Naštvala jsem přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.8.25 09:25

@jedno.devce to mi už sice také řekl, ale já po něm nechci aby se kvůli mě omezoval…
Vážně jsem si asi dodnes neuvědomovala, jak moc skvělého partnera vedle sebe mám..vím to, a snažím se, aby byl šťastný, ale po tomto incidentu, a že se rozhodl se mnou stále zůstat, ho začnu opravdu zlatit :srdce: :(

• Citovat
  • Upravit
14723
5.8.25 09:27
@Anonymní píše: Více

Je opravdu skvělý, že s Tebou zůstal. Važ si ho. A tedy, aby se kvůli Tobě omezoval… Vždyť ten alkohol vážně není potřeba. A má to spoustu výhod. Člověku není druhý den špatně, může řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.25 09:30

@Risanka nedivím se ti…mrzí mě to moc, co jsem udělala, byla to pro mě extrémní rána. Já nejsem zlá nebo alkoholik, ale ztratila jsem zábrany :( nechci aby taky byl ex a budu dělat vše pro to, aby se mnou byl navždy a tak jsem se rozhodla, dokud beru léky, nedám si ani kapku alkoholu..špatně bylo i to že jsem měla nějaký limit povolený a pak jsem si jen řekla že „však si můžu dát další“ a už to potom šlo.
Lidi ani nevíte jak mi je ze sebe špatně…moc nespím a mám stále černé myšlenky :( kazit si zdraví a vztah nějakým blbým alkoholem jenom kvůli naladění se na stejnou vlnu jako ostatní může fakt jen pitomec…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.25 09:36

@Giovanna1 ano je to stabilní a moc hodný partner. Má taky své mouchy samozřejmě, je tvrdohlavý a občas dokáže vybuchnout, a v tom jsme oba stejné povahy což se sice trochu bije, ale jinak je to partner pro život ve spoustě jiných věcech.
Moc děkuji za podporu a po tomto incidentu už vím, že pít už vůbec nehodlám.

• Citovat
  • Upravit
1972
5.8.25 10:31

Ty kráso 8o.. kdybych měla přítele, který je schopný vysadit antidepresiva jen kvůli tomu aby mohl chlastat, tak ho kopnu do zadku a na místě se rozejdu, protože by to byl deb*il. Absolutně nezodpovědná osoba, se kterou bych si NIKDY nepořídila dítě.

Víš vůbec jak antidepresiva fungují? Ty si myslíš, že stačí vysadit, zchlastat se a pak to vesele brát dál, aniž by to mělo na tvůj mozek výrazný vliv? Dokonce opakovaně? Jsi vůbec normální?
Laskavě si o lécích co bereš něco přečti než tě napadne zase udělat nějakou takovouhle kravinu.

Dej se dohromady. A nebo ne… klidně si chlastej dál. Přítel ať si najde nějakou jinou, která léčbu a antidepresiva bere vážně a dokáže přistupovat ke svému zdraví a léčbě zodpovědně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
5.8.25 10:55

Hele důležitý je si uvědomit chybu a pak už ji neopakovat. Nikdo není neomylný a každý dělá v životě chyby. Někdo menší a někdo větší. Tak to je. Vem si z toho ponaučení a víc se k tomu nevracej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8522
5.8.25 11:10

Asi by to chtělo zintenzivnit terapie - vědomě vysadit AD kvůli alkoholu (byť ty máš pořád ještě v těle) jen abych se mohla bavit, mi opravdu nepřijde v pořádku - nemáš to pod kontrolou. Tohle bych určitě brala jako velké varování a motivaci na sobě ještě více pracovat, protože příště ti to partner odpustit už nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
5.8.25 11:24
@Anonymní píše: Více

to je špatně. Fakt se zamysli a ty léky si nemůžeš vysadit jak tě napadne. A alkohol tě nepomáhá, můžeš díky tomu přijít o partnera a to by přece za to nestálo. navíc tohle uděláš párkrát a už o Tvoji přítomnost nikde stát nebudou :? bereš léky tak alkohol nesmíš a sama vidíš jak to dopadlo a lépe se teď necítíš :? Ty léky v kombinaci s alkoholem je zlo. Kolik si toho vypila? V tom těle ten lék je celkem dlouho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.25 11:33

Hele vykasli se na chlastaci akce. To jako uplne. Je ti 29, naky party sis snad doted v mladi uzila a uprimne, stejne prestavas na to mit vek. Kolem vsichni zacnou mit rodiny, treba ty snad casem taky, a tim bude utrum. Jsem o deset let starsi, taky jsem se v mladi tak, bavila, vim, o cem mluvim. Jo, do 30 jsem si akci s kamaradama neumela predstavit jinak, ale postupne behem par let jsme byli uplne jinde vsichni. To neznamena ze se nevidame a nebavime, ale uz uplne jinak. Takze uplne v klidu obetuj tenhle typ zabavy, stejne za par let pro nej nebude mit v zivote misto vetsina z vas. Kdybys ted mela dite, coz by klidne mohlo byt kdybys s pritelem byla trochu dyl nebo na to dojde za rok dva, tak s tim koncis taky, a houby se stane, o nic neprijdes, o kmarady taky ne.

• Citovat
  • Upravit
6914
5.8.25 12:52
@Tayen píše: Více

Moje slova! Jako kdyby to napadlo nějakou teenku, ale ženská, která se blíží ke třicítce? Totální úlet choré osoby. Terapie a makat, makat, makat, protože tady je něco hodně špatně. Nevím, zda to patří k diagnóze, ale nejspíš ne. Zakladatelka je k tomu všemu nezodpovědná, nezralá, rozumu mdlého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
5.8.25 12:57
@Janča6 píše: Více

Týjo, v tomhle nevím.. sama piju alkohol, cca 20× do roka? V podobě skleničky vína. A chci v tom pokračovat :-) Neztřískám se, hlava mě nebolí, prostě mi to chutná a užiju si to ve společnosti. Zase to není nutné démonizovat nebo u zdravého člověka hnát do extrému - pokud ovšem nejsi alkoholik nebo nemocný v medikaci. Ať už je s tím nebo oním, zakladatelka si to hlavně musí srovnat ve své hlavě. Že přestane pít okolí, partner.. to její trable nevyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.25 13:01

Děkuji všem za Vaše názory :srdce: některé mi určitě moc pomohly, povzbudily, nebo ponaučily. Tímto se posouvám dál a budu lepším a zodpovědnějším člověkem na jakého bude můj přítel nejvíc pyšný a i moje okolí :srdce:
Ať se vám všem daří :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.25 13:05

@Markéta80 tyjo netusim kolik toho bylo, ale byl to tvrdý alkohol, ten mi vůbec nesedl…
Každopádně dokud mám léky, nesáhnu ani po kapce. To jsem si zapřisáhla. A tak to bude 8)
Děkuji za názor, ať se daří :srdce:

• Citovat
  • Upravit
973
5.8.25 14:14

Tvůj přítel je hodně tolerantní. Kdybys mi tohle udělala opakovaně, další šanci bys velmi pravdepobně neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.25 14:31

@Cirrus fibratus tohle jsem udělala poprvé, že jsem vysadila léky a celý víkend pila a vím že to byla hloupost…dřív jsem se třeba jen pokoušela vysadit a samozřejmě jsem si během toho taky dala pivko, ale vliv mělo to vysazování, měla jsem hrozné úzkosti a přítel byl už tehdy naštvaný že jsem se pokusila je vysadit. Popravdě mi ty léky nedělají někdy moc dobře a chtěla jsem tehdy vyzkoušet jestli se bez nich obejdu, ale bohužel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky