Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@unuděná píše: Více
Tak vzhledem k tomu, že tady učitelka to vyžaduje bez chyby, jinak příští hodina opáčko.. Si fakt nemyslím, že se jedná o lidskou osobu s citlivým přístupem ![]()
A jinak ohledně extroverta… Já nemám na mysli tu jednu větu. Ale co pak to, že musí běžet v čele a ještě do toho poskakovat a předvádět cviky? Plus pak rozcvička? To už prostě o povaze dítěte je. Už vidím, jak nějaká zakřiknutá holčička bude celá žhavá poskakovat a dělat šaška před zbytkem třídy… Někdo na to prostě není. A ten učitel by měl respektovat i povahu těch dětí.
@Snorlaxik píše: Více
V době, kdy jsem začala mentruovat, byly vrcholem moderních pomůcek allways vložky, nic moc jiného nebylo, tampony začaly být běžně dostupné až o pár let později. A ne, často jsem necvičila, když mi bylo zle ![]()
Ano, už jsi nám řekla všechno a jedeš dokola jako kolovrátek
ale ty se určitě ještě x krát vrátíš, tak pokecáme ![]()
@Barevné klubíčko Vždyť to je stejné, jako ta vyjmenovaná slova. Když to dítě splete, často ho vyzkouší další hodinu. A stejně tak si nemyslím, že musí jít o nějaké šaškování před třídou, že dítě běží první a pak předvede pět cviků na protažení ![]()
@ludmilaadamkova píše: Více
To proběhlo před pár lety a nikdo se z toho nezhroutil.
Vypadá to, že ve školství
tam taky mají takové makáče.
@terien píše: Více
No někdo ta prudce inteligentní jako ty musí být snad je prezident ![]()
To myslíš vážně??
A proč jsou asi teď tak přeplněné ordinace dětských psychologů a psychiatrů??
Ty jsi fakt mimo.
O tomhle s tebou vůbec debatovat nebudu. Stejně bys to už nestihla ![]()
Chce se mi z tebe normálně
Takhle flusnout do obličeje všem pedagogům a pak ještě zlehčovat dopady covidu na křehkou dětskou psychiku, to je teda opravdu umění
![]()
Prej flusnout do obličeje pedagogům
zrovna bez nich jsme se obešli úplně bez problémů. Moc hezkou vizitku si neudělali.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.