Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@_0812_ píše:
Vím, že to není o dárcích, ale prostě čím víc dárků je u nás pod stromečkem, tím mám prostě větší radost. Jsem v tomhle prostě magor. Přes rok si toho pro radost moc nekupuju, ale prostě pod tím stromkem chci, ať máme všichni to co si přejeme, co se nám líbí a něco jen tak pro radost. Dcera bude mít za chvíli čtyři roky, od roku, kdy to nějak začala pobírat ty hračky má vždy tak +- 20 dárků a pobírá to všechno. S každým dalším má v očích opět tu nedočkavost a zvědavost a po rozbalení to je u každého jůůů jéééééA letos bych chtěla opravdu eňo ňuňo Vánoce jaké jsme ještě neměli, tak snad ty prachy na všechno někde uškudlím
Ale vzdyt ty vanoce jsou kazdej rok
kdyby byly jednou za pet let, tak nereknu. Ale takhle
a co dalsi rok, taky jim udelas, jaky jeste nikdy nezazila?
a co ji budes davat dalsi roky, az poroste?
Nerejpu, jen se ptam, protoze mi to moc normalni, neprijde
ale kazdyho vec. Kdyz na to mate…ja bych to treba dala do baraku, nez diteti 20 darku, kdyz si s tim pohraje parkrat ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ikeu mám z ruky (resp. nemám to do 10 minut od bytu) a drogerie se dá koupit v AlzeChlast nekupuju, hrozí, že bych si ho nechal pro sebe
A koukej mi vylízt z hlavy!
Jak jako vylizt ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Jako úplně
Spis mi řekni,jak ja sem se tam mohla dostat ![]()
@pst007 píše:
A jak víte, co bude dítě za půl roku chtít a potřebovat? Přece děti se vyvíjejí tak rychle, a trendy taky. To mi přijde jako nakupování nesmyslů spíš nákupy na vánoce v červenci teda. Dcera třeba potřebovala/chtěla pennyboard, a čekala na něj 3 měsíce, a výsledek byl, že z původního miniboardu jsme měniłi objednávku na středně velký. Stejně tak lyže, kolo a pod., jak teď mám vědět, jakou velikost bude mít za půl roku?
Tak hlavně nenakupuju podle trendů
a toho co je momentálně in. To bych každý měsíc nedělala nic jiného, než nakupovala pro sebe, manžela a holky nové oblečení a elektroniku, a tak moc se mi peníze nechce rozhazovat.
Nakupuji průběžně po celý rok, nejraději ve slevách. Kromě vánoc jsou i narozeniny a vánoce, takže se vždycky hodí mít něco v zásobě.
@Dojcanis píše:
Spis mi řekni,jak ja sem se tam mohla dostat
To bych taky rád věděl.
Prostě přemýšlíš stejně jako já - jéé hele, ty budeš pěknej úchyl a dobytek ![]()
Ještě jsem nezačala o darcích ani přemýšlet. S tím začnu nejdřív v listopadu. Stejně jako hlavní dárek bude nějaká dovolená, jenom musím ještě vymyslet kam to bude.
@Prof. Farnsworth píše:
To bych taky rád věděl.Prostě přemýšlíš stejně jako já - jéé hele, ty budeš pěknej úchyl a dobytek
@123Soňa já mám teda prcka (19m) takže teď jedeme Minipedie + k tomu teď ještě mých prvních 100 slov a Minipedie - objevujeme svět! Louka
ale ty mám schovaný dostane je k svátku ![]()
Nechce se mi vyhledávat na stránkách tak dávám fotky i s dalšími tituly
jsou moc hezké, pevné a mají různá pohyblivá okýnka a malej je miluje
já tam teda ráda nakupuju když mají třeba 20-30% slevu hodně dávají akce na IG teď byla do konce června sleva 25%, minule byla na Velikonoce 30% a to už se vyplatí my objednávaly teď 9 knížek a platily jsme s holkama 1200 a nějaký drobný a samozřejmě pošta zdarma ![]()
@123Soňa píše:
Někde jsem četla radu psychologa, že dítě ve věku 5 let má mít pod stromečkem maximálně 3 dárky. Víc už toho ten mozeček nezvládne zpracovat…
Snažím se tím řídit. a babičky jsem taky prosila, at maj u nich nejvíc 3 dárky
Já to necetla a řídíme se tím taky, i my dospělí a teda Vánoce si užíváme, 60 dárků by mě zabilo......
@medunka23 píše:
Já to necetla a řídíme se tím taky, i my dospělí a teda Vánoce si užíváme, 60 dárků by mě zabilo......
jenom to rozbalit a nad vším jásat..už bych nevěděla na konci co jsem dostala na začátku ![]()
@Kristyna.Vechtova díky. Já mám holku čtyřletou, ale kluk má 11 měsíců, tak česem mu něco podobnýho určitě budu taky pořizovat…
@maminka2755 A kolik máte dětí? Není 60 dárků moc? S ostatním souhlasím, taky kupuji celkem dost s předstihem. Nemám ráda ty fronty v obchodech okolo vánoc. A jak lidi šílí.
@Dory22 fronty v obchodech..tam kromě jídla ještě někdo chodí nakupovat? když se chci vyhnout frontám a stresu, existuje net.. ![]()
@smurfka píše:
jenom to rozbalit a nad vším jásat..už bych nevěděla na konci co jsem dostala na začátku
Já bych byla schopná pak si vzít cizí dárek
60 je fakt blbost