Naštvala mě známá - přijde vám tento názor ok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.4.22 12:10

@warita
Tak, že fanatičtí zastánci vakcín považují každého s mírně odlišným názorem za úplně blbého, takže je teď podle jejich logiky proputinovec, jako předtím to byla babišova kobliha. Chápeš, očkovaný=inteligentní=volič pětikoalice=pro pomoc ukrajincům.

• Citovat
  • Upravit
5654
7.4.22 12:14
@PaníBovaryová píše:
Rozklikni si komentáře pod libovolným facebookovým příspěvkem s tématikou Ukrajiny a posuď sama.

Tak tam já nelezu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2125
7.4.22 12:19
@Liberalissima píše:
Já to chápu tak, že zakladatele diskuze postoj jeho kamarádky vůči uprchlíkům mrzí a jde se vyventilovat sem, pravděpodobně si ulevit a poslechnout si, jestli má někdo v okolí podobné lidí a jak se s tím vyrovnávají, jestli to přejdou, nebo něco řeknou, atd.Popravdě nevím, proč se na něj všichni tak sesypali, s trochou snahy se tomu příspěvku porozumět dá, není holt každý Shakespeare :mrgreen:

Jo jo ono to tak bude :lol: Jenom to na první přečtení bylo takový lehce zmatečný :oops: na druhou stranu jsme na internetové diskuzi a ne na literární soutěži :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.4.22 12:20
@Anonymní píše:
@warita
Tak, že fanatičtí zastánci vakcín považují každého s mírně odlišným názorem za úplně blbého, takže je teď podle jejich logiky proputinovec, jako předtím to byla babišova kobliha. Chápeš, očkovaný=inteligentní=volič pětikoalice=pro pomoc ukrajincům.

chapu, asi to tak bude. :mrgreen: jeste bych tam pridala jedno rovnitko nebo dve:

= stadova ovce= diva se na TV a zere vsechno i s navijakem. Ale to se rozumi uz tak samo sebou, ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
7.4.22 12:27
@warita píše:
me spis zaujala ta spojitost s protivax. To spolu souvisi jak?

Tak asi že jako zas jdou proti většinovému názoru. Pochopila bych, že je člověk označen za proruského trolla v této diskuzi, pokud se opováží pípnout proti proudu. Ale že v korona diskuzích takto dámy titulovaly neočkované, dávno před Ukrajinou, to se mi nepodařilo pochopit. Hysterie je to teď stejná. Jenže tato válečná, nám může „vykoledovat" jadernou válku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18733
7.4.22 13:27
@g.sandova píše:
To nebylo jizlive a ne proti tobě. Jen je fajn vysvětlit, jak dávkyfunguji

No ono to zas tak nefunguje všude. Nepředpokládám, ze by zpětne něco kontrolovali. Psala jsem už výše, ze paní co tu už roky pracuje u sebe ubytovala svou dceru a sama si došla jak pro oněch 5tis plus příspěvek za ubytování Ukrajince. Fér to není, ale ze bych ji to měla za zle, když potřebuji všichni oblečení a boty včetně děti na léto a pak budou potřebovat zas na podzim a ty ceny jsou všude šílene a kdo ví jak se jim povede dal. Teď je ještě plno věci z daru, ale za 2-3 měsíce už po nich nestekne pes. Taky jsme se zapojili, ale ze bych chtěla někoho třeba rok živit než bude možnost se dostat zpět za nějakých slusnejsich podmínek a ne jen mezi sutiny, to se mi zrovna dvakrát nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
7.4.22 13:57

@hospodki teď je to nastavene lépe, kontroluje se vízum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová