Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
@Mik.Martina vůbec si nepamatuji jaké jsem měla v říjnu AMH… ale pamatuju si, že jsme to zhodnotili, že dobrý 😁. A třeba se ti ještě navýší. Podle diskuzi to skáče docela často ve velkých rozsazích😉. Nějaký ty bylinky,…
@darana1983 jako ducha tam 100% vidím, ale tak nějak je furt stejný 🤔 A kdy si máš dělat test dle instrukcí z Car? Asi kdyby tam bylo něco podobnyho nebo silnějšího, tak bych raději zašla na krev a obden znovu. No.. uvidíš, jak se to bude vyvíjet a co ti řeknou. 🍀
Ahoj holky, já dnes ráno začala spinit… Mám světlo hnedo a někdy trochu tmavej výtok… Trochu pobolivani pod bříškem. V čáru mě říkali, že může bejt špinění. Tak snad se to nerozjde. Máte některá zkušenost? Termín MS mám až za 5 dní.
@Katulina77 tak bud se jedna treba o nidacni krvaceni a nebo prichod ms
Tezko rict bez testu co se deje. Drzim pesti at to je to prvni
![]()
Příspěvek upraven 07.03.21 v 07:54
@Katulina77 já jsem devátý den lehce krvacela a měla jsem pozitivní tt a ihned se nasazoval na udržení prolutex a estrofem a krvácení ustalo
U mimidelozniho jsem měla spineni co popisuješ od 8.dne po ketu…
A u neúspěšných transferu to byl znak přicházející ms ![]()
@Kveetko no uvidime bylo to trochu ráno a už to ustalo… Přeji pěkný den. ![]()
@Katulina77 🤔 jestli máš mít menzes až za 5 dní, tak by to mohla být ta nidace a nebo i to mimoděložní 🙄. Já špinila pouze, když bylo neúspěšné IVF a u dvou mimoděloznich jsem špinila jen jednou malinko. Snad to bude opravdu ta nidace 🍀. Každopádně až si uděláš test a bude + tak šup rychle na ultrazvuk
. Někdy čtu v diskuzích jak kritizují, když jde někdo v 5tt na ultrazvuk… vůbec! 😞 Nezažily mimoděložní a neuvědomují si, že to není žádná sranda 😔. Tím tě nechci strašit, ale jistota je jistota. To špinění i při + a prosperujícím těhotenství bývá, tak doufám, že to je tvůj případ 🙏 🙂 ![]()
@JOFIM mě říkali, v caru, že můžu spinit… Ale já spinim vážně minimálně trošičku a světle hnedy a pak bílí je to střídave… Snad ne mimodelozni jinak mi nic není ani bricho už neboli
@Katulina77 kolik mas utrogestanu? Ze bys ho trochu pridala…?
Třeba, snad ne… může to být cokoliv. Ještě je čas… až uděláš test, tak to bude malinko jasnější
a pak až půjdeš na ultrazvuk, tak to bude snad už úplně jasný 🙂. Buď v klidu, až přijde čas udělej test a uvidíš.
Nechtěla jsem tě děsit, ale může to být fakt cokoliv. Hodně štěstí, ať je to mimi 🍀 ![]()
@Kveetko nemám mám gel… Zacla už tmavá krev jak menstruace myslím že mi začíná už.. No počítat se s tím dalo… Máme ještě jedno vajíčko tak snad vyjde druhé uvidíme… Nemám s tím zkušenosti kdy se může dávat druhé?