Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím všechny… nemáte někdo zkušenosti s náplastí na hubnutí slim patch??? Moje kamarádka si je chválí…já bych chtěla vyzkoušet, ale už jsem se zařekla že do žádných takových hubnoucích experimentů nepůjdu…žádný pilule a tak…a zase mě to nahlodalo. Předem moc děkuji za případnou odpověď!!! Ráda bych znala něčí zkušenost!!!
@pikola píše:
Leda si s tim zalepit pusu
to bude asi největší přednost náplastí
![]()
No děkuji za trefnou odpověď, já si taky myslím to samé…jen tak si říkám vždy co kdyby náhodou!!! No asi místo vymejšlení kravin začnu zase cvičit a nežrat…aspoň jsem se tím zalepením huby zasmála-DĚKUJU!!!
@leniska 15 Přece kdyby něco tak zázračně fungovalo, tak není tolik tlustých lidí ![]()
Možná jako placebo, berlička…
@pikola píše:
Leda si s tim zalepit pusu
Takhle se to určitě používá, pokud to má fungovat na hubnutí. Jinak tomu nevěřím ![]()
Zalepit hubu abych stále něco nepožívala bych potřebovala…hlavně teď v zimě…no tak žádný náplasti nebudou…přihlásím se raděj za ty prachy na spinning
@leniska 15 píše:
Zalepit hubu abych stále něco nepožívala bych potřebovala…hlavně teď v zimě…no tak žádný náplasti nebudou…přihlásím se raděj za ty prachy na spinning
To si myslím, že bude mít větší efekt ![]()
Nějak nechápu, že dnes, v 21. století, ještě existují lidé, kteří těmto zázračným prostředkům věří. Já jsem zhubla za dva měsíce 16 kg jen úpravou stravy a lehkým domácím cvičením. A rozhodně nebylo potřeba investovat do nějakých podpůrných prostředků, o jejichž účinnosti dost pohybuji. Raději než náplast na tělo si nalepím na lednici rozpis diety od jistého kardiochirurga, která slouží pro rychlé snížení hmotnosti u pacientek před chirurgickým zákrokem, a čtrnáct dní jedu podle ní. A výsledek je 100% ![]()
Dobrý den všem,
Tak koukámže je tu samý chytrák, ale co si budeme povídat…
Jsem distributor Super Patch – už jsem prodal několik tisíc samolepek, a mám zákazníky jak spokojené, tak i ty méně. Mám pocit, že zde nikdo tento produkt nezkoušel, takže většina názorů je založena jen na tom, co lidi zaslechli.
Pokud máte nějaké dotazy, klidně se ptejte. A pokud byste chtěli produkt vyzkoušet, neváhejte se ozvat! pokud vás zajímají skutečné příběhy zašlu skupinu na FB, která je složena ze zákazníků. Máme webové stránky kde je veškeré info. Ale pokud chcte jen plkat tak plkejte těch co neplkají je víc. Budu se tešit na reakce
Vtipné /Leda si s tim zalepit pusu. / každopádně by to fugovalo na afty
Chte vědět jak by to fungovalo když si to přilepíte třeba na…
tak mi něco napište ![]()
Nevím zdali jsem neudělala chybu. Náplast nedrží. Asi tak jak by měla. 😡