Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak týden, deset dní…Mají čas:) Ale peníze zas vrací rychle.
@Daenerys91 píše:
@Kaspinka dojde,neboj… u nich to bohužel trvá dýl no.
Já na to zas tak nespěchám
Jen že po přečtení diskuze jsem se koukla a ve stavu objednávky nic
Mám zkušenost cca před 10 lety když teda velikosti neodpovídali ani z rychlíku tak jsem zvědavá, jak jsou na tom teď:) Zas na druhou stranu se to u nich dá v pohodě vrátit;-)
@Kaspinka jj, taky tam dlouho nic nemívám
mám s nimi zatím dobré zkušenosti, na maily mi vždy odpověděli a zboží dorazilo vždy do 2 týdnů… jen si člověk musí zvyknout, že se na zboží čeká déle než u jiných eshopů
@vertunka Objednávám často a chodí mi velice rychle. V neděli večer udělám objednávku a ve středu pro ni jdu.
Neleží na poště?
@vertunka Trvá to dýl 1-2 týdny určitě když jsou akce hodně objednávek tak klidně 3-4 týdny
@chs.jasmin píše:
@vertunka Objednávám často a chodí mi velice rychle. V neděli večer udělám objednávku a ve středu pro ni jdu.Neleží na poště?
Na poste urcite ne. Jeste to nevyslo z obchodu.
@vertunka já jsem objednávala zboží skladem minulý měsíc a odeslání trvalo 3 týdny ![]()
Vetsinou do 14 dnu mi to prijde, nekdy prekvapi a dojde do tydne
@Mallorka - co cellbes.cz? znáš? já tam nakupuju často a spokojenost absolutní. Sehnala jsem tam jak věci na nošení v těhotenství (mají na výběr každej kousek oblečení i v nadměrných velikostech), tak i věci když jsem těhotná nebyla a občas tam kupuju i něco do bytu.
Včera mi přišel email, že to posílají. A navíc jedno zboží chybí, to snad za 3-4týdny. Ale když se podívám na svůj účet na bonprix.cz tak stav objednávky stále prázdný a když ji rozkliknu tak žádné podrobnosti. Takže proč nedorazí všechno najednou se asi nedovím i když mělo být vše skladem. No asi to nebude můj oblíbený obchod:)
Náhodou nějaký platný kód na 10% nebo 15% bez pošty? Mám jen na 5% nebo 20% s poštou. Nejlépe vychází ty bez pošty ![]()