Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Vážně? Tomu fakt říkám rada nad zlato
bere AD, proč by na to měla pít co hodinu panáky, aby něco vyzkoušela? Už vyzkoušela AD vysadit a nedopadlo to dobře, nedávno to dopadlo stejně…
@izabe píše: Více
A to teď má žít jako jeptiška? Ona se přece chce bavit, no ne? Viděla jsi už nějakou zábavu bez alkoholu?!
Aneb dobrá rada, jak přijít o fyzické a psychické zdraví a navíc o chlapa v jednom.
Proč jeptiška, sex ji nikdo nezakazuje. Ano viděla jsem většinu zábavy bez alkoholu. Nevím, co je za zábavu opíjet se.
Přestav jsi, že viděla. A co bude dělat až bude těhotná? To taky bude chlastat, protože to k zábavě patří?
A jeptiška, ta spíš nemá sex ne?
trochu ti to teď nevyšlo ![]()
Každopádně jasně, ať si dá alkohol, pěkně panáčky co hodinku, ono ji pak dá pápá partner až mu dojde trpělivost ![]()
Samozřejmě. Bez alkoholu se dá bavit velmi dobře.
Tak po tomhle příspěvku si myslím, že jseš zakladatelka. A nebo úplně blbá a proto anonym.
@Kockazvysocan jsem zakladatelka a toto jsem já nepsala…jak už jsem psala výše, rozhodla jsem se úplně vysadit veškerý alkohol po dobu užívání léků. A léky též vysazovat nebudu. A pochopila jsem že to byla hloupost.
Snad už se znovu o tom rozepisovat nebudu ![]()
@Magical-eyes no tvl
nedivila bych se, kdyby si to tady přečetli a napsali to podle toho, buď je to fakt takový bizár nebo se s tím potýká spousta lidí a má to působit jako varování ![]()
Prosím, nedelej si deti, moc, moc prosím 🙏🏻 🙏 🙏 🙏
Já myslím, že zakadatelka si prošla velkou sebereflexí a držím jí do budoucna palce. ![]()
@Rosebery píše: Více
Doufejme. Nebylo to poprvé a sama píše, že jí vždy bylo blbě a přesto to udělá zas a znova ![]()