Našla jsem zubní pastu, po které nezvracím :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
128
1.5.13 09:41

Našla jsem zubní pastu po které nezvracím :-)

Jmenuje se Enzycal. Výrobce je Curaprox. Cena cca 70Kč za 75ml. Úplně normálně si čistím zuby bez následného zvracení… třikrát hurá! :potlesk:

Pořádně nevím čím je jiná než ostatní, trošku méně pění a nemá SLS což mají normální pasty. Tak by to mohlo být tím… možná a je mi to jedno, hlavně že funguje a já se zase můžu po měsíci a půl na další tři měsíce cítit v pohodě :-)

Jen kdyby jste měli podobný problém… můžete zkusit… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
1.5.13 10:03

Chápu tedy právně, že jsi těhotná a nedělala ti dobře zubní pasta? tak jsi konečně našla zubní pastu u které si můžeš zuby vyčistit bez problémů? :lol:

Tak to gratuluji :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
1.5.13 10:03
@nigrinka píše:
Jmenuje se Enzycal. Výrobce je Curaprox. Cena cca 70Kč za 75ml. Úplně normálně si čistím zuby bez následného zvracení… třikrát hurá! :potlesk:

Pořádně nevím čím je jiná než ostatní, trošku méně pění a nemá SLS což mají normální pasty. Tak by to mohlo být tím… možná a je mi to jedno, hlavně že funguje a já se zase můžu po měsíci a půl na další tři měsíce cítit v pohodě :-)

Jen kdyby jste měli podobný problém… můžete zkusit… :dance:

Curaprox je kvalitní Švýcarská značka. Já mám od nich zubní nit. A naprostá spokojenost. Už budu kupovat kartáčky, pasty atd pouze u nich. Cena trošku vyšší, ale zase ta kvalita se s jinými nedá srovnat… :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.5.13 10:08

No trochu to zavání reklamou, ale Curaprox je dobrá značka.. Takže ti to schvaluji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
1.5.13 10:11

Curaprox dělá príma kartáčky - jiné ani nemáme :) Mě nedráždil ani Elmex - jen při čištění zadních stoliček trošku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
1.5.13 10:11

.

Příspěvek upraven 26.01.14 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
1.5.13 10:16

@tamata dobrý popisek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
1.5.13 10:40

@Almira-Alm Elmex je super a i chutnej co si pamatuju :-D
Já jsem v těhu měla na pastu zase pořád chuť tak jsem jí jednou snědla a taky jsem přestala blindit :-D Nebo ústní voda, byla moje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
1.5.13 10:58

Říkala jsem si, že už mě tady nemůže žádný téma překvapit, ale vždycky se najde někdo, kdo to přeci jen dokáže. A jestli to má být pomoc pro někoho, kdo taky zvrací, přijde mi to stejně trefný, jako když někomu poradím, ať nepije vodku, že já po ní zvracela, třeba to budeš mít taky tak. Booože.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
1.5.13 11:17

Tak to je super diskuze :mrgreen: Curaprox je dobrá značka, máme kartáčky. Pasta mi nejvíc vyhovuje Meridol, je to taky Švýcarská značka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
1.5.13 12:22

@Camael ale ona to hlavne neni vubec reklama ze jo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
1.5.13 12:35

Gratuluju k úspěchu :potlesk: