Termin narození miminka listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
712
9.5.14 18:21

@Kakachna Nápodobně, také bych to nedala :( proto to raději nechám až se to narodí. ;) Jinak teda já chci na svatbě max. 20lidí, taky bych to nepřeháněla, ono jen to zařízení pro mimi bude stát dost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.5.14 18:24

No jo holky, jenže jak jsem říkala, my svatbu plánovali dřív, jak mimčo. Takže nevim, jak bych teď všem zavolala řekla: hele nechoďte na svatbu. :) Naštěstí nám pomohli hodně rodiče finančně se svatbou. Je to fakt ranec tím počtem lidí. Proto jsem říkala, že lepší 10 lidí a dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fag
1848
9.5.14 18:24

Máte některá pokřtěné dítě, popřípadě uvažujete o křtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.5.14 18:28

@adelalala :D no, to už je blbí no…tak doufám, že pak sem dáš nějaké fotky, ať se pokochám a můžu si říct: To je ale krásná svatba a těch lidí, takovou já nikdy mít nebudu. :lol: :lol: Nám by to neměl kdo pomoc se svatbou, ten můj má jen mámu a ta už je v důchodu a já mám jen tátu, kterého moc často nevidim, takže tak. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.5.14 18:29

@Fag Já, Karel Luboš, výborná kombinace. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.5.14 18:30

@Ivana1985 Klidně si to můžeme vyměnit. :) Pravdou je, že je to příležitost, kdy se sleze celá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
9.5.14 18:31

@adelalala A ted si nedáš ani panáka. :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.14 18:33
@Fag píše:
@Kakachna manžel teď říkal proč jste nedali jméno Mikeše. :mrgreen: Jste to mohli spojit. ;)

To nás nenapadlo. :D

My chtěli původně malou svatbu. Mně by nevadilo se brát klidně jenom ve 2 někde v přírodě. Jenomže to by bylo rodičům líto. A jak tak přibývali rodinní příslušníci, které bylo nutno pozvat, tak jsem řekla, že než tohle, tak radši svatbu velkou. Nechtěla jsem mít na svatbě všechny bratrance a sestřenice, s kterými se ani nevídáme, za to žádné kamarády, které máme opravdu rádi. Jenomže mít všechny všude bysme nezaplatili a ani by se nám nevešli do hospody, kde jsme chtěli mít oběd. A tak vznikl kompromis. 120 lidí na obřadu. 19 na oběd a asi 70 večer na párty. Stejně se někteří příbuzní urazili, ale je mi to fuk. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.5.14 18:33

@Ivana1985 Rychlé špunty. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.5.14 18:35

@Kakachna No a to bylo u nás. Ještě ten a ta, aby jim to nebylo líto a pak tyle, když už jsme pozvali tamty… a najednou to vyskočilo to číslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
9.5.14 18:38

@Fag Já chtěla nechat pokřtít už prvního syna. Ale u muže to neprošlo, jeho názor je, že by se měl člověk nechat pokřtít, až když se o tom sám rozhodne, ne jeho rodiče. Do dnes mě to mrzí a přemýšlím, že bych ho nechala pokřtít s druhorozeňátkem. Ale to asi taky neprojde. Co vy? Máte prvorozeně pokřtěné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fag
1848
9.5.14 18:51

@Ivana1985 v teto kombinaci opravdu nic moc. :lol:

@Kakachna tak muj muz ma na to stejny nazor jako tvuj muz. Takze prvorozeny neni krteny a ani obcansky vitany nebot u nas se vitani obcanku nedela.
Moc me mrzelo, ze jsem si to neprosadila.
Ne ze bych byla kdo vi jak verici… My meli i svatbu v kostele ikdyz nejsme krteny. Nebyl totiz vysvecen. :kytka: I tak to bylo uzasne misto s velkym kouzlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 19:04

@Bobiše tak to souhlasím, já bych nejradši obřad jen se svědky - popřípadě kdo chce, tak ať se přijde podívat - a pak si zajít s rodinou na oběd :) peníze si radši schovat na mrňouska a třeba nějakou hezkou dovolenou :) doufám, že to všichni z rodiny a kamarádů pochopí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.5.14 19:06

@adelalala to vás ta svatba taky musela přijít na pěkně draho.. :) já si říkám, tolik lidí.. ale jak začínám počítat, tak kdybych pozvala všechny, které bych chtěla, taky bych k takovému číslu dospěla :) asi bude lepší udělat svatbu jen s nejbližší rodinou a zbytek oslavit později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
9.5.14 19:17

@nikiD Vyšlo, ale jak říkám, přidali nám rodiče z obou stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí