Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bobda musí se počkat jeden cyklus, aby se tělo vyčistilo. byla jsem na konci listopadu na ivf, a ted je to týden, co jsem podstoupila ket
Tak uz jsem to dostala
Holky, myslite, ze me prepoji primo na urciteho doktora, abych se s nim domluvila na dalsi inseminaci, tedy jestli dame prvne se stimulaci? Jen doufam, ze mi tel. nezvedne ta jedna sestra…
Treba ne
hele, mobil ma u sebe nekdo z doktoru nebo taky recepce? Potrebuju mluvit s nekym z doktoru…
Tak ani na jednom cisle to nikdo nebere, tak to zkusim zitra…@popina: clostík se stejně bere až 5.den jsi říkala, viď? I když mám ovulaci brzo? Už někdy 9.den?
@ivre Mrzí mě že si to dostala, ale nevěš hlavu, jednou se to určitě povede ![]()
@kapyka: dekuju za podporu, ted uz dobry, ale rano po testu jsem byla zklamana… ale nevzdavam to… kazde z nas to vyjde a snad brzy ![]()
@ivre to bude dobrý. nevzdávat se to je dobře. určitě nám to všem vyjde
@ivre mám číslo na Rokytu a na vizitce je číslo na koordinátora, asi Rokyta to bere i večer…
@Ivuska88: dekuji, ale zavolam pres den, nebudu kvuli tomu volat vecer. A kdo je koordinator?
@ivre když jsem volala přes den, vzala to ta hodná zrzavá sestřička a když jsem volala po 17 hod tak Rokyta. koordinátor radí když zavoláš s nějakým problémem…