Nákupy Bonprix

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8959
9.1.15 09:59

Ahoj maminky, s Bonprixem už nějaké zkušenosti mám, už jsem párkrát nakupovala. Teď jsem ale koukala, že tam mají i pěkné věci na děti. Syn má 1,5 roku. Máte zkušenosti s kvalitou oblečení a taky jestli velikosti sedí? Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
9.1.15 10:02

Taky se mi tam libily nejake veci na deti, ale cena neodpovida kvalite. bylo to jak od vietnamcu nebo z kiku.. proste dvakrat vyperes a hadr na podlahu. za tu cenu si radeji vyberu v HM, lindexu nebo caa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
9.1.15 10:06

Zkušenosti mám a to docela bohaté, nakupuju tam pro celou rodinu i pro děti. Na děti tam mají moc pěkné věci, kvalita super, hodně dám na hodnocení, barvičky krásně drží, to samé obrázky. A největší výhoda je, že ani jedno moje dítě nezapadá ve školičce do uniformy typu lidl a podobné, takže když se nějaké tričko zatoulá, ihned si ho poznáme. Za mě 100% spokojenost, jinak beru trochu větší velikost a to hlavně proto, že u triček a mikin mám raději větší, kalhoty beru klasika na výšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
9.1.15 10:10

@MarieOVMUC tak já mám teda uplně jinou zkušenost, mám třeba i paní, která ode mě kupuje věci po dětech a třeba trička a mikči s bonprixu jsou při prodeji jak nové a to je pereme dost často, i paní říká, že jsou jak nové a třeba triček mám na děti fakt dost, barvy super, krásně drží tvar, třeba u aplikací se mi nikdy nestalo, že by popraskala atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
9.1.15 10:14

@MarieOVMUC To samé, věci odtamtud jsou kvalitní a určitě z toho po pár vypráních nejsou hadry na podlahu :mrgreen: Buď špatně pereš, nebo holt jsi měla smůlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
9.1.15 10:29

@araw tak asi peru špatně ja, moje kamaradka, svagrová i tchyně :D brali jsme vsechny na jeden nakup pro deti. Opravdu hadry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
9.1.15 10:44

Je to kus od kusu. Koupila jsem tam triko pro dceru. Rozpadlo se po třech vypráních. Kalhoty ale drží skvěle.
Jo a kamarádka si objednala sukni. Na fotkách vypadala naprosto úúúžasně. Ale to co přišlo bylo strašný. Naštěstí nejsou potíže s vrácením zboží tak jim to poslala zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.1.15 12:10

AJo, takže je to 50 na 50, jo?
No, co jsem si objednávala pro sebe, tak jsem byla vždy spokojená, vždy jsem si četla recenze. Tak já to holt jednou zkusím a uvidíme:) Děkuji holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.1.15 22:15

Dětské oblečení v bon prix fakt neee. Mikinka po jednom vyprání, jako hadr a zničil se na ní zip. Tunika s legínkama vůbec nevypadala jak na fotce, ale jak od vietnamců..za mně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
15.1.15 17:57

JAk, prosim, vracite bonprix veci??VZdy jsem koupila suprove, ale tentokrat vzala mensi vel, a bohuzel, je mi to male. Posilate fakt obyc. balikem???dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893
15.1.15 19:17

@toooja když to není vratka kdy platí i oni poštovný tak se dá obyč, ale neriskovala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
7.3.15 19:29
@Anonymní píše:
Ahoj, kdyz mam v c&a a podobnych o obchodech vel regulerni 46, opravdu vzdy v bonprix brat mensi nebo ne??

Já vždycky raději čtu komentáře pod zbožím… lidi tam napíšou jaký je materiál a kolikrát i jak to sedí v jaké velikosti. Řídím se těmi radami. Většinou o konf. velikost menší, ale mnohdy poradí vzít stejnou a vždy se podařilo :palec: Ještě jsem nic nevracela a to jsem toho od nich koupila už hoooodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
7.3.15 19:33

Já myslím, že 100% se na to spolehnout nedá, častěji to tam určitě píší hubeňourky, které chtějí věci „na tělo“. Já odtud objednávám většinou jen trika a ta beru ve své velikosti, jen výjimečně menší, když mou nemají, chci je volnější, abych maskovala břicho. Kalhoty jsem brala jednou a ty by v menší velikosti byly určitě malé. A co jsem tam tak četla, tak je to taky o náhodě, že jsou schopni třeba jedno triko stejné velikosti ve dvou barvách mít každé jinak velké. Prostě to chce číst u každého kusu recenze, když je jich dost, tak si jde udělat celkem obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
4.5.15 19:47

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat…objednala jsem si trika na spaní a přišel mi k tomu katalog…líbí se mi tam trička, ale když jsem je hledala u nich na netu, tak tam nejsou…ono to nesedí, co najdu v katalogu, že není na netu?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.5.15 19:58

@baculkaji
mělo by to sedět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek