Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky, s Bonprixem už nějaké zkušenosti mám, už jsem párkrát nakupovala. Teď jsem ale koukala, že tam mají i pěkné věci na děti. Syn má 1,5 roku. Máte zkušenosti s kvalitou oblečení a taky jestli velikosti sedí? Děkuji:)
Taky se mi tam libily nejake veci na deti, ale cena neodpovida kvalite. bylo to jak od vietnamcu nebo z kiku.. proste dvakrat vyperes a hadr na podlahu. za tu cenu si radeji vyberu v HM, lindexu nebo caa.
Zkušenosti mám a to docela bohaté, nakupuju tam pro celou rodinu i pro děti. Na děti tam mají moc pěkné věci, kvalita super, hodně dám na hodnocení, barvičky krásně drží, to samé obrázky. A největší výhoda je, že ani jedno moje dítě nezapadá ve školičce do uniformy typu lidl a podobné, takže když se nějaké tričko zatoulá, ihned si ho poznáme. Za mě 100% spokojenost, jinak beru trochu větší velikost a to hlavně proto, že u triček a mikin mám raději větší, kalhoty beru klasika na výšku.
@MarieOVMUC tak já mám teda uplně jinou zkušenost, mám třeba i paní, která ode mě kupuje věci po dětech a třeba trička a mikči s bonprixu jsou při prodeji jak nové a to je pereme dost často, i paní říká, že jsou jak nové a třeba triček mám na děti fakt dost, barvy super, krásně drží tvar, třeba u aplikací se mi nikdy nestalo, že by popraskala atd.
@MarieOVMUC To samé, věci odtamtud jsou kvalitní a určitě z toho po pár vypráních nejsou hadry na podlahu
Buď špatně pereš, nebo holt jsi měla smůlu ![]()
@araw tak asi peru špatně ja, moje kamaradka, svagrová i tchyně
brali jsme vsechny na jeden nakup pro deti. Opravdu hadry…
Je to kus od kusu. Koupila jsem tam triko pro dceru. Rozpadlo se po třech vypráních. Kalhoty ale drží skvěle.
Jo a kamarádka si objednala sukni. Na fotkách vypadala naprosto úúúžasně. Ale to co přišlo bylo strašný. Naštěstí nejsou potíže s vrácením zboží tak jim to poslala zpět.
AJo, takže je to 50 na 50, jo?
No, co jsem si objednávala pro sebe, tak jsem byla vždy spokojená, vždy jsem si četla recenze. Tak já to holt jednou zkusím a uvidíme:) Děkuji holky.
Dětské oblečení v bon prix fakt neee. Mikinka po jednom vyprání, jako hadr a zničil se na ní zip. Tunika s legínkama vůbec nevypadala jak na fotce, ale jak od vietnamců..za mně ne.
JAk, prosim, vracite bonprix veci??VZdy jsem koupila suprove, ale tentokrat vzala mensi vel, a bohuzel, je mi to male. Posilate fakt obyc. balikem???dekuji.
@toooja když to není vratka kdy platí i oni poštovný tak se dá obyč, ale neriskovala bych
@Anonymní píše:
Ahoj, kdyz mam v c&a a podobnych o obchodech vel regulerni 46, opravdu vzdy v bonprix brat mensi nebo ne??
Já vždycky raději čtu komentáře pod zbožím… lidi tam napíšou jaký je materiál a kolikrát i jak to sedí v jaké velikosti. Řídím se těmi radami. Většinou o konf. velikost menší, ale mnohdy poradí vzít stejnou a vždy se podařilo
Ještě jsem nic nevracela a to jsem toho od nich koupila už hoooodně ![]()
Já myslím, že 100% se na to spolehnout nedá, častěji to tam určitě píší hubeňourky, které chtějí věci „na tělo“. Já odtud objednávám většinou jen trika a ta beru ve své velikosti, jen výjimečně menší, když mou nemají, chci je volnější, abych maskovala břicho. Kalhoty jsem brala jednou a ty by v menší velikosti byly určitě malé. A co jsem tam tak četla, tak je to taky o náhodě, že jsou schopni třeba jedno triko stejné velikosti ve dvou barvách mít každé jinak velké. Prostě to chce číst u každého kusu recenze, když je jich dost, tak si jde udělat celkem obrázek.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat…objednala jsem si trika na spaní a přišel mi k tomu katalog…líbí se mi tam trička, ale když jsem je hledala u nich na netu, tak tam nejsou…ono to nesedí, co najdu v katalogu, že není na netu?
Díky moc