Naštvala jsem přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21885
4.8.25 22:58

Zamakej na sobě, pokud ti na tom vztahu záleží. Protože pokud je tvůj přítel fajn chlap, tak může mít na každém kroku deset jiných ženských. Ty, promiň, ale nejsi zrovna výhra, problémová hysterka, psychicky nevyrovnaná, od dětství trpící psychiatrickou diagnózou, která si neumí odepřít alkohol. Fakt se nad sebou zamysli, pokud chceš žít v dobrém vztahu, že vztah se musí budovat, udržovat a snažit se myslet I na toho druhého, ne jen na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.25 23:00

@Karinkas nedivím se mu ani trochu, a vážím si ho jak jen to jde, lituji toho jak jsem se chovala, neumím si představit o něj přijít, nevím nad čím jsem přemýšlela když jsem si se všemi dávala panáky :(

• Citovat
  • Upravit
3755
4.8.25 23:03
@Anonymní píše: Více

Já si právě vždycky vážila lidí, co se umí bavit bez alkoholu. S chlastem se dokáže bavit každý.
A co můžeš udělat, abys ho neztratila? Navždy si zakázat alkohol.
Už to, že ti vadí, že jsi ve společnosti, kde se pije, tak ty si musíš dát taky, jinak se nudíš, mi přijde dost zvláštní.
Já bych takovýho chlapa vyvážila zlatem. Jako kdybys to nevěděla, tak neřeknu.
Ale už tu zkušenost máš a řekneš si, že je slunko, tak to s chlastem taky dáš. :lol: Už jen ty věty, co píšeš, jsou ujetý. Ty to nevidíš? Přečti si to po sobě.
A vysadit takhle kvůli tomu přášky, to je taky dost úlet. A napadá tě, že když vysadíš prášky, tak to neznamená, že za 10 hodin po nich v těle už není ani stopa. Ani za 24, ani za 48 hodin.
Jako ty jsi tak úplně mimo, ve spoustě věcí, že se vůbec divím, že ti dalpřítel ještě šanci.

Příspěvek upraven 04.08.25 v 23:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
4.8.25 23:03

Aby Ti došlo, jak moc je to vážné.. Že jsi dávno dospělá, a stejně uděláš takovou kravi_nu, a ještě budeš spekulovat o dvou pivech, a pořád si hledat nějakou vlastní cestu, protože s úplnou abstinencí (pro tebe nutnou!!), nejsi očividně ztotožněná.
Být s Tebou musí být hodně náročné, tak to prostě je. Takže makej na sobě, kvůli sobě samé, protože jestli chceš partnera, budeš muset přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
4.8.25 23:06
@Rosebery píše: Více

Přesně, já si přečíst ty její výblitky, prchám. Už jen ten nápad vysadit prášky, zachlastat. A celkově ten projev.. To prostě není dospělej, srovnanej člověk, co respektuje svoje limity a umí s nimi pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
4.8.25 23:07

No, tak máš dvě možnosti:
1. Buď nechlastat vůbec a mít přítele.
2. Nebo chlastat, být sama a ztratit i ty kamarády. Myslíš si, že když jsi teď předvedla takovou scénu, že tě budou vesele zvát na další a další akce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
4.8.25 23:09

Třeba se to do budoucna vyřeší samo. Pokud jsi tam byla hnusná na všechny a k neuklidnění, už tě na ty akce zvát nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.25 23:10

Chtěla jsem se jen vyzpovídat…to co mi píšete teďka Vy některé, je celkem ujeté, ano nejsem psychicky zdravý člověk, a jsem si vědoma tím že dokud mam léky tak si ani to jedno blbé pivo už nedám ikdyž toto množství mám povolené…ano vím že jsem to přepískla, nepsala jsem že takto pokaždé, toto se stalo poprvé že to bylo moc..ale myslím že si nezasloužím takové celkem hnusné narážky…tím bych to prosím ukončila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.8.25 23:13

@Rosebery na nikoho jsem hnusná nebyla, došlo tam k hádkám, nebudu konkrétní k jakým, ale nikomu jsem nenadávala/neublížila, jen jsem si vše brala až moc a zhádali jsme se tam…nebyli jste tam tak víte hov**, nečekala jsem, že se tady do mě někdo tak pustí

• Citovat
  • Upravit
2657
4.8.25 23:15

Co stalo se stalo! Na tom už nic nezměníš. A i pro tvou psychiku bude výrazně lepší když za tím dokážeš udělat tlustou čáru. Ani tvůj přítel nebude stát o to aby ses mu dokola jako kafemlejnek omlouvala a stále se v tom pitvala.
Ale ber to jako poslední varování, že takhle teda ne.
Vzhledem ke tvé diagnóze a faktu, že si v minulosti žila s toxickým partnerem je mi jasné, že si neměla v životě zrovna růžích ustláno. Ale nyní už je jen na tobě jak se svým životem naložíš.
A pokud chceš do budoucna rodinu je nejvyšší čas na sobe fakt máknout. OCD je těžká diagnóza, ale díky vhodným metodám se dají projevy do velké míry zmírnit. Tak proto udělej maximum co bude ve tvých silách. Ty se prostě potřebuješ co možná nejvíc stabilizovat. Protože jedině v tom případě potom nebudeš mít potřebu těhle alkoholových úniků. A budete s partnerem žít spokojený život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
4.8.25 23:17

Holka, ale tohle je realita.
Jsi psychicky nemocná. Vysadíš léky a jedeš chlastat! Už v ten moment je všechno špatně, tady na tom počátku, i když víš.. Jestli fakt nevnímáš, jakej je to prů_ser.. Léky nestačí, měla bys být trvale v terapii, protože žít jako dospělá a zodpovědná evidentně nezvládáš. Co to znamená pro partnerství je až druhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.25 23:19

@Karinkas více takových jako jsi ty :srdce: moc ti děkuji za hezkou normální a upřímnou odpověď :srdce:
Připadám si tady jak někde na pranýři..
A ano neměla jsem hezké žádné předchozí vztahy, ani s mým alkoholickým otcem, ani s první partnerem též alkoholikem, pak ku*evník, nakonec rok a čtvrt v těžké manipulaci a teď mám lásku života a mrzí mě to…

• Citovat
  • Upravit
3755
4.8.25 23:21

Hele, chápu, že je ti teď těžko, ale když si přečteš svůj úvodní příspěvek, je to tam. Jen jsem reagovala na konkrétní věci, co jsi tam popsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.25 23:27

@Rosebery dělala jsem scény, hádky proběhly ale nikomu jsem nenadávala a nebyla na nikoho hnusná, něco se jen stalo, výměna názorů, ale já to brala až moc, přeplo mi, ale já se takto ani normálně nechovám, nejsem hysterka, byla jsem hysterická kráva kdyz jsem se ožrala, za střízliva jsem normální člověk, občas cholerik a to i přítel, ale až na svoji poruchu normální a dobrý člověk co udělal kravinu…jen mě prostě neznáte

• Citovat
  • Upravit
5019
4.8.25 23:29

Na to, že je ti 27, tak mi připadáš jak nějaká nerozumná puberťačka. I bez chlastu se dá bavit a pokud to nezvládáš, tak bych se s lidmi, kteří se jinak bavit neumí a společný víkend pro ně znamená alkoholovou párty, nescházela. Nesnáším opilecké kecy. Hlavně si uvědom, že AD a alkohol k sobě nejdou a příště už to ani nezkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí