IVF - nativ cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
18.2.21 20:29

@JOFIM ty budou k tomu tehotenstvi na 100%.
Mě se totiž trochu zdá, že je mi malinko blivno, ale to bude možná ještě s antibiotik po vyndání těch vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
18.2.21 20:43

@darana1983
a ty jsi měla i ATB po punkci? Asi tak nějak třeba celá jsi z toho rozhozená… podle toho co jsi v posledních pár dnech podstoupila…tak snad ti bude brzo líp a blivno později z úspešného početí:-)
Kveetko co u tebe nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.2.21 09:18

@JOFIM ahoj tak embryjko je u maminky ❤️️.
Bylo pomalejší ve vývinu o pár hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
22.2.21 09:19

@darana1983 tak to je skvele, drzim pesti :kytka: :andel: Ja jdu ve stredu teprve na kontrolu a ms ma prijit az zacatkem brezna :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.2.21 10:22

Nevíte prosím co ten vývin znamená, jako jestli je to průšvih, nebo normál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.2.21 11:33

@darana1983 blahopřeji, že to zvládlo a ať se mu u maminky líbí a pořádně se na ni napojí ;) Jestli bylo malinko pomalejší, tak možná bylo zavedeno ve fázi moruly? :think: Myslím, že to vůbec ničemu nevadí…ba naopak, někdo i raději doporučuje zavádět třídenní vajíčka, že jim je prostě líp u maminky ;) a není třeba kultivovat pět dní. Také jsem měla (i dříve) pro přenos jednu blastocystu a jednu morulu, tak kdoví jestli se nezadařilo spíše té morulce ;) Teď to chce jen čas a pevné nervy :lol:

@Katulina77 a co ty, jak jsi dopadla? Přenos dnes nebo zítra?

@Kveetko a co u tebe nového? Už jsi tu dlouho nebyla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.2.21 13:21

@JOFIM děkuji za odpověď. Měli jsme 5 dní kultivace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.2.21 13:23

@JOFIM a co ty. Už víš něco jistého? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.2.21 14:18

Ahoj holky, u me se ted nic nedeje :), pripravuju se na ministimulaci, ale nebude hned, tak ted vse vypoustim a uzivam pohody

@darana1983 moc drzim palce, ja myslim, ze to nemusi vubec nic znamenat, ten paty den embryo muze byt ve stadium: velmi casne blastocysty, casne blastocysty, blastocysty a exapandovane blastocysty a samozrejme i hatchujici blastocysty, vsechny tyto stavy jsou ok, asi si ho mela nekde mezi, myslim, ze to neznamena nic spatneho. Rekli ti nejake vyvojove stadium? Nebo o jakou kvalitu se jedna - AA, BB, jedna nebo dve?

@JOFIM kdy jdes a na krev nebo kontrolu a jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.2.21 14:29

@Kveetko věřím, že to dobře dopadne. Vlastně už to dobře dopadlo zadařilo se, že vůbec nějaké vajíčka mám. Na onkologii po chemce mi doktorka řekla, že tam také žádné být nemusí a ejhle i po nativu 👍 👍 👍 🤗. Takže pro mě je tohle úplně absolutní bomba. Těším se na 8.3. na test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.2.21 14:51

@darana1983 jako v nativu mit 3 vajicka… :potlesk:, proste to holky nemaji ani po dlouhem protokolu :D, takze bych to povazovala za super uspech :kytka:, at tam 8.3. najdes //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
22.2.21 17:50

JJ holky…tři vajíčka super úspěch a ještě potěch komplikacích..SUPER!
Tak @Kveetko pěkně si odpočiň, pročisti hlavu…někdy je to opravdu třeba :D
A @darana1983 ať máš relativně klidných následujících 14 dní,…jsou to nervy ;) A kdyby jsi to nevydržela jako já :mrgreen: a dělala test dříve, tak dej vědět :andel:
Já jdu na ultrazvuk teď ve středu odpoledne. A cítím se tak nějak mateřsky :) a že snad bude vše OK, tak moc doufám… že moje mateřský pocity jsou správný :oops:
Testy sílí a v břichu něco cítím…tak jen, aby bylo vše zdravotně OK. Dám vědět.
Mějte se holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
22.2.21 18:50

@JOFIM tak to jsou skvele zpravy :kytka: :hug: a ty jdes rovnou na utz, nechodi se u Vas na krev? 8o Dej nam urcite vedet, potrebujeme takove pozitivni zpravy :dance:

Ja to nechapu, vzdy mam ms jako hodinky a poprve se mi stalo, ze jsem to dostala o skoro 10 dni drive. Asi to mam po IVF bez transferu rozhozene. Ze by treba decapeptyl :nevim: :think: Takze streda kontrola u doktora a asi uz pojede nativ :cert: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.2.21 17:06

Ahoj holky, tak bohužel moje mateřský pocity asi selhaly, všechen můj optimismus je… Doktor popsal nález jako: nepravidelna tekutinova kolekce, gestační váček nezobrazen. Zítra jdu na krev a podle hodnoty se uvidíme co dál. Buď mimodelozni nebo potrat.
Mimodelozni už mám dvě za sebou, vejcovody nemám, tak někde asi v rohu děložním nebo nevím 🤔
Podle poslední menstruace jsem 6+0 podle data početí (IVF) jsem 6+2. Tak by tam už měl byť aspon gestační váček. Takže teď mám nervy, aby to opravdu nebylo zase mimodelozni a neprasklo mi nebo, že nepoznám tu bolest kdy už je zle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
24.2.21 17:10

Dnešní test je tak nějak stejný jako předchozí..
Začínám se bát toho mimodelozniho, že bych nejraději vysadila i Utrogestan, aby se mi nebrzdilo krvácení 🤔 🥴
Ach jo 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital