Napadení dítěte psem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
6.8.15 23:20

@Anna766 Tvl, tak když vim, že zdrhá, tak to snad zabezpečim, ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
6.8.15 23:52
synasenka píše:
@Anna766
A copot3 stalo? ako napadol? aky pes?
Vys psa a ked sa nepodari, tak bohuzial ockovanie..
Co dite? ake ma poranenie?

Pes napadl syna tak že mu skočil na záda, když syn ve snaze utéct(jako ostatní děti)potė co pes přiběhl odkudsi a začal skákat po děckách,upadl.Kluk prostě zpanikařil, zakopl a upadl na břicho a pes skočil. Ani pořádně nevíme jestli ta ranka(do masa) je od kousnutí nebo škrábanec Někdo zavolal městskou policii, ta přijela, psa čapla a vezla do ůtulku a tam psa znali a poslali je k majitelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
7.8.15 00:57

@Anna766 Nám očko propadlo, protože pes všelijak marodil a dlouho. A bylo mně řečeno, že fakt o nic nejde, protože možnost nákazy je mizivá. Jinak mě mrzí, co se vám stalo.Bylo by potřeba sehnat toho psa.

• Citovat
  • Upravit
149013
7.8.15 01:12

@rokris pes i majitelka jsou „sehnaní“ naslibovali že psa zítra vyšetří veterinář. Údajně ho žádný dnes narychlo nechtěl přijmout. Nevím kde je pravda, já se starala hlavně o kluka Ten byl chudák taky rozrušenej. Na chíře mu to ošetřili, dali mu ATB. Takže chlap běžel do lékárny. Pak jsme uháněli je… :zed: Já si to " vygůglila " o té vzteklině taky.Tak jsem taky trochu uklidněná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Papuchalka
7.8.15 06:02

Nevim kde to zijete, ale ze neni zadny veterinar, ktery by psa vzal obzvlaste u napadeni je hloupost. Pokud pes nema ockovak, lze udelat titr na protilatky, jestli stale jeho ockovani plati. (Ale na to se ceka, takze vase dite mezitim bude muset ockovani podstoupit) Jinak v CR je odpovednost majitele za zpusobenou skodu, takze veskere litani, psychickou ujmu atp. chtejte po onich majitelich uhradit. Je jedno jaka je to rodina, ale at se to resi, priste to muze dopadnout hur. Je to nahrada škody na zdravi.

• Citovat
  • Upravit
35029
7.8.15 07:21

Můj pes kdysi kousl holčičku přes plot, když má dávala rohlík, nějak na něj nedosahl, tak mu ho chtěla ještě pošoupnout, jenže to už tam dosáhl a myslel si, že mu to chce vzít, takže vylít natvrdo. Pes byl očkovaný, přesto pak přišli rodiče holčičky, že někde našli, že by ho měl vyšetřit veterinář, že to zaplatí, tak jsme tam jeli, prohlédl ho a že asi za 10 dní či dva týdny ještě jedna prohlídka, jestli je zdravý, kdyby bylo něco v inkubačce a hotovo. Stálo to pár korun, pán už kvůli té druhé prohlídce ani nepřišel. Takže pokud pes není očkovaný nechala bych ho prohlédnout u veterináře a i tu opakovanou kontrolu, nejspíš to byl nějaký standardní postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
7.8.15 07:23
@rokris píše:
@Anna766 Nám očko propadlo, protože pes všelijak marodil a dlouho. A bylo mně řečeno, že fakt o nic nejde, protože možnost nákazy je mizivá. Jinak mě mrzí, co se vám stalo.Bylo by potřeba sehnat toho psa.

souhlasím, zrovna jsem byla se psem na očku, propadlo nám, prostě jsem to nějak vypustila, stalo se mi to poprvé a dr také říkal, že o nic nejde, že sám na to asi 2× zapomněl, že jak se očkuje plošně, tak je riziko minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
7.8.15 07:57

@Papuchalka já jim to taky moc nevěřim. @ixule děkuju.Oni by mi měli dnes do 10 h. přinést potvrzení o vyšetření psa veterinářem. Řekla jsem jim že po 10 h. odcházím se synem na kontrolu na chíru a jestli nebudu mít ten papír, podstupuje se to statní policii. Zatím to vše řeším s policií městskou která psa po incidentu včera zajistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
7.8.15 07:59

@Papuchalka tady jde o to že pes zjevně nikdy očkovaný ani nebyl. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
7.8.15 08:23
@Anna766 píše:
@Papuchalka já jim to taky moc nevěřim. @ixule děkuju.Oni by mi měli dnes do 10 h. přinést potvrzení o vyšetření psa veterinářem. Řekla jsem jim že po 10 h. odcházím se synem na kontrolu na chíru a jestli nebudu mít ten papír, podstupuje se to statní policii. Zatím to vše řeším s policií městskou která psa po incidentu včera zajistila.

Nechápu, proč toho psa nevzali na veterinu rovnou a ne že ho ještě dovezli „jim“ domu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149013
7.8.15 08:31
@Xiraxinek píše:
Nechápu, proč toho psa nevzali na veterinu rovnou a ne že ho ještě dovezli „jim“ domu!

Vezli ho do psího ůtulku, tam ho odmítli převzít a protože ho už dobře znali tam, poslali ty městskáče na adresu majitelů a ti jim ho odvezli. Heleď ono je to celý na prd práce. Prý se venku ptali jestli pes někomu něco neudělal. Děcka jim řekly že našemu ano.Oni se mu na to prý podívali, poslali kluka „za mámou“ ať mu to prý vyčistí, vzali psa a odjeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.8.15 08:38

Že by pes měl vzteklinu, je dost nepravděpodobné, skoro až nemožné, tak se nebojte. Samozřejmě ho dohnat k vyšetření, aby byla jistota, m spíš než vzteklinou, tak může být nakažený něčím jiným, ale tak snad ne. Je hodně pokousaný? :?

• Citovat
  • Upravit
149013
7.8.15 08:48

@RadkaCh má na zádech škrábance, ty jsou povrchové. Jen to jedno místo je otevřené, myslím jako do masa prostě. Není to velké, jen mu to vyčistili(já doma taky)a dali mu takovou tu náplast co stahuje.On právě kluk jak upad a byl v době napadení na břiše, tak ani pořádně nevíme jestli je to kousnutí nebo škrábnutí. Doktor teda do lék. zprávy napsal"pokousání psem".Ale syn mu to říkal jak to bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
7.8.15 08:55

@Anna766 prosim tě buď úplně v klidu, vzteklina už u nás dávno není.

• Citovat
  • Upravit
1174
7.8.15 09:02

Řešila jsem něco podobného před dvěma lety. Pokousala mě neočkovaná kočka mé babičky. Veterinář mi řekl, že vzteklinu zvířata šíří až těsně před smrtí. Pokud ten pes do pěti dnů nepojde, k infekci prý nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný