Nákupy Bonprix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1074
4.5.15 19:47

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat…objednala jsem si trika na spaní a přišel mi k tomu katalog…líbí se mi tam trička, ale když jsem je hledala u nich na netu, tak tam nejsou…ono to nesedí, co najdu v katalogu, že není na netu?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.5.15 19:58

@baculkaji
mělo by to sedět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
4.5.15 20:01

Katalog mají zákaznice o fous dřív než ho zveřejní na netu tak vyčkej nebo objednej přes přiložený formulář @baculkaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
4.5.15 20:50

Já teda když dostanu katalog, tak ty věci hned najdu na netu, přes objednací čísla. U těch triček, zakladatelko, hodně doporučuji číst pod nimi recenze, jsou tam věci hodně rozdílné kvality, taky ty velikosti tam všelijak haprují, že hodně lidi objednávají menší, ale zas někdy to neplatí… prostě to fakt pročíst, dělám to tak, co ještě nemá recenze, raději nekupuju, teď na jaře jsem tam nakoupila postupně snad 10 triček a všechna jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
4.5.15 21:01
@Samamama píše:
Já teda když dostanu katalog, tak ty věci hned najdu na netu, přes objednací čísla. U těch triček, zakladatelko, hodně doporučuji číst pod nimi recenze, jsou tam věci hodně rozdílné kvality, taky ty velikosti tam všelijak haprují, že hodně lidi objednávají menší, ale zas někdy to neplatí… prostě to fakt pročíst, dělám to tak, co ještě nemá recenze, raději nekupuju, teď na jaře jsem tam nakoupila postupně snad 10 triček a všechna jsou fajn.

Presnr tak, taky tak objednavam, zadej si tam cislo zbozi a ono ti to vyhleda

• Citovat
  • Upravit
6160
4.5.15 21:05

@Samamama
Nevíš jestli mají dobré pánské košile - na nošení na ven a do mĕsta?
Ještĕ jsem u nich nenakupovala, tak mám obavy abych nekoupila šunty :nevim: :oops:

k přirovnání s Lídlem, Tchibem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
4.5.15 21:09

@zvědavá borůvka To neporadím, zatím jsem tam kupovala jen na sebe, ty ukázky věcí na chlapy mi přijdou občas jak z roku raz dva cihla :mrgreen:. Vlastně kecám, koupila jsem tam manželovi k Vánocům svetr, byl dobrý, ale košile nevím, každopádně řešila bych stejně- pročetla recenze, bez těch se nehnu, protože tam lidi opravdu napíší, jestli je třeba hnusný materiál, jestli barvy neodpovídají obrázku, jak sedí velikosti apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.5.15 21:21
@baculkaji píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat…objednala jsem si trika na spaní a přišel mi k tomu katalog…líbí se mi tam trička, ale když jsem je hledala u nich na netu, tak tam nejsou…ono to nesedí, co najdu v katalogu, že není na netu?
Díky moc

Podle obj. čísla bys to měla najít hned, jak ti přijde katalog. Dělám to stejně, protože v katalogu je zboží nafocené docela jinak než na netu, je potřeba to porovnat. A samozřejmě, jak píše @Samamama, jet podle recenzí. Co recenze ještě nemá, taky nekupuju. Kolikrát přišel děsivej hadr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
4.5.15 21:24
@Samamama píše:
@zvědavá borůvka To neporadím, zatím jsem tam kupovala jen na sebe, ty ukázky věcí na chlapy mi přijdou občas jak z roku raz dva cihla :mrgreen:. Vlastně kecám, koupila jsem tam manželovi k Vánocům svetr, byl dobrý, ale košile nevím, každopádně řešila bych stejně- pročetla recenze, bez těch se nehnu, protože tam lidi opravdu napíší, jestli je třeba hnusný materiál, jestli barvy neodpovídají obrázku, jak sedí velikosti apod.

Ok, děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
14.6.15 08:24

Jak mají dlouhou dodací lhůtu? Včera jsem tam volala, operátorka protivná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27702
14.6.15 08:30

Když jsem objednávala tak se to pohybovalo mezi týdnem a třemi týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
14.6.15 08:37

Týden by byl fajn, ale tři se mi čekat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
14.6.15 08:38

Známá si tam objednávala několik věcí, a aniž by jí někdo dal vědět, když nic nepřišlo a ona tam zavolala, nepříjemná baba jí řekla, že spoustu z toho nemají a nepošlou ( a to měli uvedeno zboží skladem). Takže já bych si tam ani raději nic neobjednala.

• Citovat
  • Upravit
1219
14.6.15 08:43
@Mava píše:
Týden by byl fajn, ale tři se mi čekat nechce.

týden, s tím nepočítej… oni to posílají z polska, pak to tady přebalují, no žádná sranda… min. 10 dní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
14.6.15 08:45

@Mava ale pokud ti to nepřijde do doby jak ty chceš tak to normálně nevyzvedávej, udělala jsem to hodněkrát… mají dost vysoké poštovné tak dobře jim tak… jinak první si založ účet ať máš tu slevu 150 Kč nad 600 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák