Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ibis píše: Více
ano, viz „Mařenko, opravdu je hloupost, abychom měly roušky, když spolu jedeme v jednom našem vlastním autě, ale protože nemám peníze na pokutu, musíme si je nasadit“, versus to samé, když jsme jely venku na kole s rouškama na ksichtě
@stinga píše: Více
Taj zrus vsechny diskuze na emiminu, vsude se tu jen plka, je to jenom diskuze, chtit tady neco zmenit muze jenom naivka, ja kdyz neco budu chtit zmenit, tak to udelam, ale tady diskutuju a pisu jen svůj nazor jako ostatni, nikoho neurazim, ale jsou veci co se mi na skolstvi nelibi a prijde mi zastarale, to je fakt..ze se to nelibi, neznamea,,ze se o tom nemuze vest diskuze..a pripomina mi to prave školu jakou jsem zazila ja, tvuj nazor neni sgejny jako muj nazor, tak si ho nech pro sebe, jakakoliv kritika se odmita a jeste nejlepe tresta.. ![]()
@astoret píše: Více
No a to jsou přesně ty zmeny co to skolstvi potrebuje, ale jak vidis, nekterym to tu trha zily a vidi rude.
@ahhotep píše: Více
tak ve všech diskusích se neplká, jsou tam třeba vztahové rady, zdravotní rady, které zakladatelkám nějak pomůžou,
ale 50 stran o tom, že je školství zastaralé nepomůže nikomu, a hlavně nic nezmění,
jako také tady plkám o ničem, ale také si nemyslím, že to nějak změním, nebo některá tady z nás,,
a komu se tady státní školství nelíbí, tak má opravdu možnost své dítě vzdělávat sám doma, dát do alternativní školy nebo se odstěhovat do ciziny
Myslíš tou kritikou a odmítáním jiného názoru to své - cituji - Když se ti to nelíbí, tak to nečti?
Já to miluju tady.
A proc ty chces rozhodovat o tom, o cem lidi spolu diskutuji, ze se ti to nelibi? A jak typicke, nelibi se ti to, tak jdi jinam, ja se nedivim, ze je to porad stejne..
ale já nepíšu, že o tom nemáte diskutovat, ale že diskuse tady nic nezmění - to je trochu rozdíl
To jsem nevedela, ze diskuze musi neco zmenit. Treba, kdyz se tu diskutovalo zda fyzicke tresty u deti nebo ne nebo jakekoliv jine tema, tak priste to hlas adminum, ze tyhke diskuze mazat, protoze nic nezmeni..a co ty vis, treba zmeni, treba nekomu neco dojde..
@Snorlaxik píše: Více
Mám to stejně, říkám si, že když že sebe udělám blbce, stejně už je nikdy neuvidím ![]()
Myslím, že v těchto diskusích ani nikdo nečeká, že něco změní
. Beru to jako pokec, můžu se zeptat na názor, ale rozhodne nečekám, že se tím něco změní…
@Snorlaxik píše: Více
Ale zlaticko
jo, videla jsem cesky skolni telocvik a presne takto u nas rozcvicka probihala uz pred dost lety. To, ze ty nejsi schopna prijmout cizi nazor, na tom nic nemeni ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.