Nakupování pro miminka

• Otevřená skupina

Maminky rodící v březnu 2019 :)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
413
4.1.19 15:08

Já mám tedy termin v květnu, ale řeším uplne to same. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
9.2.19 22:16

@Lucie58 jee, omlouvam se za nereakci, jak nikdo nic, tak jsem to nejak zazdila.
Ja nakonec vse kupovala tak mejak po castech. Nevyplatilo se vubec nakupovat v kednom eshopu. Neco maji nekde levnejsi a jinoi vec zase dvakrat drazsi, nez jinde 🤷‍♀️
Hlavne nenakupujte na tech proflaklych miminkovskych shopech. Jak napr spuntik.cz ap, predrazene a nemam dobrou zkusenost… Ale zase si usetrite cas, pokud chcete nakoupit jednou a doat :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
20.2.19 11:17

@Nikol436 Nakonec to děláme úplně stejně. Udělala jsem si přesný seznam toho co chci koupit na základě prostudování knih a recenzí a každej měsíc kupuji / budu kupovat něco podle cen a slev a každý den kouknu i na FB na marketplace jestli tam někdo nedal něco z druhé ruky v mém okolí - už jsme tak pár krásných věcí koupili a lidi jsou hodní a většinou nám tam dají nějaký dárek, převážně nějakou hračku pro miminko, tak že už pár hraček i máme. :) Jediný kočárek jsme kupovali ve špuntíkovi, ale cena toho kočárku byla všude stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.2.19 17:50

tak ten kocarek asi ano pokud byly ceny stejne, ja jsem u nich brala par veci jen proto, že jsem dostala poukaz, jinak bych si nic nekupovala. Marketplace vymyslel genius, take od tam mám spoustu veci pro malou :)
Neco mam i od kamaradek, hlavne hadrove pleny (to jsem par koupila a prislo mi to jako sitka na komary :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny