Naštvala jsem přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59395
5.8.25 14:37
@Anonymní píše: Více

ale proč? Co tě to vůbec napadlo a ještě tvrdý alkohol :?. Tohle si měla když už zkoušet v prostředí domova ne kde bude X přátel a všichni si to budou pamatovat :?. Už jen to že vysadíš léky které asi potřebuješ a do toho tvrdý alkohol :?. je vidět že se prostě neumíš ovládnout tak pro tebe bude nejjednodušší prostě alkohol vůbec nepít. partner tu trpělivost mít nebude a pak do alkoholu spadneš navíc když je to i v rodině :?. dej si zákaz, řekni mu to at to ví a máš nad sebou i ten pocit kontroly od něj. když to neumíš tak nepij. Máš vůbec záklopku kdy si řekneš že víc pít nebudeš? řeš to dokud je ještě čas. To že pít nebudeš není mínus. ber to tak že tě to nedělá dobře a můžeš si pokazit ve dobré v životě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.8.25 14:47

No vidis! Mozna pro něj bude porad lepsi abstinovat, nez aby zase probehly nejake sceny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
5.8.25 14:51

No v úvodním příspěvku píšeš „už se stalo i dřív že jsem vysadila léky a chlastala, myslela jsem si že mi to nic neudělá a vždy mi bylo na druhý den akorát psychicky zle“ takže děje se to opakovaně.. víš, že ti kombinace léky+alkohol dělá zle a stejně to znovu uděláš.
Tak snad ses už rozhodla, že to bylo naposled..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.25 15:05

@Markéta80 já popravdě vůbec nevím, dobrá nálada, odvázání se a myšlenka že je mi dobře tak mi to na 2 dny nic neudělá a že třeba už bych se bez nich i mohla obejít
Pít nebudu dokud budu brát léky, nestojí mi to už za to, byla to životní zkušenost a chyba,
Někdo mi tady i psal skvělou radu až budu někde zase na nějaké společné akci, tak zkoušet nějaké nové nealko nápoje, nebo i nealko vína jsou fajn, a mít i stejnou barvu pití jak ostatní, a hlavně stačí si i vzpomenout na tu scénu :oops:

• Citovat
  • Upravit
8531
5.8.25 15:38

Tohle fakt řeš s lékařem - opravdu není normální si léky sama vysadit kvůli chlastu nebo abys zkusila co z toho bude. V tomto na mě působíš dost nevyspěle. Pokud ti léky nedělají dobře, OPĚT řeš to s lékařem a ne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
5.8.25 19:42

Morální kocovina. Za chvilku to bude dobrý. Příště si dávej pozor, ale není to taková tragédie. Zkrátka se za sebe strašně stydíš a to je někdy dobrý. Někteří lidé sebekritikou netrpí nikdy. Přítel to rozdýchá. Pouč se a jeď dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
5.8.25 19:46
@izabe píše: Více

Přesně tak, souhlasím. Zakladatelko, nemůžeš bez porady s lékařem vysadit svoje léky ve stylu zkusím, co z toho bude :roll: Zkusím je vysadit, třeba zjistím, že je mi bez nich líp. To je stejné uvažování, jako bys řekla, že antibiotika určená na deset dnů nedoberes, protože po třech dnech je ti dobře. To je prostě stejná pitomost. Antidepresiva nejsou lentilky, je nějaký důvod, proč je bereš. Pokud ti tyto léky nesedí, musíš se poradit s lékařem na jiných.
Pokud takto budeš hazardovat (svévolně vysazovat léky, když to nesedí - a ne jenom kvůli chlastu, ale prostě si řekneš, že už je nepotřebuješ), tak lituji už teď tebe a tvé okolí :roll: v tomto jsi fakt úplně mimo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
5.8.25 20:26
@Giovanna1 píše: Více

Ale no tak. Prostě přebrala a sjela se. Když vysadíš antidepresiva, tak fakt nepřestanou působit ze dne na den. Právě, že na ta antidepresiva pila, jí možná způsobilo ten stav, protože je měla ještě v krvi. Nebo by to bylo i bez nich. Ne, neberu žádné léky, ani jsem nebrala, ale vím, co to dělá, nejsem na světě dva dny a nežiju v příbalovém letáku. Tak ona asi ví lépe, než my, jak na ni léky působí. Stalo se, poučila se, akorát si přišla pro lynč :mrgreen: tak je poučena 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.25 20:35

@Giovanna1 tak po tom co bylo v tom kempu tak nejen že nebudu pít dokud je budu užívat, ale ani je už nebudu vysazovat.
Vím že je to hazard, ale došlo mi to až po skoro dvou letech užívání, po tom, co za peklo se v tu sobotu dělo.
Holt člověk někdy musí k něčemu dospět až po pádu na hubu :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.25 20:37

@Lissima přesně tak, děkuji…
No přijde mi že mě tady někteří jen lynčují než aby mi pomohli, ale tak to se dá čekat na internetu od lidí co neznám a neznají mě :nevim:
Ale někteří mi moc pomohli!
A za ty děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
59395
5.8.25 20:42

zkus ty nealko pokud potřebuješ mít pocit že něco piješ. prostě to ber tak že na ty léky pít nesmíš a vysazovat taky ne. Alespoň vidíš co to s tebou dělá a přijít kvůli tomu o partnera by byla škoda. Syn chodí s partou kluků na akce a on jediný je abstinent :lol:. nikdo na něj nijak nekouká prostě to berou jako hotovou věc že pije čistou vodu. a sám říká že je to zajímavé sledovat jak se ty lidi s každým dalším pivem chovají jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.25 20:48

@Markéta80 no já dnes byla s kamarádkou na „pivku“, ona měla pivo, já Birell, a zjistila jsem, že je strašně skvělý pocit pít něco jiného a nealkoholického než všichni okolo stolu :D barvu to má stejnou, ale je to jiné, a pocit fakt dobrý..hlavně z toho, že jdu na zahrádku, a dám si jako jediná nealko :D no není to vůbec špatné a těším se na lepší zítřky :andel:
A jednou mě to stejně tak či tak čeká a nemine, minimálně 9 měsíců, tak proč si to nezkusit už teď :mavam:
A co si myslí ostatní je mi ukradené a nikdo nic mi nutit nebude :D

• Citovat
  • Upravit
33694
6.8.25 07:43

Není asi potřeba se tím ještě takhle týrat. Udělala jsi chybu, jsi si toho moc dobře vědoma. Uvědomila sis že máš skvělého partnera, který se rozhodl s tebou i tak zůstat. Tak už to hodˇza hlavu a dělej vše pro to aby se to neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.25 09:41

Možná to nebylo tím alkoholem, ale jestli chceš mít jistotu, tak na příští akci si zase dej a budeš vědět co a jak. Případně kdyby to přeci jen tím alkoholem bylo, tak na další akci můžeš zkusit kolik toho pít, abys byla v pohodě - třeba jednoho panáka za hodinu a budeš v pohodě. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14726
6.8.25 09:43

Proboha, co je to za rady?! Má pít přesně nula alkoholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí