kupujeme 1spolecny darek a pak kazdemu 3ks,z toho vzdy jedna knizka,takze to stihame prubezne. Zrovna dneska jsem se zhrozila,kolik toho i tak maji a to je cast hracek na chalupe,ze bychom zaplnili detskou hernu.

• Citovat
  • Upravit
21311
9.7.18 13:44

V listopadu si říkám, ze bych měla fakt začít psat seznam, na zacatku prosince jsem lehce nervózní a kolem 10.12. začínám nakupovat, protože později uz to taky nemusí ppl stihnout dovézt :lol: dárku mají děti az moc (manžel je cvok), to nema podle mne s termínem nákupů co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák