Nálada na draka?

Anonymní
30.4.17 08:24

Nálada na draka?

Ahoj holky, chci se zeptat, krom pocitu těšění se na miminko, mívate některé z vás pocity, že nezvladnete nic? Zrovna zařizujeme s parnerem bydlení, mam strach, že se snad nezabydlīme. Termin mam az v zari, ted jsem dvacaty tyden. Mam strach, že nezvladnu péči o miminko, přijde mi, že i když se mi ve skutečnosti plní vše, co si přeji, tak nevdecne hledam chyby, možná tam, kde ani nejsou. Melancholická jsem uz odjakživa, ale ted mi prijde, že jeste více. A pritom jeste mozna pred vice jak pulrokem, bych vam tu psala, jak zavidim holkam, co cekaji rodinu a zarizuji si hnizdecko. Porad se mi vraci vzpominky na detstvi, na bezstarostnost, na to, jak jsem resila proste veci, ktere patri k puberte, skoke a tak. Prijdu si jak male dite. Poustim si stare serialy a vzpominam na detstvi… prijdu si jak pako. Pak se zase uklidnim a hladim si bricho. Pritom, to, ze jsem otehotnela je v mem pripade zazrak, ani jsem nedoufala. Jsem asi pripad pro Chocholouska. Nechci prenaset sve trapne chmury na miminko. Ono vlastne je vse v poradku, ale proc teda ty pocity strachu? Omlouvam se za chyby v textu, pisu z tabletu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.4.17 08:31

Jedno velké období končí, začíná velká životní mise. Je v pořádku co prožíváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
30.4.17 08:37

Neboj, čas ti postupně ukáže, že to zvládneš… Budeš mít miminko a život půjde dál i s tím malým clovickem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
30.4.17 09:07

Taky cekam sve prvni miminko v zari a rikam si, ze kdyz to zvladli ostatni, zvladnu to i ja, nic jineho si ani nepripoustim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
30.4.17 10:22

Taky cekam v zari, uz jsem procetla deniky z nacti, ktere jsem neotevrela 15 let, koukala na stary fotky a bulela. Vcera zachvat paniky pri prvni obhlidce kocarku, odesli jsme bez vyzkouseni cehokoli. Myslim, ze vykyvy jsou do urcity miry normalni, kdyz se v tom clovek netopi a kdyz neprevazuji nad spokojenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.17 10:22

To k tehotenstvi patri. Je to zacatek nove ery, narocne obdobi, ac radostne, a hormony to jeste podtrhuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
30.4.17 12:09

Ahoj. taky čekáme v září 5.9 první miminko… Taky mám někdy špatnou náladu ale to je normální taky mě příjde že nic nezvládám uklízet atd…Taky doděláváme bydlení tak snad to stihneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.4.17 12:57

Je to normalni. Hormony, zivotni zmena. Na me to paradoxne dolehlo az po porodu a bezne jsem ve sprse bulela, co to byl za hloupy napad poridit si dite :lol:. a to jsme se snazili 1,5r.

• Citovat
  • Upravit
868
30.4.17 16:49

Dekuji moc za založení této diskuze - mne je dnes teda uplne ze strasne. Nejhorší kdyz jsem se snazila zavolat mame a ta mi rekla jdi si odpočinout a pomaznej se s miminkem a ja jsem nahlas rekla ze tohle teda ja nedelam - ani mne to nenapadlo. Takze hned pocit jak jsem špatná. A kdyz mam byt upřímná tak pocit který převažuje nejvíce je strach - samozrejme ze jsou chvíle kdy se tesim ale nejvíce strach - jestli to zvládnu, z porodu, z toho jestli nejsem sobec moc velký, z toho aby se nic nestalo a dal ani nebudu psát co dal citim protoze si řeknete ze jsem fakt magor. Podotýkám ze ziju ve spokojenem manželství, s manžel ma úspěšnou firmu, oba budeme pracovat z domova a dokončujeme barak - takze kromě toho ze jeste dva měsíce budu pendlovat mezi Anglii a Českem se fakt nemam na co stezovat. Dokonce je to rouhání…ale nemuzu si pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.4.17 17:13

Rado se stalo…ja si fakt připadám jako pako…

• Citovat
  • Upravit
868
30.4.17 18:35

Nepripadej si jako pako - hormony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat