Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina nevím co přesně jsou všechny. máme jít na genetiku a imunologii. nějak to rozepisoval. mám tam volat v květnu, potom nás objednají…
@Ivuska88 ty se budeš objednávat až v květnu? Na tu imunologii mají docela dlouhé čekací doby… objednávala jsem se minulý týden a termín mám až na konec dubna… A to mi paní profesorka říkala, že se jí to tam strašně plní…
@Ivuska88 Podle toho co mi říkala, tak to vyšetření spočívá v odběrech krve a pak se dělají stěry při ovulaci a manžel krev + spermio…
@popina nám se Rokyta o žádných vyšetřeních nezmínil…mám si zavolat v květnu při MS a objednat se na hormonální profil, který by se prý mohl před dalším IVF zopakovat…, ale že by nás v mezičase poslal na genetiku nebo imuno…, to ne
Docela mě to mrzelo ![]()
Holky jak dlouho trvá než řeknou v Natu výsledky krevního testu na hCG?
@Allie83 její sestra řekla, že mám volat po 2cyklech měsíčků. docela jsem se divila. počítáme, že budeme čekat dlouho. už to nehrotíme. až se to povede, tak to bude…
Holky na imuno muzete jit az po dalsi MS. Aby ty hormony byly na stopro pryc z tela.
@Ivuska88 aha, tak já mluvila přímo s ní. Napřed jsem ji napsala zoufalý e-mail hned po negativním TT…druhý den mi odepsala a napsala telefonní číslo, kde ji v určitou hodinu zastihnu… věděla, že jsem teď po nevydařeném IVF a dala mi první možný termín.
@Allie83 tak to je divný. asi tam zkusím třeba příští týden zavolat. jenže nemám žádný číslo…
@kapyka řekli,že se máme vtátit za 1-1,5hod. přišli jsme za 1,5hod a ještě čekali, než nás vzal
@Allie83 slyšela jsem. máš prosím adresu? at ji nemusím hledat
@Allie83 nam ho taky napsali v pohode po 1.ivf. obcas jsou ty postupy fakt rozdilne