Náročné 17m dítě a druhé na cestě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
2.2.14 22:24

@Ali-Ali když jen ignoruje, je to dobrý, náš chodil mimino od nás odstrkovat, vzteky mu vší silou mačkal ruce atd. :roll: Jo a u nás když už, tak je malej dědánek :lol: děda je prostě Bůh a my ostatní se můžeme jít bodnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
2.2.14 22:26

@Ali-Ali hele nebylo vždycky posvícení…byly chvíle, že jsem zavřela dvojčata do pokoje nebo se já sama zavřela v ložnici a nakojila v klidu a pak likvidovala pohromy, co ty dvě napáchaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.2.14 22:52
@Reinka píše:
@Ali-Ali když jen ignoruje, je to dobrý, náš chodil mimino od nás odstrkovat, vzteky mu vší silou mačkal ruce atd. :roll: Jo a u nás když už, tak je malej dědánek :lol: děda je prostě Bůh a my ostatní se můžeme jít bodnout…

no nas maly mimino odstrkuje od tatinka. uz teda spis vyjimecne, treba kdyz je unaveny nebo zpruzely. jsem docela zvedava, kdy se zacne vic zajimat. ne ze bych cekala, ze bude nosit plinky nebo vozit kosik, to myslim nenastane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
2.2.14 22:54

Ahoj, já bych největší problém viděla v usínání… ale hodně věcí se prostě ukáže, až bude malé na světě. Kup si pro jistotu šátek, dá se s ním dělat hodně věcí, jakoby jsi ani miminko neměla.
Mám sice klidnější dítě, ale holky jsou 20 měsíců od sebe a něco byl (a je) někdy dost záhul…
večer mi usínají spolu, ale musím ležet s nima - mladší na prsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
3.2.14 00:10

Mam deti rok od sebe..od zacatku jsme dceru přípravovali na to, ze pribude mimi..tudiz nezarlila, mozna tim, ze byla malinka..od sameho zacatku pomaha..krmila brasku, nosila plinku, obleceni, pomahala s koupanim..taky jsme se venovali i ji, kdyz syn spal..ona byla hodně samostatna..vyhrala si sama, sama se najedla, byla bez kocarku a plinek…jen brachovi kradla dudlik..
Chce to pevne nervy a starsi dite neodbyvat..pak bude mimi brat jako soka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí