Nakupování jménem Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.7.18 20:06

@123Soňa píšou od roka do 3 u těch Minipedii, ale mají spoustu druhů a pro holčičku určitě taky vybereš. Jako za mě opravdu za tu cenu odpovídá i kvalita a za mě knížky fakt vydrží, mladej je prohlíží denně a nic jim není. Ještě teda nakupuju knížky ráda i v Lidlu tam taky vydržej i když jsou o dost levnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
9.7.18 20:13

@smurfka
To sice, ano. Ale já rozhodně vše na internetu neobjednavam. Raději vše v kamenném obchodě apod zvlášť před vánoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
9.7.18 20:17

@medunka23 60 dárků už mi přijde taky praštěné přes hlavu. Ale je to každého věc.
Dcera měla v roce přes 30 dárků. Ale počítám to od všech. Byly to potřebné věci. Ve 2 letech už méně, přece jen nemá ruzum ještě moc o co jde. A letos to taky přehánět nebudu. Přijde mi, že ty vánoce jsou rok co rok horší. Každý se předhání kdo nejvíc toho nakoupí a utratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
9.7.18 20:25
@maminka2755 píše:
Zdravím
Před nedávnem jsme začali nakupovat na Vánoce dárečky, chtěla bych se Vás zeptat jestli jste na tom stejně, nebo čekáte do poslední chvíle a pak nakupujete v rychlosti aby se to zvládlo nakouPit???

Jůůů,nejsem jedinná magor :lol: :mrgreen:
Já tedy ještě nekupuji,ale jedinný důvod je ten, že v srpnu má narozky dcera v říjnu mamka a v lisopadu chlap, takže jdu popořadě,ale už si dělám seznam co mě komu napadá, z Ali objednám asi tento měsíc a rozhodně budu koukat po akcích a jakmile tam bude něco co bych pod smrk mohla hodit, tak to kupuju. Nesnáším kupování dárků na poslední chvíli, za prvé nevím co komu,kolikrát když potřebuji,tak nevyberu a pak najednou nemám peníze, takhle se to líp rozejde a tolik to finančně nebolí. Celkově se snažím mít prosincovou výplatu na jídlo, volno a kupuji jen posledních pár maličkostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
9.7.18 20:38

Třeba je zakladatelka prach obyčejná provokatérka/troll (podle počtu příspěvků), která očekává, že se v téhle diskusi budou lidi trumfovat, kdo má/dá víc. Jinak nemůže být duševně v pořádku, rozumný rodič nepořizuje dítěti/dětem nadbytečné množství dárků, protože z nich nechce mít přepodnětované idioty bez fantazie. Taky jsem to s dárky pro dceru přeháněla, ale rozhodně ne v takovém množství. Cíleně jsem počet zredukovala na čtyři dárky k narozeninám, i na Vánoce, bohatě to stačí. Kupuju věci, o kterých mluví dcera v kuse i několik měsíců, nebo to, co je zrovna aktuální těsně před nadílkou. Teď aktuálně jsou mi Vánoce naprosto u zadele. Užívám si s dcerou a nejbližšími léto.

• Citovat
  • Upravit
21681
9.7.18 20:53
@aiwwa píše:
půjčku na dárky a na dovolenou???? 8o

Nechapu,snad to byl vtip 8o v zivote bych si na darky nepujcila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9504
9.7.18 20:59

@123Soňa a ty leporela a pribehove knizky se jmenem ditete od nakladatelstvi modry slon znas? je to zakazkova vyroba. u nas s nimi spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.7.18 21:02
@Káťa19 píše:
Nechapu,snad to byl vtip 8o v zivote bych si na darky nepujcila

vtip to asi byl..ale i takový lidé jsou..bohužel..možná právě proto, aby se jejich děti pak necítili jako socky, když budou ve škole - školce vyprávět že dostali pět dárků, zatímco jiní 30… :zed:

• Citovat
  • Upravit
767
9.7.18 21:03
@TopSecret píše:
Ale vzdyt ty vanoce jsou kazdej rok 8o 8o kdyby byly jednou za pet let, tak nereknu. Ale takhle 8o a co dalsi rok, taky jim udelas, jaky jeste nikdy nezazila? :roll: a co ji budes davat dalsi roky, az poroste?
Nerejpu, jen se ptam, protoze mi to moc normalni, neprijde :nevim: ale kazdyho vec. Kdyz na to mate…ja bych to treba dala do baraku, nez diteti 20 darku, kdyz si s tim pohraje parkrat :nevim:

Tak každá to máme jinak. Pořád je co kupovat, roste, takže letos mohu koupit to, na co loni byla ještě malá. K legu se dá neustále něco dokupovat, loni milovala jinou pohádku než letos, různé kreativní sady, knížky… Ale zase musím říct, že nic neleží ladem, se vším si hraje. Jeden den s tím, druhý den s druhým. Opravdu nic neleží nektnuté déle než týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
9.7.18 21:04
@maminka2755 píše:
@Dory22 My už máme přes 60 dárku pro děti,nemám ráda přeplněné obchody,to už si sem pěkně v teplíčku doma a užívám si klidu. A ještě bych měla někde lítat a stresovat se? ani mě nenapadne

Tak to bez pardonu, ale detem spis skodis, nez dopravas 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
9.7.18 21:05

@smurfka ja vim no, je to smutny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
9.7.18 21:11

@Káťa19
Proč všichni označujete mě? Já jsem ten příspěvek nepsala! Jen jsem na něho reagovala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
9.7.18 21:14

@Káťa19
Přesně! Když prostě na něco logicky nemám, tak si to nedopřeju. Potom jsou akorát lidi zadlužený!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6856
9.7.18 21:22
@maminka2755 píše:
Zdravím
Před nedávnem jsme začali nakupovat na Vánoce dárečky, chtěla bych se Vás zeptat jestli jste na tom stejně, nebo čekáte do poslední chvíle a pak nakupujete v rychlosti aby se to zvládlo nakouPit???

Já takhle brzy nekupuji,čím je dítko větší, tím víc nevím co kupovat. Ale dávám si bokem peníze na stranu. Nakupovat začnu pomalu od října. Jelikož takhle dopředu nevím. A pak ty prachy tolik nebolí. Ale třeba před 2 roky jsem v létě už něco doma měla :mrgreen: Ono to uteče, prázdniny skončí a jsou tu za chvilku Vánoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.7.18 21:24

Aktualne jsem na pracovni dovolene, zbytek leta se hodlam venovat bazenu a odpocinku, cteni (dovolena konci 26.8.).
Na darky opravdu nemyslim, ale mela bych letos drive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák