Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě ten test… nevypadá to úplně na malé hodnoty Hcg.. bych řekla.
Co si myslíte…?
@JOFIM nehazej flintu do zita, treba to nakonec dopadne dobre. Uvidis dle hodnoty hcg. Znam dost zen, ktere mely videt vacek az dele diky poloze delohy vzadu.
![]()
@JOFIM to me moc mrzi
, neverila bych, ze se muze jednat o mimodelozni kdyz nemas vejcovody, to je silene
, zitra budes mit vysledky toho hcg?
Jojo…zítra budou výsledky a Mudr rozhodne co dál. Zatím si mě tedy pozval na další ultrazvuk až za 14 dní, což určitě strachy nezvládnu vydržet a hned zítra si po výsledku HCG v krvi zavolám své gynekoložce a pokusím se domluvit u ní ultrazvuk už na příští týden. Těch 14 dní mi přijde hrozně dlouhé čekání, pokud je jedna z variant mimoděložní těhotenství.
@JOFIM rozhodne by tě měli hlídat…mě sledovali u podezření na mimodelozni každý druhy den. Drz se, a přeji ať vše dopadne dobre ![]()
Zrovna včera jsem četla tady od jedné maminky, že ten váček vůbec doktor neviděl… řekl ji, že nic a za chvilku, že ho našel. No uvidíš, ach jo.
Tak mám Hcg hodnotu přes 4000, což je prý dost, zítra mám přijít ještě jednou na ultrazvuk. Tak se bude asi lépe hledat, raději prý před víkendem 🙄
@JOFIM to je hodne
, tak drzim pesti. Treba se jen schovava drobek. Urcite to dobre dobre dopadne ![]()
🙏
Boji se toho mimodelozniho jako 👹
Hledám teď jestli bývá při mimodelozni vysoká děložní sliznice. V nějaké diskuzi někdo psal, že když je nízká, tak bývá spíše to mimodelozni. Já mám 14mm, což také není málo.
Nevíte?
@JOFIM ahoj, jezis, to je hodnota!!! Tak snad bude kde ma!!
Me Dr rekla, ze pri mimodeloznim nebyva vysoka sliznice… kolik jsi mela pri transferu?
V záznamech mám posledních měření výšky sliznice 3 dny před OPU a to byla 6,3. Docela málo.
Při transfery jsem se ptala jak vypadá sliznice a Mudr řekl… Hezky 🙄… taky jsem se mohla rovnou zeptat na mm 😎.
A od té doby jsem zaváděla Utrogestan, tak nevím jestli by dokázali zvednout na 14mm🤔
@JOFIM to nevim, ale se to nestalo, ze by mi ji utros zvedal
@Kveetko @JOFIM taky si nemyslim, ze by Utrogestan zvedal. Ma to byt funkce zluteho teliska, nez prevezme funkci plcenta. ![]()
Takže teoreticky může děložní sliznice nárůst do takové výšky i přesto, že by se plodovy vejce vyvíjelo třeba v dutine břišní 🤔
Bože, to jsou nervy 😱
@JOFIM no, mě sliznici zvedá estrogen. Nemůže to byt z toho, ze v tehu se jeho hodnota prudce zvedá a tudíž to má za následek růst té sliznice?
A nebo jsi proste těhotná a vše je jak má byt
, což bych ti ze srdce prala ![]()