Naštvala jsem přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.8.25 17:07

@andrasteia nerozumim tomu proč…člověk udělal chybu, myslim že se dost ponaučil, a nemá si dělat děti? Co to je za volovinu? Vůbec mě neznáš a soudíš a kdyby sis tady přečetla ostatní moje komentáře tak by si toto nevyblila do klávesnice, asi tak ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.25 17:10

@Kockazvysocan ale nestalo se nikdy to co tentokrát…musela jsem spadnout na dno, abych se konečně vzpamatovala :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1724
6.8.25 17:14
@Anonymní píše: Více

Jasně, nechtěla jsem, aby to vyznělo nějak útočně nebo hnusně. Spíš jsem chtěla varovat před tím, aby tě někdy v budoucnu - až ti otrne a přejde tě tento šok - nenapadlo ty léky jen tak svévolně vysazovat ve stylu zkusím to, co to udělá, myslím si, že už se bez nich obejdu.
Nemyslela jsem to zle, držím ti palce, ať jsi šťastná a spokojená :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.25 17:17

@Giovanna1 úplně v pohodě a chápu to, moc ti děkuji :kytka: :mavam: jsou tady jiné aktérky lynčovatelky :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
6.8.25 19:04

Tak jinak.

Neplanuj, po roce chození s klukem dite, kdyz mas takovyhle emocni a psychicky problemy. Ze se jednou opijes je jedna vec a vsichni pro to maji snad pochopeni. I to, ze teda udelas tu blbost a vysadis anridepresiva.

Co neni v pořádku je, ze plánuješ dite ve svým psychickym stavu. Staci cist tynprispevky a je uplne videt, ze na tom nejsi uplne nejlip. Takze se dej, lrosim, dohromady, než zacnes uvazovat o rodičovství. Jako fakt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.25 20:54

@andrasteia takhle, že plánujem děti je jedna věc, ale já nikde nepsala kdy…v budoucnu, rok/dva roky, protože cestujeme a jsme spolu stále krátce. A to už doufám budu na tom psychicky lépe. Ty léky beru teprv ani ne 2 roky, za další 2 už bych mohla být snad zdravá..přecejen, než jsem je začala užívat, bylo to neúnosné, a teď je to už celkově lepší :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.25 21:03

@andrasteia a navíc, pracuji už nějakou dobu ve školství s dětmi a to ještě problémovými. Psychiku na děti si myslím mám odolnou, a kdybych měla otěhotnět a vychovávat dítě v tomto psychickém stavu, myslím si, že bych to nějak zvládla ;)

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
6.8.25 22:24

Ok, ale ty deti pises uz v prvni vete, tak se mi to spojilo. Stejne si stojim za tim, ze musis nejdriv srovnat sama sebe. Nejaky alkoholovy vylev je uplne jedno, ale z toho co pises, ze uplne do oci bijici, jak intenzivni, citliva a vztahovacna jsi. A hlavně citově závislá. Kazdy chceme byt pro deti tim nejlepsim a kazdy doufame, ze to zvladneme, ale ver mi, dej ted tu péči sobě.

Začni sama k sobe byt laskavejsi, ale hlavne uprimna. 🙏 Ono to pak pujde.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
6.8.25 22:26

Smecka deti na par hodin je uplne jina disciplina než vlastní dítě. Nemas v tom ego, neni to osobni, neni to 24/7, žádný hormony.

Jak kdybys porovnávala maraton a sprint.

• Citovat
  • Upravit
21869
6.8.25 23:12

Tvůj otec alkoholik si taky myslel, že svoje děti tak nějak zvládá. Snad chceš pro své děti to nejlepší a ne nefungující matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.25 00:37

@andrasteia jediné co je na tomto pravdy tak je to že jsem citlivá.
Strašně mě udivuje, jak mě některé tady dokážete přečíst, aniž byste mě znaly :D :nevim:
Ano bylo to teď pro mě velmi náročné, morální kocovina jela na plné obrátky a i obava o ztrátu milované osoby, to mi jako má být lhostejné?
Nevíš ani jaká jsem a trefila ses pouze v jedné charakteristice, ale že jsem neměla úplně čisté svědomí je v tomto případě asi úplně normální, kór když máš psychickou poruchu.
Víc se k tomu vyjadřovat nebudu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.8.25 00:42

@mado jasné, udělám pár hloupostí které si plně uvědomuji a ze kterých jsem se poučila a už bych byla nefungující matka :lol: :lol: děláte tady ze mě některé fakt já nvm co a ani mě osobně neznáte :zed:
Já to tu fakt už balím :mavam:
Díky za vás normální, co jste mi pomohly :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4963
7.8.25 09:19

Zpita ženská…nechutný

V životě jsem ani nerandil s holkou co pije :D

Pokud má někdo nutkání se opít tak má dost smutný život

Holky…starejte se o svoje těla, dělejte pilates a dávejte si ovesnd kaše. Pak budete mít kohokoliv budete chtít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
7.8.25 09:27

Pokud nechceš pít, nelze vysadit alkohol a zůstat v alkoholické společnosti. To jako chtít být abstinent pod pípou. To je nesmysl. Buď vyměníš přátele, chlastače za abstinenty, nebo si budeš namlouvat, že to příště dáš a pak to bouchne znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí