Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JOFIM jezis, to mě moc mrzí
…
A nechceš to procisteni nechat na prirode? Ať si tělo se vším poradi samo? Když vysadis prášky tak do by do týdne měla prijit ms
Mrzí mě to
. Drz se ![]()
Mik. Martina poslední měřené HCG 25.2. a to bylo 4350 a den potom mi potvrdili gestační váček a náznak žloutkového váčku. Výsledky z dnešního odběru budou zítra.
@Kveetko vůbec nevím…nemám zkušenost…možná si nechám poradit v tý nemocnici. Nevím, jestli když je tam ten hematom, jestli to nějak ovlivňuje postup. Mudr. jsem se dneska nezeptala jak s Utrogestanem, ale asi už ho brát nebudu. Co myslíte?
@JOFIM pockala bych do vysledku z krve. Kazdopadne hodnota je hezka a vysoka. Tak mi to prijde zvlstni ![]()
@JOFIM ještě počkej do té krve a co rekne lékař ať si to pak připadne nevycitas
. Já jsem měla zamlkle, jen gestacni vacek a dal nic. Vysadila jsem prášky, a do týdne se to rozjelo… pak kontrola před koncem ms. Ještě tam něco bylo. Dostala jsem injekci na vyčištění a byl klid. Deloha čistá.
Dnesni kontrola UTZ dopadla bidne, uz druha kontrola a bohuzel folikuly rostou pomalu. Nevim cim to je, ale asi mam rozhozeny hormony po predeslem IVF. ![]()
Vzdy rostly ukazkove a ted jsou jakoby o tyden pozadu
MS jsem dostala o 10 dni taky driv jelikoz po opu nebylo co k transferu.
Kazdopadne v utery opet jedu na UTZ
Jinak dalsi cyklus zkusime stimulaci alespon s clostikem.
Co vy holky? Nejake nove zpravy
![]()
JOFIM to je fakt divný, co ten hematom? Co ten tam dělá? To mě mrzí, sakra.
@Mik.Martina ahoj, mě taky vždy po opu přišla ms do 5-6 dnů. A další cyklus jsem měla až 36 dni
… a potom se vše krásné upravilo. Zkus třeba gynex. Taky jsem si ho teď nasadila na srovnání hormonu.
@Kveetko tak uvidime co utery a kontrola UTZ. Gynex jsem brala 4 roky zpet po vysazeni antikoncepce, uzasny pripravek
- asi se k nemu bufu muset zase vratit. Pokud to nepujde jinak.
A kdyz jsi mela delsi cyklus mela jsi normalne ovulaci? ![]()
@Mik.Martina Jj, měla, ale fakt si dávala na čas…byla snad až 18. Nebo 19.DC a to ji mivam normálně fakt brzy! Jo a vis co super, pij od 2.DC kontryhelovy čaj - denně dva sáčky - tímto si záměrně zrychluju cykly. A pak ten folikul i sliznice rostou rychleji
, pokud ho můžeš tak to zkus.
@Mik.Martina taky nekonečný kontroly a stres 😬
@darana1983 já jsem ho tam měla vždy u úspěšného oplodnění. Ale kde se mi tam vždy vezme to taky netuším.
Už jsem se smířila s tím, že zítra budu na 99% poslána na revizi.
Jen teď mám neuvěřitelný zmatek v hlavě, jestli to dál ještě zkoušet a nebo se spokojit se se dvěma zdravými dětmi ale zase žít s pocitem, že jsem svůj sen nedokončila.
Jako spousta lidi si bude tukat na hlavu… Je jí 40 let, dvě děti a ještě podstupuje dobrovolně takový rizika 🙄
Asi budu mít kolik, dva nebo tři, měsíce po revizi na přemýšlení?
Na co je ten zázračný Gynex? ![]()
@Kveetko kontryhel piji kazdy mesic, ma skvelou chut a mam po nem vzdy hezkou sliznici
Tak uvidime jak to vse dopadne. Kdyztak pristi mesic
![]()
@JOFIM kazdyho soukroma vec, co je ochotny podstoupit. Ale pokud mas nejaky sen jdi si za nim, aby jsi toho pak nelitovala.
![]()
@JOFIM je mi lito tve ztraty, opravdu uprimne. A samozrejme je to tva vec jestli se rozhodnes se na to vybodnout nebo se budes dal snazit. Ale bych to u tebe videla velmi pozitivne, jen potrebujes to prave a zdrave embryjko
. Kazdy mesic mas jinak kvalitni vajicka a ted to proste nedopadlo, ale to neznamena, ze za mesic to nemusi byt jinak.
Kdy jindy se snazit nez ted
, vzdat to muzes vzdy, nic neni ztraceno a pokud je to opravdu to po cem tve
touzi, tak to jeste nevzdavej ![]()
Pokud chces dam ti seznam vitaminu podle knihy it start with eggs, do tri mesicu bys mela mit super zdrave vajicko
a budes tehule ani nemrknes ![]()
Zitra na tebe budu myslet at to mas v poradku za sebou ![]()
Gynex jsou takove silne bylinky, prave dneska mi dorazily, srovnavaji hormony a tady par info z pribaloveho letaku na co to pomaha
:
onemocneni stitne zlazy
poruchy hormonalniho systemu
poruchy cyklu, premensturacni tenze
gynekologicke zanety
muzska a zenska plodnost
klimakterium
vajecnikove cysty a bolesti prsou
psychicke potize
@Kveetko Děkuji moc za krásný slova ![]()
Seznam vitamínů bych určitě brala.
Děkuji vám holky ![]()
Ahoj holky, tak to mám za sebou… 🙄
Při tom včerejším ranním ultrazvuku jsem zažila trochu šok… Car doktor našel obrovský hematom, 14 cm!!!
pen_mouth:, prázdný gestační váček 15mm, hcg 10950 a poslal mě do nemocnice.
Tam po vyšetření už začínalo slabé krvácení, taže počínající potrat. Udelali mi revizi.
Ten obrovský hematom mě strašně vyděsil. Měla jsem hematom u každého těhotenství po IVF. Vždy popis zněl hematom staršího data. Ale vždy byl tak kolem 2cm. Moje máma má už dlouho poruchu koagulace MTHFR, já ji po vyšetření krve provedeného před 10lety, potvrzenou neměla. Ale teda teď mě to opravdové hoooodne vyděsilo, i kvůli probehlemu Covid19 a jeho vliv na srážlivost a asi zažádam o nové genetické testy krve. Prodiskutuju ještě s obvodní gynekolozkou při kontrole.
Jinak samotná revize proběhla bez potíží. Uklidňující bylo, že jsem věděla, že žádný plod tam nebyl. A moji truchlivou náladu hodně odvedl ten strach z tak velkyho hematomu…😬 Díky tomu strachu a možným komplikacím, které by mohly nastat, musím ty budoucí pokusy ještě hodně promyslet ![]()
@JOFIM teda tak to me mrzi
, ale ten hematom teda wow tolik cm
To muselo byt neprijemny.
Jinak dalsi pokus se urcite podari uz tak jak ma
![]()