Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, včera jsme byly nastřelit naušničky a připadá mi, že to má moc nízko… Dr. říkala, že má vykouslý zespodu lalůček a že se to srovná, ale na druhé straně to má taky tak… Bojím se, že se jí to pak prověsí nebo prorve, když si dá těžší naušnice
Vytáhly by jste a nechaly zarůst?
To se ti zdá, náušnice to docela zkreslují. Je to ok. Nejstarší má 1 ucho špatně nastřelené a má to o dost níž než u vás.
Podle mě je má akorát. Výš už by mohla mít později s některými náušnicemi problém.
Myslím, že to má normálně. Naše dcerka je má moc vysoko a máme problém, že v 6 letech ji už hromada náušnic s kroužkem ji je malá. Při tom mě, jako dospělé jsou normálně. ![]()
Díky díky, asi to tak nechám a uvidí se časem, kdyžtak bude nosit jenom pecky no, nebo si to nechá přepíchnout
Má ty lalůčky strašně pidi, tak snad dorostou i dole pod tou naušničkou
Tu levou má trochu líp myslím… Ono je to asi blbost, ale mně to prostě jaksi nedá pokoj ![]()
Když pominu to, že nechápu, proč se nastřelujou naušnice miminkům, tak bych ráda řekla, že já má naopak dirky docela vysoko a jak bylo zmíněno výše, některé náušnice mít nemůžu, protože prostě nesedí.