Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já si na jaře objednala asi 6 trik najednou, posílali to asi na 3× (poštovné se platilo samo jen jednou), první várka přišla relativně rychle (což je u nich cokoli pod 2 týdny
), další s odstupy, jedno triko nakonec napsali, že není vůbec (bylo psáno skladem a bylo nafocené i v dalším katalogu). Takže je to občas trochu napínavé, ale najdou se tam pěkné věci. A taky je fakt, že když jsem něco vracela, peníze zpět byli na účtu hodně rychle.
Ahoj, prosím nezná někdo ještě internetový obchod, kde mají stejně cenově dostupné věci, ale není to Bonprix? Nějak se mi tam letos nelíbí žádný svetr…
@iiiv hrozně drahý
@Lejaa děkuji kouknu. Jaké s tím máte zkušenosti? Tak nějak pořád objednávám z bonprixu, protože znám už velikost, ale poslední dobou nic originálního.
@Mallorka
Klidně bych ještě počkala, svetry ještě jistě nějaké nové budou… já na BPC také nedám dopustit… ![]()
Mate nekdo aktualni zkusenost? Jak dlouho trva doruceni zbozi? Na zacatku tydne jsem si objednala 3 kojici trika a porad mam ve stavu napsano Podano. Z jinych eshopu na to vubec nejsem zvykla, vetsinou, kdyz je zbozi skladem, tak hnedka druhy den odesilaji. Aby mi ta trika prisla, nez prestanu kojit
.
Ahoj, z Bonprixu si objednávám celkem často, doručení většinou trvá týden, v závislosti na tom, jestli mají nějakou akci a tím pádem hodně objednávek. Takže z praxe 1 týden, může to být ale i 2. Každopádně vždy zboží přišlo a nebyl s nákupem sebemenší problém.
Objednala jsem ve středu a ve stavu objednávky není nic napsané
Jsem zvědavá jestli vůbec něco dojde ![]()