Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mik.Martina ne ni c nedostanu. Jen si hodinu před tím vezmu 800 ibuprofen.
@darana1983 jee no tak, tj pekny
Ja myslela, ze se dava nejaky plyn. Ale co bychom pro to neudelaly
![]()
@darana1983 kdy to mas? Mě dali nějaký čípek od bolesti, a k tomu kapacku a něco na uklidnění. Ale já už dopředu hlásila, ze chci vše co jde…drzim palce ať je to rychle s bezbolestne ![]()
@Kveetko jdu zítra ráno. Bojím se, aby nebyly popraskané. Nevíte jestli se to stává často, nebo zřídkakdy?
Dnes jsem nafouklá jako balón.
@darana1983 myslim, ze popraskane nebudou, pri stimulaci mi nikdy nepraskly… ony maji prasknout az po 40-42 hodinach od ovitrelle. A ty pujdes na vytazeni po 36 hodinach. Melo by to byt ok
, budu drzet palce!!! A preji at vam to dopadne jak nejlip to je jen mozne ![]()
@Kveetko děkuji za podporu, uklidnilo mě to. Už se začínám těšit. Zítra v 8:00 jdu na to. Jedu uzavřené oblasti a tak mě čekají dvě policejní kontroly. Mám to do Varů hodinu a posledně jsem to jela dvě
@darana1983 Já na nativy chodím (na piliky tamoxifen jsem špatně reagovala, takže mám úplně bez stimulky - 1 vajíčko). Už mám za sebou 3 minálky 2 xvajíčko a jednou bez. A jedno biochemko. budu zas pokračovat s dalším cyklem. Důvod jsou peníze, je mi 39.
Myslím, že když to teď po IUI dostaneš, tak nestihneš naplánovat nativ/minimálku s Femarou. Ale čistý nativ bez léků ano. Takže když přijdeš 9-10 DC na utz a bude pěkný folík, naplánujou punkci. Dá se to vydržet bez uspání v pohodě.
Taky si zjisti ceny -
někde nativ = žádná stimulace nebo pilulky (femara, clostibegyt, tamoxifen) bez injekcí
Minimálka = piliky + nízké dávky injekcí
a jinde už ty pilule účtujou jako minimálku - dražší
Hrozně záleží, jak budeš reagovat, můžes i s pilulkami mít 2-3 folíky, ale taky nic jako já.
Jinak vedlejší účinky clostibebytu jsou asi výraznější než u stimulačních hormonů, takže to určitě není k tělu „šetrnějsí“. Konzultuj s lékaři.
@darana1983 jaj, tam to je ted komplikovane, co? Tak si dejte radeji poradny casovy predstih. Tak pak tady budu cihat na vypraveni jak to vsechno probihalo ![]()
Tak holky, byly tam tři vejce. Jako dá se to vydržet, ale jenom jednou😂 🙈. Pak už člověk ví do čeho jde.
@darana1983 Hihi, teď jsi mě pobavila… ale hlavně moc gratuluju k tak hezkemu výsledku
. Teď jen ať se hezky vyvíjí ![]()
@darana1983
Krásný výsledek, gratuluju ![]()
Tak ať aspoň dvě z toho vydrží 🍀.
A to bylo opravdu i bez Eutonoxu? 😲