Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik no říkali že chvilky po ne, ale pak mě donesly vodu
zatím 15 se chytlo čekám co bude zítra
@Safrik děkuji radost to je, ale i strach. Ani jsme nečekali že se dostaneme až jsem. Snad se zadari. Všem drzim palečky i tobě ať se zadaří
@Luiluu tak ať se drží ![]()
@Safrik napít ti pak kdyžtak přinesou vodu,třeba hodinu po odběru…ale většinou se vše snáší dobře,protože je to krátká narkóza
Držím palce na zítra! Být nalačno se dá ![]()
Já šla ve středu na test na tehotenskou cukrovku a taky se nesmi jíst od půlnoci. Napít se ráno můžeš trochu čisté vody. V sedm ráno mi vzali krev a čekalo se půl hodiny na výsledek. Jenže jsem měla o 2 desetiny vyšší a nemohli mi dát vypít glukózu a šla jsem domů,a jdu znova ve středu,tak snad to bude good. Radši dva dny předtím budu i doma pít jen vodu a vyvarovat se sladkému a ovoci. Každopádně pokud to dopadne dobře,tak ráno v sedm berou krev,pak cca 7:30 vypijes glukózu,za hodinu ti vezmou krev a za další hodinu znova. Takže jsi tak cca do 10h bez jídla,protože během toho se nesmí jíst…jsem se těšila,že to budu mít za sebou,tak bude repete…a já ráno v 6 už mívám hlad ![]()
@Safrik a kolikrát mi taky přibližně říkali,kolik je folikulů a nakonec bylo třeba ještě o 4 víc,že dorostly
@sonci82 Zitra dam vedet hned jak budu moct. No snad to utece a nebudu polikat jenom sliny. Zatim pa dobrou
![]()
@Safrik hezky se vyspi ![]()
Já třeba vůbec nespala,jak jsem byla nervní ![]()
@Luiluu no doufám,že to bude cajk a nebudu muset do dia poradny…
@Safrik tak já jsem se ráno normálně napila vody a s sebou jsem si vzala půl litru čisté vody a půl litru Smoothie a úplně v pohode ![]()
@sonci82 držím palce ať ty testy na cukrovku dopadnou dobře
neumím si představit 10 hodin nejist ![]()
@Margit. Tomanova jo v těhotenství,když by člověk pořád něco cpal,tak být dlouho bez jídla je prima
@sonci82 snad nebudeš muset a bude vše ok. Mě se vajíčka prý dobře vyvíjí všech 15 se drží dobře jen 5 je jich pomalejších a 5 prej super kvalita ale pojedou až 5 den. Celou noc se mi o tom zdálo to bude víkend ![]()