Nakupování jménem Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12834
9.7.18 17:49
@_0812_ píše:
Vím, že to není o dárcích, ale prostě čím víc dárků je u nás pod stromečkem, tím mám prostě větší radost. Jsem v tomhle prostě magor. Přes rok si toho pro radost moc nekupuju, ale prostě pod tím stromkem chci, ať máme všichni to co si přejeme, co se nám líbí a něco jen tak pro radost. Dcera bude mít za chvíli čtyři roky, od roku, kdy to nějak začala pobírat ty hračky má vždy tak +- 20 dárků a pobírá to všechno. S každým dalším má v očích opět tu nedočkavost a zvědavost a po rozbalení to je u každého jůůů jééééé :D A letos bych chtěla opravdu eňo ňuňo Vánoce jaké jsme ještě neměli, tak snad ty prachy na všechno někde uškudlím :mrgreen:

Ale vzdyt ty vanoce jsou kazdej rok 8o 8o kdyby byly jednou za pet let, tak nereknu. Ale takhle 8o a co dalsi rok, taky jim udelas, jaky jeste nikdy nezazila? :roll: a co ji budes davat dalsi roky, az poroste?
Nerejpu, jen se ptam, protoze mi to moc normalni, neprijde :nevim: ale kazdyho vec. Kdyz na to mate…ja bych to treba dala do baraku, nez diteti 20 darku, kdyz si s tim pohraje parkrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
9.7.18 17:59
@Prof. Farnsworth píše:
Ikeu mám z ruky (resp. nemám to do 10 minut od bytu) a drogerie se dá koupit v Alze :mrgreen: Chlast nekupuju, hrozí, že bych si ho nechal pro sebe :mrgreen:A koukej mi vylízt z hlavy! :mrgreen:

Jak jako vylizt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.7.18 18:05
@Dojcanis píše:
Jak jako vylizt :lol:

Jako úplně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
9.7.18 18:46
@Prof. Farnsworth píše:
Jako úplně :mrgreen:

Spis mi řekni,jak ja sem se tam mohla dostat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
9.7.18 18:49
@pst007 píše:
A jak víte, co bude dítě za půl roku chtít a potřebovat? Přece děti se vyvíjejí tak rychle, a trendy taky. To mi přijde jako nakupování nesmyslů spíš nákupy na vánoce v červenci teda. Dcera třeba potřebovala/chtěla pennyboard, a čekala na něj 3 měsíce, a výsledek byl, že z původního miniboardu jsme měniłi objednávku na středně velký. Stejně tak lyže, kolo a pod., jak teď mám vědět, jakou velikost bude mít za půl roku?

Tak hlavně nenakupuju podle trendů :roll: a toho co je momentálně in. To bych každý měsíc nedělala nic jiného, než nakupovala pro sebe, manžela a holky nové oblečení a elektroniku, a tak moc se mi peníze nechce rozhazovat.
Nakupuji průběžně po celý rok, nejraději ve slevách. Kromě vánoc jsou i narozeniny a vánoce, takže se vždycky hodí mít něco v zásobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.7.18 19:09
@Dojcanis píše:
Spis mi řekni,jak ja sem se tam mohla dostat :mrgreen:

To bych taky rád věděl. :mrgreen: Prostě přemýšlíš stejně jako já - jéé hele, ty budeš pěknej úchyl a dobytek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.7.18 19:14

Ještě jsem nezačala o darcích ani přemýšlet. S tím začnu nejdřív v listopadu. Stejně jako hlavní dárek bude nějaká dovolená, jenom musím ještě vymyslet kam to bude.

• Citovat
  • Upravit
3662
9.7.18 19:32
@Prof. Farnsworth píše:
To bych taky rád věděl. :mrgreen: Prostě přemýšlíš stejně jako já - jéé hele, ty budeš pěknej úchyl a dobytek :mrgreen:
:lol: těžko říct
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.18 19:50

@123Soňa já mám teda prcka (19m) takže teď jedeme Minipedie + k tomu teď ještě mých prvních 100 slov a Minipedie - objevujeme svět! Louka :) ale ty mám schovaný dostane je k svátku :)
Nechce se mi vyhledávat na stránkách tak dávám fotky i s dalšími tituly :) jsou moc hezké, pevné a mají různá pohyblivá okýnka a malej je miluje :) já tam teda ráda nakupuju když mají třeba 20-30% slevu hodně dávají akce na IG teď byla do konce června sleva 25%, minule byla na Velikonoce 30% a to už se vyplatí my objednávaly teď 9 knížek a platily jsme s holkama 1200 a nějaký drobný a samozřejmě pošta zdarma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
9.7.18 19:56
@123Soňa píše:
Někde jsem četla radu psychologa, že dítě ve věku 5 let má mít pod stromečkem maximálně 3 dárky. Víc už toho ten mozeček nezvládne zpracovat…
Snažím se tím řídit. a babičky jsem taky prosila, at maj u nich nejvíc 3 dárky :think:

Já to necetla a řídíme se tím taky, i my dospělí a teda Vánoce si užíváme, 60 dárků by mě zabilo......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.7.18 20:01
@medunka23 píše:
Já to necetla a řídíme se tím taky, i my dospělí a teda Vánoce si užíváme, 60 dárků by mě zabilo......

jenom to rozbalit a nad vším jásat..už bych nevěděla na konci co jsem dostala na začátku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2715

@Kristyna.Vechtova díky. Já mám holku čtyřletou, ale kluk má 11 měsíců, tak česem mu něco podobnýho určitě budu taky pořizovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472

@maminka2755 A kolik máte dětí? Není 60 dárků moc? S ostatním souhlasím, taky kupuji celkem dost s předstihem. Nemám ráda ty fronty v obchodech okolo vánoc. A jak lidi šílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.7.18 20:02

@Dory22 fronty v obchodech..tam kromě jídla ještě někdo chodí nakupovat? když se chci vyhnout frontám a stresu, existuje net.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7527
9.7.18 20:04
@smurfka píše:
jenom to rozbalit a nad vším jásat..už bych nevěděla na konci co jsem dostala na začátku :mrgreen:

Já bych byla schopná pak si vzít cizí dárek :oops: :mrgreen: :mrgreen: 60 je fakt blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák