Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivuska88: a tim koordinatorem je pokazde nekdo jinej? No, ja vzdy volala na statni a mela jsem stesti, vzdy to vzala nejaka jina nez ta na recepci. Jak se vubec jmenuje ta zrzava, nevim, zda to nebyla vzdy ona. No, snad se tam zitra dovolam v pohode, zalezi, zda to stihnu pres den v praci nebo az odpoledne z domova, podle toho jakej budeme mit blazinec. ![]()
@ivre ta zrzavá sestřička se jmenuje Bouřilová
@Ivuska88 já také vždy 14 den jezdila na krev..tets jsme dělala ráno před odjezdem do NAtu… dříve jsem neměla odvahu testovat
když to nevyšlo během cesty do Natu jsem se z toho vybrečela a když to vyšlo tak jsme byli oba šťastný jako blechy a nemohly se dočkat výsledku…
Tak jsem si dnes 11. den po ET (14 dní po OPU) udělala test a nic ![]()
MS zatím nedorazila, na krev jdu v pátek… Jsme z toho z manželem vyřízení, ale už teď víme, že jakmile to bude možné, jdeme do dalšího pokusu ![]()
Nevíte někdo, jak dlouho nechávají v NATU pauzu mezi jednotlivými IVF?
Holky, tak jsem nejaka zmatena. Volala jsem rano do Natu, s doktorem jsem nemluvila, ale sestra mi to zjistovala a ted jsem volala znovu.Mam brat clostik 5.-9. den a objednat se pak na 12. nebo 13.den. Ale ja v posledni dobe mivam ovu driv, uz nekdy 9.den, nebude to teda pozde? Nebo clostik ovu trochu oddali? Je to prvni cyklus se stimulaci, tak o tom nic nevim. Diky za info.
@Allie83: to je mi lito, ale jeste to nemusi nic znamenat, budes testovat jeste pred krvi? Moc drzim palce, abys dalsi IVF uz neresila a bylo uz ted mimco.
@ivre tohle ej běžný postup u IUI.. bohužel i u mě se nevyplatill ovulku jsme též měla dříve než došlo k IUI.. cítila jsem to na sobě a UTZ to pak už jen potvrdil.. další IUI jsem měla kontroly častěji a to zrovna ovulka byla dle jejich plánu.. to bylo IUI už též s clostíkem… atenkrát to Mudr. Rokyta výborně načasoval Mudr. Švábek dobře zavedl a vyšlo to..
třeba na tom budeš s clostíkem úplně jinka a dopadne to dobře tak jako u nás…
No, prave, ze ja mela vzdy ovulku den pred IUI, krome 2.inseminace, to bylo pred. proto nechapu, proc mam jit az 12.den, kdyz mam ve zprave u nich, ze mam chodit 9. nebo 10.den. myslela jsem, ze ten clostik to treba oddali a ze je to z toho duvodu. No, proste to nechapu. No, zavolam tam jeste koncem tydne na objednani a zkusim se domluvit znovu a upozornit, ze mivam ovulku uz driv.
Tak v pátek jdu na prohlídku a dostanu injekce a za týden mi to začne. ![]()
@Allie83 píše:
Tak jsem si dnes 11. den po ET (14 dní po OPU) udělala test a nic
MS zatím nedorazila, na krev jdu v pátek… Jsme z toho z manželem vyřízení, ale už teď víme, že jakmile to bude možné, jdeme do dalšího pokusu
Nevíte někdo, jak dlouho nechávají v NATU pauzu mezi jednotlivými IVF?
pauza musí být minimálně 3 měsíce
@ivre telo si musi odpocinout a stejne je dobre predtim podstoupit dalsi testy. Neni dobre to uspechat.
Ufff, tři měsíce…
toho jsem se bála… Ale možná by šlo domluvit IVF v nativu. Nevíte jestli ho v Natu dělají a na kolik vyjde?
@Allie83 to netiusim.taky jsem po prvnim rikala, ze to nevydrzim a pak jsem mela nakonec pauzu skoro 3/4 roku. zjistila jsem, ze clovek to stejnak nedohoni. Jednou to vyjde, tak jak to ma.snad teda ![]()
Příspěvek upraven 25.03.14 v 20:28
@Allie83 to netiusim.taky jsem po prvnim rikala, ze to nevydrzim a pak jsem mela nakonec pauzu skoro 3/4 roku. zjistila jsem, ze clovek to stejnak nedohoni. Jednou to vyjde, tak jak to ma.snad teda ![]()