Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak mě všechen ten kolotoč kolem IVF čeká za 14 dni. Jsem trošku na vážkách co všechno si mam připlatit a prostě už teď se všeho bojim…
@pajisek90 Neboj dáš to.
Já taky měla strach a dala jsem to. Doktoři jsou bezvadní a budou ti dobrými průvodci. papíry si radši podepiste všechny a pak dle situace uvidíte co při platit
. Držím ti mooc palce
@Adenka84 ty lázně jsou s příplatkem, že? můžeš napsat podrobnosti? jinak děkuji za info…:-)
@Ivuska88 ne ty lázně jsou na křížek. tzn vše na pojišťovnu, ubytovní, procedury, strava..paltíš jen vzdušné a já platila i ppobyt jako v nemocnici..al eten už je zrušený..takže vy už by jste ho neplatili..
zmiň se o lázních svému gyndaři.. pokud se už víc jak 1rok marně sanžíte o miminko, a podstoupila jsi už nějaký pokus IUI, či IVF a vše nezdárně máš na Lázně nárok… jelikož se léčíš primární sterilitou… a na to se lázně zaměřují předevší FL a pak Klimkovice, ale já byla ve FR už podruhé a vždy jsem tam byla moc a moc spokojená…pak si návrh o gyndaře..odvezeš jen na svou pojišťovnu a čekáš na schválení popř termín nástupu do Lázní.. je to rychlvka já vždy do ěmsíce odjížděla..teď na jaře by jsi si je užila s evším všudy..je tma krásně..
@Ivuska88 tak na genetiku sme se objednávali a za týdem sme tam šli, brali nám jen krev a ptali se na nemoci v rodině, ale výsledky trvají 4-6 týdnů.
@Adenka84 FR jsou kousek od nás.(do 80km).docela by mě to i lákalo. snaha o mimi je skoro 2roky
@Jiřinkka nás se ptali, jestli chceme obě vyšetření najednou, tak jsme řekli, že jo… musím napsat paní doktorce info email
@Adenka84 Já už je chtěla taky a t SME se snažili 3 roky gyndarka mi řekla ze je ještě nikomu nepsala ze mi lázně nepomuzou at jdu do car na ivf.
Jinak je gyndarka skvělá ale v tomhleme odpalkovala
@kapyka tak to je fakt divný. už jsem slyšela, že kolikrát pomohli.od toho taky ty lázně jsou…
@Ivuska88 v Lázních by jsi byla 4 týdny… @kapyka to je mi líto to ej moc smutný.. a nechápu to???
můj gyndař se zase naopak divil, že mám o ně zájem..prý mladý holky o ně nestojí..no jo jenomže když pak vyzkoušíš všechno možné a nic.. tak chceš zkusit i tu poslední možnost.. prostě vše jen co jde…
pomůže ti jedině změna gynhadaře…
když jsme v caru říkala, že sjem byla v Lázních tak jim to též bylo šumák.. pro ně zhřejmě zbytečnost.. já s edomnívám, že ěm to pomohlo.. po psychické straánce určitě.. @Ivuska88 neváhej a o lázně si zkus zažádta.. nic za to nedáš..
@Ivuska88 @Adenka84 jo právě ze semo tom četla taky hodně. Uvidim jestli to nevyjde teď takzkusim za doktorkou zajít a poprosim ji znovu
@kapyka slyšela jsem o tom, ale myslela, že si to hradí každý sám…