Našla jsem telefon, komu ho vrátit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17095
5.4.14 14:05

@šamotka no ale na PIN bys měla mít tři pokusy :think: a v tom telefonu není nic, když tam dáš jinou simku?
Já pořád vycházím z těch dětí, jak jsi psala, myslíš, že chodí k vám do hodpody? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
5.4.14 14:05
@Fiorenka píše:
Ahoj, přímo na SIM je napsano tzv. ICCID, nevim, co je to za operatora, ale pokud zajdes na pobocku a natrefis na nekoho normalniho, komu vysvetlis situaci - cislo Ti zjisti. Ale nevim k cemu Ti bude, kdyz mas tu SIM u sebe :). A telefon nejde zapnout bez SIM? Muzou v nem byt take nejake kontakty… :|.

Nevím, co je to ICCID. Je to to dlouhé číslo na simce. Operátor je T-MOBILE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
5.4.14 14:07
@Jazz27 píše:
@šamotka no ale na PIN bys měla mít tři pokusy :think: a v tom telefonu není nic, když tam dáš jinou simku?
Já pořád vycházím z těch dětí, jak jsi psala, myslíš, že chodí k vám do hodpody? :nevim:

Telefon nezapnu, nemá baterii. Pin jsem zkoušela určitě jen 2×, ale už je blokovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
5.4.14 14:09
@LadyTommy píše:
Jednou jsem takto nasla telefon v divoke sarce, napsala jsem operatorovi email, pricemz po mne chtel opsat cisla co jsou na simce a podle toho dohledali majitele a kontaktovali ho, at se ozve

Já včera na operátora volala a řekl mi, že to nejde zjistit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
5.4.14 14:10

@šamotka no a půjčit si od někoho baterku? Třeba v bazaru nebo u nějakého operátora, tam ji určitě budou mít. To mi pořád přijde snazší způsob, než se pídit po čísle. Stejně ti to operátor nezjistí, pokud je SIM dobíjecí. A i kdybys měla číslo, dovolat se na něj nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
5.4.14 14:10
@Emilie píše:
Dala bych ho někam ke správci stadionu.

Tak to už ho vidím, buď by to přinesl chlapovi do hospůdky nebo by ho vyhodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
5.4.14 14:13

@šamotka Tak LG není zas tak zřídkavá značka, myslím, že tu baterku půjčit někde by neměl být problém. A pokud je to novější telefon, tak v něm budou určitě smsky nebo aspoň protokol. Jen aby nebyl blokovanej i přístroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
5.4.14 14:16
@Jazz27 píše:
@šamotka Pokud byl na stadionu, kde bylo hodně dětí a ještě bez baterky, tak mě napadá, že někomu při skotačení vylítl z kapsy a rozlítl se. Já bych se nebála, zkusila bych si půjčit někde baterku a kouknout se svou simkou, jestli není v telefonu uloženo číslo nebo nějaká smska. A pak bych napsala, nebo zavolala ze svého, že jsem našla nejspíš jejich telefon, akorát bez baterky.Já myslím, že to ztratilo dítě a to bude moc rádo, že se telefon našel ;) už vidím, jak dítě čte úřední desku nebo jde na město na ztráty a nálezy.
A policajtů se bát nemusíš, sepsat to musí, ale když na tebe budou koukat, tak spíš jak na blázna, pač v dnešní době lidi spíš věc zatají, než chtějí vrátit :lol:

Dopoledne chodí na stadion hodně tříd na tělocvik, určitě to ztratilo dítě. Proto bych ho ráda vrátila, nevypadá to jako žádný drahý telefon - LG CE0168. Podle netu jsem žádný takový nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
5.4.14 14:19

No, zkusím někde schrastit baterku a pak uvidím co dál. Ale viděla bych to tak, že baterku nakonec koupím za své, majiteli vrátím, ten mě obviní z kráděže a půjdu sedět. :lol: :lol: :lol:
Chlap říkal, ať se na to vyprdnu, že snahu jsem měla. Ale mě furt vrtá v hlavě nějaké nešťastné dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
5.4.14 15:17

@šamotka Ano, ICCID je to dloooouhatanske cislo na zadni strane SIM. Kdyz jim to vysvetlis, urcite Ti cislo reknou ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
5.4.14 21:36

@Fiorenka pochybuju, kvůli ochraně osobních údajů ani nemůžou myslím. Co kdyby si náhodou majitel stěžoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
5.4.14 21:49

@Jazz27 Samozrejme ze neprozradi jmeno a prijmeni, ale jen tel. cislo - proto jsem psala zakladatelce, ze je to i zbytecne, kdyz ma SIM u sebe a ze bych zkusila rozjet ten tel bez SIM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák