Nároky na letní tábor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22653
9.7.21 16:21

Ja jezdila na tabory(pak i jako vedouci), ktere byli pod turictickym oddilem mladeze. S detmi se pracovalo cely rok. Kazdy 14 dni vylet, kazdy tyden schuzka, pak treba 4 vikendovky za rok. Program na tabor se zacal pripravovat uz od unora. 3 tydny (tenkrat pred 15 lety) staly 3tis. Vedouci byli dobrovolnici, co to delali zadarmo a jeste si prispivali na jidlo. Elektrina nebyla, takze mobily brzy nefungovali. Varili deti pod dozorem vedouciho. Kdo nejedl, co bylo dostal suchy chleb. Hodlam deti posilat na podobne tabory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.7.21 16:26
@Pears206 píše:
A mobily jsou vysbírané, děti je dostávají jen přes polední klid.
To, co píšeš, je možná na stížnost. Nevím, jestli to pomůže, ale aby se příští rok někdo zase nenapálil.

Pořadateli jsem svůj nesouhlas s náplní vědět dala, ale to je v podstatě k ničemu. Je to v rovině tvrzení proti tvrzení, trochu i zkoušeli házet vinu na našeho syna, že si za to může sám… takže fakt nic moc. :,( Na výlet se prý mohl zapsat, vstupné prý hradil tábor, ale syn mi říkal, že by si vstupné musel hradit sám. Na tom výletu byla jen třetina dětí z tábora, zbytek neměl žádný program. No, s touto organizací nikdy více. :(

Díky za vyslechnutí a pochopení. Už abychom si dítě vyzvedli a hodili to za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.7.21 16:29

Abych pravdu řekla, asi bych jako rodič nevolila támor, kam se dá objednat pizza a byla vděčná za pohanku. Jako dítěti by se mi to líbilo (moci si objednat pizzu).

Jako rodič bych hlavně chtěla zajímavý program, proto jsem ochotná si připlatit. Hlavsně chci, aby se to dítěti líbilo. Nicméně za deset tisíc bych čekala, že budou mít i „morkou variantu“.

Pravdou je, že takové ty dražší tábory se snaží dětem vycházet vstříc někdy až moc, takže toho moc nemusí. Jako dítěti by se mi to líbilo (tábory jsem nesnášela, hlavně ten vojenský drill). Jako rodiči teda ne.

Příspěvek upraven 09.07.21 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
9.7.21 16:30
@Lucie_Sx píše:
To se neplati ani treba za konsky tabor, ne?
Ulet, uplny.

Nope. Lektoruju primestsky tabor s konmi v Praze, jezdeni 2× denne, program do kazdeho pocasi a stoji ani ne pulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
9.7.21 16:31

10.000 za týden na tábor, no ty jo. 8o To mi přijde hodně snad i třeba na Prahu.

Syn jede poprvé, 5.500 na 10 dní i se vstupem do aquaparku, lanového centra, motokáry, táborové triko, flashka s fotkami. 5× denně jídlo, pitný režim, ovoce, program mají vymyšlený i pokud by pršelo, spaní v chatkách. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.7.21 16:33
@Bábrdl píše:
Abych pravdu řekla, asi bych jako rodič nevolila támor, kam se dá objednat pizza a byla vděčná za pohanku. Jako dítěti by se mi to líbilo.

Jako rodič bych hlavně chtěla zajímavý program, proto jsem ochotná si připlatit. Hlavsně chci, aby se to dítěti líbilo. Nicméně za deset tisíc bych čekala, že budou mít i „morkou variantu“.

Pravdou je, že takové ty dražší tábory se snaží dětem vycházet vstříc někdy až moc, takže toho moc nemusí. Jako dítěti by se mi to líbilo (tábory jsem nesnášela, hlavně ten vojenský drill). Jako rodiči teda ne.

Mně přijde, že jsou tam děti hodně bezprizorní…tedy vedoucí ani neměli tušení, že si děti objednávají pizzu. :,( Taky mi to přijde hrozné.

Bohužel jsem nezvolila tábor dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.7.21 16:35
@Wavae píše:
Mně přijde, že jsou tam děti hodně bezprizorní…tedy vedoucí ani neměli tušení, že si děti objednávají pizzu. :,( Taky mi to přijde hrozné.Bohužel jsem nezvolila tábor dobře.

Tak snad si všimli, že jim tam někdo veze pizzu…
Ja říkám, jako dítěti by se mi takový uvolněný tábor líbil.
Jako rodiči ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6670
9.7.21 16:40
@Bábrdl píše:
Tak snad si všimli, že jim tam někdo veze pizzu…
Ja říkám, jako dítěti by se mi takový uvolněný tábor líbil.
Jako rodiči ne.

Mně by se to tedy nelíbilo ani jako dítěti. :think: Vždycky jsem si program, soutěže, ohníčky, hlídky, lodě, užívala víc, než prostě volno.

Jinak evidentně je zmíněný tábor prostě rýžovačka, ještě zbývá jen informace, že je tam 50+ dětí, a je to komplet. Smutný. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
9.7.21 16:41
@Wavae píše:
Třeba když někdo nejí rajčata, tak to beru jako vybíravost, ale třeba pohanka, nebo držky mi přijdou dost specifické potraviny. Já bych držkovou polévku do sebe nedostala. :lol: Myslím, že by se měla na táborech servírovat tak nějak jídla, která většina dětí jí.

Vůbec nevím, jak mohlo proběhnout obědnávání pizzy k večeři… na táboře, kde mají děti být tak nějak pod dohledem…

Program mne štve hodně. Platili jsme za kvalitní tábor a dítě se celé dny hlásí na mobilu, že chtějí s ostatními dětmi něco sledovat, nebo si hrát… :nevim: Měli jít na výlet na blízký hrad, ale vyplynulo, že vstupné si děti měly platit. My jsme s tím nepočítali, nikde jsme nedostali informaci, že na vstupné musí děti mít vlastní peníze, a naše dítě na vstup (110 Kč) nemělo. Takže zklamání. :,( To co mělo, dalo v pondělí za pizzu :roll: :roll: :roll:

Myslím, že Vás někdo dobře natáhl…desítku za 5dní tábora, bez programu…hnus..Ale dobře Vám tak, měli jste se řádně informovat, a vybírat opravdu tábor se zkušenostma a dlouholetou tradicí. Má dcera jezdí pravidelně na tábor už několik let, za 12denní jsme dali po zdražení polovinu, kapesné potřebuje max. 300kč, denně hry s obrovskou tématikou a možnost denních fotek na FB, táborový chat, a přitom mobil sebou vůbec nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.7.21 16:44
@klamonožka píše:
Mně by se to tedy nelíbilo ani jako dítěti. :think: Vždycky jsem si program, soutěže, ohníčky, hlídky, lodě, užívala víc, než prostě volno.Jinak evidentně je zmíněný tábor prostě rýžovačka, ještě zbývá jen informace, že je tam 50+ dětí, a je to komplet. Smutný. :?

Já jsem nikdy tábory neměla ráda. :lol: Kdyby mi tam někdo dal takhle pokoj, bylo by to ještě zlatý.

Ale moje decera si taky užívá ty souteže a program. Jako rodiči by se mi to pochopitelně nelíbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.7.21 16:46

10 000 Kč za tábor a všechno si platit, někdo se na vás obohatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.7.21 16:49
@Bábrdl píše:
Abych pravdu řekla, asi bych jako rodič nevolila támor, kam se dá objednat pizza a byla vděčná za pohanku. Jako dítěti by se mi to líbilo (moci si objednat pizzu).

Pravdou je, že takové ty dražší tábory se snaží dětem vycházet vstříc někdy až moc, takže toho moc nemusí. Jako dítěti by se mi to líbilo (tábory jsem nesnášela, hlavně ten vojenský drill). Jako rodiči teda ne.

Příspěvek upraven 09.07.21 v 16:31

Dítě má jíst pestrou stravu, vzhledem k tomu, že děti mají na táboře fyzickou aktivitu. Kdyby moje dítě jedno jen tuto stravu, tak by se asi vrátil kost a kůže. Už takhle je dost hubený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
9.7.21 16:54
@klamonožka píše:
Mně by se to tedy nelíbilo ani jako dítěti. :think: Vždycky jsem si program, soutěže, ohníčky, hlídky, lodě, užívala víc, než prostě volno.Jinak evidentně je zmíněný tábor prostě rýžovačka, ještě zbývá jen informace, že je tam 50+ dětí, a je to komplet. Smutný. :?
@topazio píše:
10 000 Kč za tábor a všechno si platit, někdo se na vás obohatil.

Měl to být tábor s intenzivní výukou angličtiny. 6 hodiny denně s rodilým mluvčím…pak ta cena není tak hrozná. Bohužel není asi dodržováno, co bylo přislíbeno. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
9.7.21 16:55

10 tisíc je opravdu přes hranu. Za mě nutnost 5 *denne jídlo, neomezeně pití, program, dohled vc zdravotníka. To je minimum. Teď jsem rozmazlena tábory od zaměstnavatele, kde i denne přidávají fotky na fb, a tak jsem v klidu, ze jsou děti OK. Nejhorší zkušenost - skauti a to už nikdy víc.

• Citovat
  • Upravit
111
9.7.21 16:57
@pannda píše:
Myslím, že Vás někdo dobře natáhl…desítku za 5dní tábora, bez programu…hnus..Ale dobře Vám tak, měli jste se řádně informovat, a vybírat opravdu tábor se zkušenostma a dlouholetou tradicí. Má dcera jezdí pravidelně na tábor už několik let, za 12denní jsme dali po zdražení polovinu, kapesné potřebuje max. 300kč, denně hry s obrovskou tématikou a možnost denních fotek na FB, táborový chat, a přitom mobil sebou vůbec nemá.

Já jsem od té agentury měla školení. To bylo fajn, profesionální, přínosné…ale je fakt, že hrazeno z EU peněz, takže taky pro ně asi rýžovačka. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí