Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonci82 test je bílej, asi jarní únava na me leze
ale menstruace proběhla někdy v půlce ledna a doteď nic, tak sme zkusili testik
Je ještě brzo
@Safrik tohle už bylo z náměstí,ale na genetice jsme dostávali něco podobného…a že těch spermiogramu měl fakt několik ![]()
@sonci82 @Safrik Tak z 5 našich oplodněných vajíček máme 2 super kvality,jedno je moc rychle,což se možná upraví a další dvě embrya se špatně vyvíjí,takže ty asi odpadnout. Každopádně vložení vajíčka bude v neděli ráno❤️️
@Margit. Tomanova Se teda dost bojim, protoze vajicek mam jen 8. A dve chceme zavadet.
@Safrik děkuju a neboj! Nezáleží na kvantitě ale na kvalitě! Určitě to bude v pořádku
zítra jdeš na OPU viď? Navíc si myslím,že jich tam budeš mít víc, já jich taky měla víc než doktor říkal na posledním utz.budu na tebe moc myslet ![]()
@Safrik narkóza je skvělá, doprovodili mě na pokoj, kde už čekal můj manžel a pak mi vyprávěl, jak jsem drmolila, že chci ještě, že jsem se skvěle vyspala
ale za pár minut už jsem byla úplně probuzená, ani unavená jsem nebyla, často za mnou byl Rokyta a ptal se jak mi je, sestřičky často měřily tlak… pak ti řekne kolik máš folikulů a kolik je z toho vajíček… břicho mě bolelo trošku, potom doma to asi nějak přicházelo k sobě tak to bolelo víc a druhý den už v pohodě…všichni se báli abych neměla OHSS, protože jsem měla 19 folikulů, ale v pohodě, teď už kromě únavy mi nic není… hodně piju, snažím se 3,5 litru denně, to prý pomáhá. ničeho se neboj, bude to dobrý ![]()
Ahojky děvčata pokaždé
pročítám jak se vám daří všem vám držím palečky a moc štěstíčka a hlavně věřit. Nejdřív doktor myslel že nebudu mít hnedle žádný odběr a ejhle pak jsme zůstaly všichni šokovaný kolik jich bylo. Tak hlavně aby se vim dařilo. Držím vám palečky.
@Margit. Tomanova jo a bílkoviny do sebe cpi. .já nakoupila jogurty,tvarohy,který jí obsahovaly nejvíc ![]()