Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je to pár dní, co jsme je dceři sundavali. Také jsem nejdřív myslela, že to už nesundám. Musíš opravdu přidat na síle, jde to hodně ztuha. Také jsem měla strach abych jí akorát neublížila, ale nakonec se povedlo. Jeden člověk přidržoval hlavu, druhý odváděl pozornost a já pořádně zatáhla. Opravdu silou za oba konce. Po sundání vypadlo i dost bordelu, takže to bude od toho, jak se to hojilo.
Tak holky, povedlo se sundat jednu nausnici, druha nejde ani za boha, ale tu sundam nekdy jindy, at si mala odpocine.
To, co jsem povazovala za zkorodovanou soucast skoby byl velky a tvrdy spunt ze zaschle krve a krevi plazmy o prumeru dobrych 2-3mm, co se ji pri hojeni uvolnovala z ucha. Dirky se ji hojily dost dlouho, prvni 3 tydny to i vypadalo, ze se to mozna podebere, protoze mala si na to furt sahala a skuhrala, ze to boli. Nakonec po asi 4 tydnech se to zacalo poradne hojit a ted uz to ma dobry.
Tak prvni nausnice je venku a dokonce se mi podarili ji premluvit, aby si nechala dat do ucha tu zlatou a dokonce ani neprotestovala. Az kdyz bylo po, tak zacala natahovat, ze to boli, ale tomu neverim. Pak jsme staly u zrcadla a dovolila jsem male si hrat s mojemi nausnicemi a vysvetlovala jsem ji, ze ted bude mit nausnicky jako maminka.
Tak drzte palce, at klapne i ta druha nausnice.