IVF - nativ cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
4.2.21 19:57

Na kvalitu vajíček je úžasná maca. Dokonce se mi po ni zvýšila hodnota amh. A taky by h fakt nepodcenovala význam vitamínu a stravy…což mi samozřejmě dochází až teď po letech snažení. Kdysi jsem to nebrala vážně. Ale zpětné muzu srovnat výsledky ivf a jaký vliv měl na výsledek můj životní styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.21 19:59

Muzu se zeptat, jakou Macu kupujes a kde? dik

• Citovat
  • Upravit
678
4.2.21 20:09

Měla jsem jich několik. Nevím která je nejlepší. Ale nějak opakovaně se vracím k maca rainforest. A tuto jsem měla před druhým ivf a výsledky byly několikanásobně lepší než u prvního ivf.

U prvního ivf jsem měla zdrave 1 embryo. U druhého to byly 4 zdrave embrya.

A pak jsem si její účinky overila opět o x let později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.2.21 20:25

@darana1983
To je mi moc moc líto.
Vždycky si říkám, že všechno co se děje, má svůj důvod a vždy to přijde tak jak má a v tu správnou dobu… a i ty neúspěchy jsou také přesně tak. Třeba právě proto, že to embryo (miminko) by nebylo ok).
Jen to nevzdávávej a nezoufej. Ten ivf to třeba konečně rozsekne 🍀a dočkáš se. Přeju moc štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
4.2.21 20:47

@JOFIM děkuji za krásná slova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.2.21 08:52

Holky. Počítala jsem s různými scénáři jak by to mohlo dopadnout…, ale a tím jak to nakonec dopadlo fakt ne.

Už jsem byla na sále a se zavedly přístroje, ze se jde na věc a folikul už prasknul.
Tak tato moznost vubec v mem scénáři nebyla :nevim:

Asi to tak mělo byt. Bůh ví. Ale proste u mě tento cyklus dal nepokračuje.

Celou dobu jsem měla zvláštní pocit, těžko říct zda to byla intuice a nebo jen předešlé špatně zkušenost :nevim:

Ostatním přeju jen a jen úspěch a dobre zprávy. Opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10124
5.2.21 09:05

@Kveetko Ach jo, to sand ne :( To mě moc mrzí :,( :,( Posílám hodně sil :hug: Příště to vyjde určitě :* Budete zase zkoušet stejný postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.2.21 09:11

@Kveetko
Ahoj, tak to bych tedy taky opravdu nečekala. Obzvláště v tom případě kdy si píchaš hormony, aby proběhlo správné načasování 😒 🤔. A řekli ti k tomu něco? Nějak budou příště měnit ty hormonální injekce? To je fakt hroznej pech. Jako chápu, příroda je mocná, ale asi bych taky spoléhala, že by to mělo proběhnout dle plánu… 😒 Škoda, škoda,… Čekala jsem na tvy pocity z Eutonoxu, tak si tu jízdu tunelem zaziješ příští měsíc! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.2.21 09:51

@Kveetko To je pech :,( A můžu se zeptat, co jsi brala na načasování ovulace? Já jsem si myslela, že to je strašně velká náhoda, když ti praskne folikul ještě před OPU, že se to skoro nemůže stát přes ty léky…očividně fakt může:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.2.21 10:37

Holky. Tohle se mo nikdy nestalo. Mám za sebou 11× ket v nativu a vždy kontrolujeme s dr kdy mi folikul praská. A ještě nikdy se nestalo, ze by to bxlo tak brzo. Vždy prasknul po 40-42 hodinách. Asi to tak mělo byt.

Příště dáme femaru abych měla aspoň 2 folikuly a asi se k nim dá něco proti prasknutí. Asi to tak mělo byt.

To jsme fajne nemohli čekat. Mám vláknité zadá. Bederní část. Včera jsem musela kvůli tomu k lékaři na bolest byla hrozná. Říkám si zda to nemůže mít souvist. Ale už se fskt chystám stébla.

Nevadí. Odpočinuli si a příště to zkusíme znovu. Děkuji vám vše za podporu. Ještě hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.2.21 14:15

@Kveetko
Snad to vyjde a ještě, že u toho nativu je tak krátká pauza… ani ne měsíc… To se dá vydržet 8)
Jak čtu tvůj poslední příspěvek, tak se mi úplně vybavila kamarádka, která také nemohla 2 roky otěhotnět, byli oba zdraví, ale nechtěli zatím hledat řešení v reprodukčním centru a spíš spoléhala na bylinky apod.
Měla také problémy s bedry… a nějaká její známá jí doporučila odblokování, které se provádělo přes konečník :mrgreen: a světě div se… za měsíc byla v tom 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.2.21 15:51

@JOFIM me ty zada chytly ted, ale za to pekelne, asi to tak nemelo byt, bolesti jsem do sebe cpala stejne jeden paralen za druhym.. takze chudak vajicko :D, radeji to vzdalo to asi nemelo zapotrebi :D.
Jo, tak na mobilizaci kostrce jsem uz taky parkrat byla :oops: :lol:…hihi, zazitek no :D

Bylinky jsou super, me tedy pusobi

A jak se citis ty? Mas nejake priznaky? :) nejake dobre signaly, ze by to mohlo vyjit?

@akleticu ja jsem mela jenom nativ, naprosto bez hormonu, jen s mym vajickem, jedine co jsem mela byl ovitrelle, ale vse bylo krasne naplanovane, mam i opravdu overene, ze mi praska folikul az po 40 hodinach, nikdy ne po 36… a vidis, proste vyjimka potvrzuje pravidlo.

Ale to nevadi, me o nic neslo, byl to fakt nativ, jen tak abych jakoze vyuzila cas. Nic moc nas to nestalo, jen par navstev. U klasickeho ivf nebo minimalky se mi to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.2.21 16:36

@Kveetko
Fajn, že to takhle bereš :-)
Koukám, že máš opravdu bohaté zkušenosti :D Tohle mě naštěstí minulo :P 8)
Já příznaky, pocity, signály…hele vůbec nevím…jako nějaký děje v podbřišku cítím, dnes spíš občas i trochu pálení (což asi není úplně dobrý), pocity…jako kdyby se zadařilo (ale takový pocit jsem už měla několikrát falešně:-)), ale co mám určitě, tak citlivé bradavky (ale hádám spíše z Utrogestanu:-))
Takže opravdu nevím. Zítra vám napíšu, jestli jsem měla ráno ducha 8o
A jak jsi psala, že jsi měla nativ a z hormonů pouze Ovitrelle, tak to jsem myslela, že se považuje už za minimální stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.2.21 16:53

@Kveetko Chapu, ale pres ten ovitrel prave jsem myslela, ze ten folikul driv nepraskne..no, co se da delat…je fajn, ze to beres s nadhledem, nebo aspon to tak pusobi:) tak drzim palce, at to vyjde priste! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
5.2.21 16:58

@JOFIM Taky drzim zitra palce! ;) Jinak ovitrelem nestimulujes, takze jen s ovitrelem to je taky nativ, kdyz nemas zadny hormony k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí