Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím
Před nedávnem jsme začali nakupovat na Vánoce dárečky, chtěla bych se Vás zeptat jestli jste na tom stejně, nebo čekáte do poslední chvíle a pak nakupujete v rychlosti aby se to zvládlo nakouPit???
Začínáme nakupovat v prosinci. V létě se u nas Vánoce fakt neřeší ![]()
@Oliverka28 Tak to my nakupujeme už od června dopředu,hlavně kvůli tomu aby děti měli hodně dárečku pod stromečkem ![]()
Ne neřešim letos bychom chtěli na vánoce odjet, takže nebudu kupovat nic. A docela se na to těšim
@maminka2755 píše:
@Oliverka28 Tak to my nakupujeme už od června dopředu,hlavně kvůli tomu aby děti měli hodně dárečku pod stromečkem
my máme hodně i tak a nemusím kvůli tomu bláznit už v létě
@maminka2755 Tyjo..Vánoce miluju,ale řešit dárky v létě???
Je teda fakt,že pak máte o strarost míň,ale dřív než přijde ta vánoční atmosféra,mě nebaví to vůbec řešit..Někdy od podzimu pomalu začínám já.. ![]()
V lete Vanoce neresime, uzivame si tepla, volna a dovolenych
nechce se nam do nakupaku a obchodu…a ted si uzivame novorozenou dceru
Vanoce miluju, ale kdyz brzy, tak Vanoce zacinam resit kolem konce rijna (driv ani nemam spravnou naladu), manzel spis prosinec
(max kdyz mi neco jooo padne nekde do oka, tak koupim driv, ale to je malokdy
)
Příspěvek upraven 09.07.18 v 13:42
@maminka2755 píše:
Zdravím
Před nedávnem jsme začali nakupovat na Vánoce dárečky, chtěla bych se Vás zeptat jestli jste na tom stejně, nebo čekáte do poslední chvíle a pak nakupujete v rychlosti aby se to zvládlo nakouPit???
Ahoj ! Jsem ráda že nejsem " jediný blázen "
Já jako ne že bych cíleně šla do obchodu a nakupovala na Vánoce ale když vidím něco v akci co vím že bych stejně koupila tak to vezmu . A pak už jen v Prosinci kupuji takové ty " lahůdky " .. pro tátu paštiky a podobně.
@maminka2755 Ja zastávám nazor,ze Vanoce nejsou o darkách,takze si davame malickosti,ktere v pohodě stihnu koupit behem prosince. Tohle šílení s darkama jde mimo mě.
Vánoce v létě fakt neřeším, spíše přemýšlím, jaký podniknout výlet s dětmi a jak je o prázdninách zabavit. ![]()
@maminka2755 Nakupuji až v listopadu a prosinci.V létě řeším jiné výdaje jako jsou tábory,dovolená a nástup dětí do škol.
Kvanta dárků nedostávají,takže času dost
![]()
@Tapa Tak to je jasný,také řešíme ale chtěla jsem se jen zeptat…
Detem kupujeme 1spolecny darek a pak kazdemu 3ks,z toho vzdy jedna knizka,takze to stihame prubezne. Zrovna dneska jsem se zhrozila,kolik toho i tak maji a to je cast hracek na chalupe,ze bychom zaplnili detskou hernu.
V listopadu si říkám, ze bych měla fakt začít psat seznam, na zacatku prosince jsem lehce nervózní a kolem 10.12. začínám nakupovat, protože později uz to taky nemusí ppl stihnout dovézt
dárku mají děti az moc (manžel je cvok), to nema podle mne s termínem nákupů co dělat